wentto f003 olay çözüldü :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fecredal

Üye
    Konu Sahibi
wentto f003 olay çözüldü :D
millet bu telefon hakkında çok atılıp tutuluyor kimse beğenmiyor ben alalı 1 hafta oldu ve tam anlamıyla çözdüm sayılır telefonun markası uydurmadır bluthoth markasından çin sitelerinde ismini buldum SciPhone i68+ goggleden bu isimle araştırısınanız her türlü oyun program tema her şeye ulaşabilirsiniz şimdilik bi kaç oyun sitesi buldum kurcaladıkça bişeyler buluyorum
bu siteden oyun indirebilirsiniz üye olmanız lazım ama yanlız oyunlar yarım ekran çıkıyo sayfaları gezdikçe telefonun ekranına göre oyunlar bulabilirsiniz ben spidermanı buldum dokunmatik ekranda süper oynanıyo hemen indirin bence bide playboy bunu unutmayın :oke: thttp://www.umnet.com/mobile-games/0-0-0-000-2207
telefon çok kullanışlı geldi bana wirelesten istediğim siteye girebiliyorum sorunsuz tabiki bolt veya opera mini 5.2 yüklemeniz lazım bunlarla dahada kullanışlı oluyo bolttan faceboka girebiliyorum ayrıca hiç bir telefonda olmayan özellik sohbet bölümünü açabiliyosunuz tabiki bolt programının gelişmiş bi versiyonu lazım mesaj yazmak için baya uğraşıyosunuz ama genede buda idare eder tek eksik şimdilik flash player arıyorum bulursam ilk işim burda paylaşmak olacaktır benim size tavsiyem araştırın bazı sitelerde oyun program vermişler bu telefona hiç bi işe yaramazlar oyunlara oyun demey bin tane şahit ister :D bu verdiğim çin markasıyla her türlü uyumlu program oyunu bulabilirsiniz had ekolay gele :)

• Beğen
Tepkiler: qadir

bariscvz

Üye
ben aradim bi site buldum indirdim oyunlari açiliyo ama oynanmiyodu şu an zil sesi filan buldum eger bi şeyler bulursan bekleme paylaş aslinda bu telefonun bussuru ozelliği war ama biz bulamyoz hadi kolay gelsin

Mymoon2010

Üye
Bende aynı telefona sahibim.Dediğin siteden oyunları indiremedim üyelik istiyor.

sessiz_cocuk

Üye

ben bu sitede çok daha önce özellikleri hakkında bilgi verdim inceleyin arkadaslar ne isterseniz bulursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt