Walpaper Isteklerinizi Buraya Yazın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozhan35

ozhan35

Üye
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Mar 6 2006, 09&#58;36 PM) [post=291663]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ohoo isteyen yokmidur
[/b][/quote]

ben istemiştim ama görmemişin herhalde...

By-HæN yazısı bulunduran... radrasyon işareti varya ona benzer bişeyler olursa..

Vassili

Üye
wayy çok güzell
çok teşekkürler

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ozhan35 &#064; Mar 7 2006, 09&#58;38 AM) [post=291812]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Mar 6 2006, 09&#58;36 PM) [post=291663]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ohoo isteyen yokmidur
[/b][/quote]
ben istemi&#351;tim ama görmemi&#351;in herhalde...
By-HæN yaz&#305;s&#305; bulunduran... radrasyon i&#351;areti varya ona benzer bi&#351;eyler olursa..
[/b][/quote]
pardon en k&#305;sa zamanda burada olacak

<div class='quotetop'>(Mobster &#064; Mar 7 2006, 01&#58;55 PM) [post=291907]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
wayy çok güzell
çok te&#351;ekkürler
[/b][/quote]
rica ederim

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
diğer istekleri yarın öğleden sonra yine burda karşılıyacağım

iyi geceler

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
sole M&#304;STA yazan sonra 7 yazan arka fon koyu tonlarda siyah&#305;ms&#305; gibi sekilli falan bisi olabilirmi yaa
bide ayn&#305;s&#305;n&#305;n mista yerine mustafa yazan&#305;ndan yapabilirmisin salihyet sana zahmet

simdiden tesekkurler

VoLo

VoLo

Üye
ellerine sağlık güzel işler çıkarmışsın
salihyet bana da şöle üserinde _Volo_ yazan şekilli bişeyler yapabilirsen çok minnettar olurum.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

kırizantem

Üye
hakan
gerisini senin hayal gücüne bırakıyorum

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
saolasın salihyet guzel olmus eline saglık

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bu aralar biraz giremedim nete cumartesi ve pazar dershanem var nerdeyse tam günüm dershanede geçiyo hafta içi öğleden sonra tam teşhizad burdayım bu gün de sadece deneme sınavı var ama 3&#39;den sonra yine burdayım

cihatnuroglu

cihatnuroglu

Üye
kardeşim bana windows xp ile ilgili temalık resimler lazım ebatları 176 ya 200 olursa çok sevinirim varsa verebilirmisin ben tema yapayım buraya vereyim şimdiden teşekkür ederim

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
konu başlığına odaklanalım

cihatnuroglu

cihatnuroglu

Üye
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Mar 12 2006, 07&#58;08 PM) [post=295944]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
abicim varsa koy yoksa teşekkür ederim................

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cihatnuroglu &#064; Mar 12 2006, 07&#58;18 PM) [post=295958]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Mar 12 2006, 07&#58;08 PM) [post=295944]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
abicim varsa koy yoksa teşekkür ederim................
[/b][/quote]
yinede biz başlığa odaklı isteklerde bulunalım.

s.a.d.o_0.0.0.8

Üye
eline sağlık paylaşım saol...........................

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
saihyet ya senn wallpaper larda kullandıgın yazı tipi guzel mis bee buraya ekleyebilirmisin yaa cok hos duruyo

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
font&#39;dosyalarının nerde olduğunu bi bilsem
ama en yakın zamanda buraya ekerim
elimdeki kaynağı kaybettim

kırizantem

Üye
teşekkürler salihyet
süperolmuş eline sağlık kardeşim

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

zaten bunlardan başka bişey kullanmaya ihtiyaç duymuyorum photosop cs2 de türlüsü var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt