Wave Ekranında Sorun, Eminim Bir Çok Kişide Vardır.

Sponsorlu Bağlantılar

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
bende 2 gun once servise verdim oradaki arkadaş ekranda renk yelpazesi olusmuş dedı ıkonların golgesi belli oluyordu ve ekranın sag ust kısmından asagıya kadar 1 cm lık serıt seklınde golge vardı bakalım cozum ne olcak :)

çok büyük ihtimal ekranı değiştirip telefonunu teslim edecekler

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
bende dediğin bibi yaptım bendede problem yok kardeş

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
4 aydır kullanıyorum bende dediğinize baktım mavi renkte öle bi sorun çıkmadı demek ki bazı ürünlerde oluyor o dediğiniz.

aybarsceyhun

aybarsceyhun

Üye
teknık servisle gorstum lcd ekran degısımı olcakmıs ekranı beklıyorlarmıs...

cpt_jewels

Üye
lcd bekleyemezler.

aybarsceyhun

aybarsceyhun

Üye
ben servisteki bayanın yaslacısıyım ekran degısımı olcak dedı :)

silver021

silver021

Üye
ben servisteki bayanın yaslacısıyım ekran degısımı olcak dedı :)

LCD olamaz. süper amoled kadar ince bir ekran yapısının yerine geniş yer kaplayan bir LCD ekranı koymaları mümkün değil dizayna aykırı ve ters.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
LCD olamaz. süper amoled kadar ince bir ekran yapısının yerine geniş yer kaplayan bir LCD ekranı koymaları mümkün değil dizayna aykırı ve ters.

yav lcd lafın gelişi :D banada öyle dendi yerine süper amoled ekran takıldı işte servisteki insanlar ekran diyip geçer

silver021

silver021

Üye
yav lcd lafın gelişi :D banada öyle dendi yerine süper amoled ekran takıldı işte servisteki insanlar ekran diyip geçer

bu arada boccia arkadaşım seninde bu durumdan müzdarip olduğunu duydum. aslında bende değil bütün forum duydu :D yeni ekranına umarım iyi davranıorsundur. ekran sewiyesini 3 te kullanmanı tavsiye ederim. benimki 3 buçuk ayı doldurdu bende cebi pek elimden düşürmüorum. ama şu ana kadar ekran aldığım günki gibi tertemiz. sende umarım tekrar böyle bir sorun yaşamazsın diorum. :)

cpt_jewels

Üye
sacma ben milyar verdim ekran 3 te kullancam? yok ya

nkg1982

Üye
Merhaba arkadaşlar,
aynı sorun bendede var.bu konunun açılması üzerine kontrol ettim alalı 3 aydan fazla oldu.Busyman arkadaşım iyi bir tespitte bulunmuş.özellikle sinyal ve pil ikonları çok bariz görülüyor mavi ekranda.
emeğe saygı

iceberg562

iceberg562

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu ekran yanmasıyla ilgili o kadar çok site araştırdım ki yabancı olsun türkçe olsun artık kafayı yemek üzereyim o derece yani.
Ben bu ekran teknolojisinin hastasıyım.kaç aydır takip ediyorum ama bu son ekran yanması sorunu artık iyice canımı sıktı.telefonu almayı o kadar çok istiyordum ki gerçekten çok canım sıkıldı ve şimdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Sorunlu olsa dahi bu ekran teknolojisine değer diyorum bide ya ne uğraşcan servisle falan,git wave 2 s8530 al rahat et diyorum ama çok kararsızım.öncelikle bu konuda sizin görüşleriniz nedir yani sizce wave 2 mi almalı yoksa her türlü yanma sorununu göze alıp wave 1 s8500 mü almalı?
Bir sorum daha olacak bu ekran yanması sadece *#0*# kodunu girince mi görünüyo yani herhangi bir beyaz resim üzerinde yada mesela video falan izlerken yada ne biliyim işte bu kodlu menüden başka herhangi bir yerde bu görüntü oluyor mu?

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu ekran yanmasıyla ilgili o kadar çok site araştırdım ki yabancı olsun türkçe olsun artık kafayı yemek üzereyim o derece yani.
Ben bu ekran teknolojisinin hastasıyım.kaç aydır takip ediyorum ama bu son ekran yanması sorunu artık iyice canımı sıktı.telefonu almayı o kadar çok istiyordum ki gerçekten çok canım sıkıldı ve şimdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Sorunlu olsa dahi bu ekran teknolojisine değer diyorum bide ya ne uğraşcan servisle falan,git wave 2 s8530 al rahat et diyorum ama çok kararsızım.öncelikle bu konuda sizin görüşleriniz nedir yani sizce wave 2 mi almalı yoksa her türlü yanma sorununu göze alıp wave 1 s8500 mü almalı?
Bir sorum daha olacak bu ekran yanması sadece *#0*# kodunu girince mi görünüyo yani herhangi bir beyaz resim üzerinde yada mesela video falan izlerken yada ne biliyim işte bu kodlu menüden başka herhangi bir yerde bu görüntü oluyor mu?

arkadaşım şimdi şöyle söyliyim bende bu sorun oldu ve telefonu servise götürdüm 1 gün sonra ekranı değişmiş olarak geri aldım yine olursa yine değiştirirz dedi başarı. Şu anda *#0*# yazınca hafiften batarya ve geri yazısının silüetleri var ama çok hafif yani henüz video yada resim bakarken görünmüyor. ama ilk servise verdiğimde çok kötüydü :D yani S8500 al böyle bir sorun olursa servis hemen ekranı değiştiriyor ( tabi ekranımın değişmesini istiyorum dersen ).

silver021

silver021

Üye
sacma ben milyar verdim ekran 3 te kullancam? yok ya

ekran sewiyesi 3 teyken çok parlak herhalikarda yansıma yapıor gayette net :)
10. sewiyesinde insan bir süre baktıktan sonra gözleri yorulmaya başlıor.
açıkçası ekran sewiyesi biraz ayarsız olmuş. sizde ayarınızı bilmeden kullanmayın yarın bigün gene ekranım yandı anam die düşmeyin şu foruma. 4. ayıma giricem ekran ilk günki gibi sapasağlam.

iceberg562

iceberg562

Üye
ya ne vardı şu ekran yanması olayı olmasaydıda gönül rahatlığıyla bi telefon keyfi çıkartabilseydi herkez. yani herşeyiyle süper bi telefon ama gel gör ki bu ekran yanması çok kafa karıştırıcı inşallah bu sorununda bi çözümü bulunur...

google98765

Üye
Benim telefonun ekranında dalgalanma var ve servise 4 kere götürdüm, arıza yok deyip geri gönderiyorlar sinir geldi. değişim isteyeceğim:bann:

eurotax

Üye
s8500 alalı 4 ay oldu ve ekran parlaklığını 3 seviyesinde kullanıyorum ekranda yanma problemim yok.

a123bc

Üye
dediğiniz mavi üzerinde üst kısımda silik olarak saat vb.. şeyler gösteriyor... bende de çok dikkatli bakınca belli oluo..
bu ne demek oluyor şimdi ?

berkcombil

Üye
dediğiniz mavi üzerinde üst kısımda silik olarak saat vb.. şeyler gösteriyor... bende de çok dikkatli bakınca belli oluo..
bu ne demek oluyor şimdi ?
Sen de bende de forumu açan arkadaşta da aynı sorun yani ekran yanması problemi var demek oluyor arkadaşım.Yazılanlara bakarsak eğer telefonun garantili ise ekran değişimi yapılabiliyor fakat birkaç ay içinde tekrardan aynı sorunu yaşıyorsun

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada Galaxy S'de aynı ekran teknolojisi yani Super Amoled kullanmakta.Acaba onda da böyle bir problem yani Ekran yanması var mı?Çok merak ediyorum çünkü Wavem ile takas yapmayı düşünüyorum.

Üst Alt