Walpaper Isteklerinizi Buraya Yazın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Walpaper Isteklerinizi Buraya Yazın
E-Jay'a yaptığım walp

Kinittifak'a yaptığım walpapperlar

darkmayne için yaptığım logo

Eğer ne istediğinizi biliyorsanız ve güzel bi şekilde anlatabilen olursa logo'da yapabilirim(çünkü bir logo konusu aktif burdan devam etmek uygun değil )

walpapper konusuna gelincede yine ne istediğinizi ve mümkünse resminizi veya istediğiniz resmi yollayın aksi halde sizi tatmin edemiyeceğim için isteğiniz iptal olur.

yukarda referans olması açısından bi kaç walp sergiliyorum karar sizin

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
yokmidur walp isteyen ??

Darkmayne

Darkmayne

Üye
Çok teşekkür ederim güzel olmuş eline sağlık bana yaptığın

RockFord Fosgate

Üye
rockford fosgate logolu(marka oldugu ıcın bulabılırsın bndede war ama kucuk sen buyuk bulursun artık:) bır wallpaper ıstıyorum:)sımdıden teşekkurler!sıyah rengı agırlıkta olursa sevınırım:)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Mar 3 2006, 04&#58;46 PM) [post=289893]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
rockford fosgate logolu(marka oldugu ıcın bulabılırsın bndede war ama kucuk sen buyuk bulursun artık:) bır wallpaper ıstıyorum:)sımdıden teşekkurler&#33;sıyah rengı agırlıkta olursa sevınırım:)
[/b][/quote]
yaron halledecem inşallah

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bana vüvutlu birsey yapabilirmisin avatar için yapsanda yapmasanda sağol valla ben yapdıklarımı beğenmedim güzel olmuyor

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
en küçük olarak yapabileceğim darkmayne kadardır küçük boyutta yapmak zor oluyor fırçalar küçük(photoshop&#39;ta)küçük çalışmalar zorluyor.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
o zaman imzamda kullanırım okey

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Mar 3 2006, 04&#58;46 PM) [post=289893]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
rockford fosgate logolu(marka oldugu ıcın bulabılırsın bndede war ama kucuk sen buyuk bulursun artık:) bır wallpaper ıstıyorum:)sımdıden teşekkurler&#33;sıyah rengı agırlıkta olursa sevınırım:)
[/b][/quote]

iyi günlerde kullan hayırlı olsun
not;fazla büyük bi logo bulamadım arka planı siyaha ayarlayıp bunu ortala yaparsan güzel bi görüntü oluşabilir
<div class='quotetop'>(pskolojik maynağ &#064; Mar 4 2006, 01&#58;37 PM) [post=290385]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
o zaman imzamda kullanırım okey
[/b][/quote]
eğer zamanım olursa bişeyler ayarlarım ama resmin üzerine "pskolojik maynağ" yazmamı istermisin.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

seninkini tekrar editledim çünkü arka plan yaptığında tam siyah olmadığından rahatsızlık verebilirdiye şimdi sorun yok ok )

irun

irun

Üye
dostum eline sağlık. çok güzel iş çıkarmışşın

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ee yokmu arttıran ??

RockFord Fosgate

Üye
paşam ellerıne sağlık ya cok guzel olmus&#33;&#33;baska ısteklerım olursa çat kapı sana )

Darkmayne

Darkmayne

Üye
Salih kardeş benimkini unuttun galiba işin varsa canın sağolsun ama yapabiliosan sevinirim

Vassili

Üye
abi şöyle üstünde The Godfather yazan bişey yapabilirmisin??

ozhan35

ozhan35

Üye
banada "By-HæN" yazan bi wallpaper yapabilirmisin

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
hepsini gözden geçiricem biraz bekleticem size oke

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ohoo isteyen yokmidur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt