Walpaper Isteklerinizi Buraya Yazın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozhan35

ozhan35

Üye
cokkk sagol hocam... zaman ayırdıgın için başarılarının devamını dilerim..

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
kendimi geliştirdim ve yeni fontlar vb. yeniliklere başladım artık dahada formumdayım isteklerinizi karşılamaya en iyi şekilde devam edeceğim

ukalaboy

ukalaboy

Üye
ya bende istiyorum Byunknown Bide Can yazsın

Vassili

Üye
abi imzaya yada avatara koycağım küçük bir Logo olurmu OnLine yazan???

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ukalaboy &#064; Mar 22 2006, 05&#58;45 AM) [post=302457]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya bende istiyorum Byunknown Bide Can yazsın
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(Mobster &#064; Mar 26 2006, 07&#58;07 PM) [post=304770]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
abi imzaya yada avatara koycağım küçük bir Logo olurmu OnLine yazan???
[/b][/quote]

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
özelden istek

ukalaboy

ukalaboy

Üye
Arkadaşım senden bi istegim olcak ama yaparsan sevinirim benim radyo bitane kız arkadaşım var ona arkaplan yapamıyoruz sen bize yardımcı olurmusun Dj Fıstık olucak yaparsan cok sevinirim.....

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ukalaboy &#064; Apr 22 2006, 01&#58;39 PM) [post=320512]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşım senden bi istegim olcak ama yaparsan sevinirim benim radyo bitane kız arkadaşım var ona arkaplan yapamıyoruz sen bize yardımcı olurmusun Dj Fıstık olucak yaparsan cok sevinirim.....
[/b][/quote]
eklememi istediğin bi resim yada bi yazı türü varmı ?yaparım tabi

Byunknown

Üye
Selam bende istiyorummm.... Dj Joker

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum şöle CafCaflı bi ***BlackrosE*** yzan bi tane yapabilirsen sevinirim&#33;&#33;

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ukalaboy &#064; Apr 22 2006, 01&#58;39 PM) [post=320512]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
özelden hallettik

<div class='quotetop'>(Byunknown &#064; Apr 22 2006, 06&#58;12 PM) [post=320621]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
en yakın zamanda

<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 22 2006, 08&#58;10 PM) [post=320684]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dostum şöle CafCaflı bi ***BlackrosE*** yzan bi tane yapabilirsen sevinirim&#33;&#33;
[/b][/quote]
tobe contuned...

VoLo

VoLo

Üye
teşekkürler salihyet çok güzel olmuş.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 22 2006, 08&#58;10 PM) [post=320684]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Byunknown &#064; Apr 22 2006, 06&#58;12 PM) [post=320621]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Sağol dostum&#33;&#33; Teşekkürler&#33;&#33;

Byunknown

Üye
Eline sağlıkk tşk ederim.....

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
isteklere devam edebilirsiniz ;)

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
kardes soyle JeWeL yazan guzel bise yapsana bana

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
JeWeL ve Işık oyunları

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
50 super olmus :lol2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt