W910 herkes kötülüyor!! 6300 dan bile kötü mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akyuzcagatay

Üye
    Konu Sahibi
W910 herkes kötülüyor!! 6300 dan bile kötü mü ?
ya arkadaşlar (özellikle w910i kullananlar) lütfen yardım her yerde dış hoparlör sesi ve özellikle KAMERASININ VASAT olduğu söleniyor bana da pek gercek gelmedi ama gerçekten öylemi tam bana uygun ama bunu duyunca bir an soğudum.ben 6300 kullanıyorum onun kamerasında ve sesinden bile KÖTÜ MÜ ??
t700,6300,k770,w580i den bile sesi ve kamerası kötümü ? k700 den kötüdür ama diğerlerinden ?
LÜTFEN YARDIM

Consul9

Consul9

Üye
arkadaşların telefondan anlamıor
w910u bilemem ama w910i yılın telefonu seçilmiş yılın telefonu seçilen bir telefon kötümüdür??

Da®kness

Da®kness

Üye
Arkadaş onun bunun dediğine bakma, en iyiymiş en kötüymüş sen memnunsan boşver gerisini. Yoksa telefon senin kişiliğini belirleyen bir şey mi ? Kendine şunları sor;
'Bu telefon benim ihtiyaçlarımı karşılıyor mu?'
'Bu telefon benim toplumdaki yerimi belirleyen bir nesne mi ?

djcikot

Üye
w910i 3g siyle döver onu :)tabiki Sony ericsson özelliklere bak sadece

razorback31

razorback31

Üye
Ben SE lerin hiç birinde bir sorunla karşılaşmadım (Sadece w880i de tema sorunu vardı) şimdi 890i kullanıyorum. Telefon diye kullandıklarım meğersem hiç bir şey miş. w910i ark. var çok memnun. :)

topraksergen

Üye
Bende w910i kullanıyorum bana sesi az dediler kamera kötü dediler benim için hiç önemli değil ben telefonu şeçmişim beğenmişim gerisi hikaye artık Sende onlara sizin telefonunuzda hareket algılayıcı varmı de ;)

atakax

atakax

Üye
Arkadşm bnde 6300 vardı hiç bi işe yaramıyodu sattım w910i aldım telefon 2008 yılın telefonu seçilmiş çok güzel ozellikleri olan bi alet mesela babamda storm var bnde bnmkine bi kaç program yükledim böylece daha iyi oldu ve babamın stormuyla karşılaştırdık :D menu dönüyosa stormda bundada çevirince dönüyo :D 3g varsa bundada var ayrıca görüntülü konuşmada var :D shake control var stormda yok :D:D yani storm la yarışabilcek bi telefon :D tek kötü yanı camerası 2 mp ama 6300 dada 2 mp oyuzden bana bi zararı olmadı ısrarla tavsiye ederim :D:D

razorback31

razorback31

Üye
Nokiaların kameralar çok dandik oluyo ya. Hava hafif kararınca fotolarda kırmızı çizgiler çıkıyor. Nokianın 5 megapix. sonynin 2 sine ancak denk geliyor. Benim tavsiyem sony al da ne alırsan al :D

burkanyavuz

Üye
kardeşim sper bir telefon bn kullanıyorum hiç bir şikayetim yok

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
nokia n95 in camerasıyla sony E. w910İ nin Kamerası açık havada aynı çekiyor hatta w910İ nin kamerasıyla çektiğin fotoğraafı pc ye at w910İ nin ki n95 telefonunu solluyor fotoğraf kağıdına basıncada solluyor w910i Süper bi telefon bencve Al Sesi Baya az ama Olsun açık havada kamerasına tek söz söyliyemem bende kullanıyorum %100 Süper Bi kamerası war bence al

harryasin

harryasin

Üye
güzel güzel taş gibi telefon 3 ay oldu alalı tek sorun yaşamadım karanlık havada kötü çekiyor bir tek kamerası onun dışında güneşli havada nokianın 5 mp le yarışır diorum :D pek çok artısı var eksisi ise çok az bana göre eksi yanı bazen arada müzeik dinlerken kapanıor..onuda bir telefoncuya sordum hafıza kartımda virüs olabilecegini söylemişti cidden taratım temizledim taktım birdaha o sorunu yaşamadım oda aşılabilcek bi sorun yani :D:D:D sadece attgını şeylere dikkat edin derim

mert_bakici

mert_bakici

Üye
Bence de arkadaşım sen arkadaşlarına bakma W910i 10 numara telefon ben K790i kullanıyorum memnunum fakat 3g olmadığı için k790ın yanına W910i almayı düşünüyorum.ayrıca azrail maxi arkadaşın da dediği gibi bu cihaz 2008 yılının en iyisi.bu ödüle layık görülen bir tel.in kötü olma ihtimali var mıdır?

ToRNaDo | GFB

ToRNaDo | GFB

Üye
bnde w910i kullanıyorum.tamam sesi fazla çıkmıyor ama markası sony.ses çıkmıyorsa al bi 50 tL ye dahili hoparlör sokak inlesin.kameraya gelince 2 mP ancak açık havada gündüz süper çekiyo.bnm arkadaşta n73 var 3.2 mP kamera var onunla karşılaştırdık bnmkisi ondan çok daha iyi. kameranın tek bir kötü tarafı var oda flashı olmaması.Telefonda 3G de var.harekete duyarlı oyun desteğide var.ne ararsan var.hatta aramadığın şeyler bile var :D

drivenn

Üye
Genelde w910i övülmüş ben de arkadaşlara ayak uydurup öveceğim. Uzunca bir süredir kullanıyorum w910i yi tek kelimeyle mükemmel bir telefon sadece şekli bile 6300 ı alt etmeye yeter diğer özelliklerini saymaya gerek bile duymuyorum. Kaldı ki 6300 ın 16 milyon renk ekranı dışında kayda değer bi özelliğini göremiyorum. Kamera konusunda ikisini karşılaştıracak olursam 6300 ın ekranından dolayı çekilen fotoğraflar o kadar net görünüyor ki ilk gördüğümde fazlasıyla şaşırmıştım ancak gel gelelim o fotoları bilgisayara atınca inanın bana kesinlikle 2 mp in hakkını vermiyor w910 ise gün ışığında mükemmel fotolar çekiyor ancak ortam kararınca foto kalitesi de kötüleşiyor bunun dışında pek fazla eksi yanlarını göremiyorum. İkisi arasında tercih yapacaksam (ki yaptım da şu an kullanıyorum) gözüm kapalı w910 derim

etufan_cetin

Üye
Bence w910 gerçekten harika bir telefon. Kötüleyenler önce Sony Ericsson kullansınlar derim 2 megapixel'i maşallah 5 megapixel gibi. Benim gibi sürekli fotoğraf çekmekten üşenmeyen ve harika kareler yakalayan birisinin ihtiyaçlarını gayette iyi karşılıyor. Sadece Flash yok o da bana sorun teşkil etmiyor. Ama gel gelelim; 6300'da sensör yok W910'da var mesela naparsın sensör destekli oyun yüklersin tuşsuz oynarsın Need for Speed gibi. Yani oyun ve multimedia yönünden çok tatmin eder. Hele ki Walkman 3.0 ve 3G barındırması zaten işi bitiriyor. Ben W302 telefonumla Sony Ericsson Walkman HBH-DS970 bluetooth stereo kulaklık kullanıyorum tam bir müzik canavarı, performans falan harika. Sony Ericsson sorun çıkartmaz. 6300'ı boşver.

xxxfenawscixxx

Üye
w 910i almakla iyi etmişssn bende kullanıyorum tek sorunu sesi onada acustic yükledim azdı we kamerasıda n 95e basar

ckmehmet

Üye
kesinlikle w910i yorum yapmaya gerek yok..;)

ybahceci

ybahceci

Üye
Benim bir tezim var . Nokia = VİKİNG Sony = JAPAN nokia vikinglere göre telefon yapıyor kaba ağır ve tipsiz. Zekasıda öyle. Sony japonlar kibar zeki ve zevkli insanlar. Telefonlarıda yaptıkları herşey güzel oluyor.Ayrıca yaptıkları üründe yok yok. bluetooth olursa 5 lira fazla Wifi olursa 20 lira fazla yok. Birde şu megapiksel olayını açalım. 2 megapisel yazıyorsa hepsi 2 megapiksel çeker. geride sadece lens e bakıcaksınız. lens kaliteli ise foto kaliteli olur . megapiksel maksimum en boy anlamına geliyor. 2 megada 1600 x 1200 piksel demektir. Şöyle test ediyorum ben SE W910 ide yan yana 25 kişiyi alıyor mercek nokia da 18 kişi aynı uzaklıktan samsungta 15 kişi. sanırım anlatabildim

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
sonyericsson
w910i yi en ıyı tlfon secenın wardır bır bilgdi.
nokia ndn ödül alamıyor.biri bana açıklasın.
kendı ıcınde ödül weriyor.
N serısı dio.o N nokia dmek.
N1110 da war.
N3310 da war.

yunusis2

Üye
evet kamerası w810i den biraz kötü. Ama dünyada görebileceğin en iyi telefon. Ben onu kullanıyorum. Ve baya memnun kaldım. Zaten ilk w800i sonra w810i şimdi w910i walkman fenomeni oldum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt