W910 herkes kötülüyor!! 6300 dan bile kötü mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akyuzcagatay

Üye
    Konu Sahibi
W910 herkes kötülüyor!! 6300 dan bile kötü mü ?
ya arkadaşlar (özellikle w910i kullananlar) lütfen yardım her yerde dış hoparlör sesi ve özellikle KAMERASININ VASAT olduğu söleniyor bana da pek gercek gelmedi ama gerçekten öylemi tam bana uygun ama bunu duyunca bir an soğudum.ben 6300 kullanıyorum onun kamerasında ve sesinden bile KÖTÜ MÜ ??
t700,6300,k770,w580i den bile sesi ve kamerası kötümü ? k700 den kötüdür ama diğerlerinden ?
LÜTFEN YARDIM :(:(:(:(

Neverex

Üye
Arkadaşım 6300 iyi bir telefon ben hayatımda sony ericson kullanmadım bilmiyorum ama bir nokia kullanıcısı olarak sana nokia öneririm 6300 al bence

kralsony

kralsony

Üye
BEN sonny ericsson kullandım fazla güzel deil ama nokia 6300 güzel sana öneririm

eQooo

eQooo

Üye
6300 tek eksi yanı,şarj olayı...
w 910 i ise üzerinde walkman yazıyor kamera olayını pek önemsenmemesi normal,ama oda pek yabana atılmaz sonuçta 2mp ;ses olayı ise acoustic dolu her taraf...

darkex

Üye
arkadaşım ben sony ericcson w880i kullanıodum ve 6300 kullanan arkadaşlarım var her ikimizinde en yüksek çözünürlükten çektiğimiz fotoları pc ye yükledik. 6300 kare kare kalıyor w880i yanında. 6300 vasat.... şu anda w910i kullanıyorum. süper bir telefon hareket sensörü var. çok gelişmiş özellikler var. 6300 telefon BİLE DEĞİL. çok kötü bir telefon.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada w910i 2008 in neden en iyi telefonu seçildi diye düşünmediniz mi hiç Gerçekten çok güzel özellikleri var. bir telefondan çok daha fazlası.

yusufucan

yusufucan

Üye
ya arkadaşlar (özellikle w910i kullananlar) lütfen yardım her yerde dış hoparlör sesi ve özellikle KAMERASININ VASAT olduğu söleniyor bana da pek gercek gelmedi ama gerçekten öylemi tam bana uygun ama bunu duyunca bir an soğudum.ben 6300 kullanıyorum onun kamerasında ve sesinden bile KÖTÜ MÜ ??
t700,6300,k770,w580i den bile sesi ve kamerası kötümü ? k700 den kötüdür ama diğerlerinden ?
LÜTFEN YARDIM :(:(:(:(

sony ericsson'un bütün modelleri vasat bir telefon.arkadaşım sony ericsson'a para verip alırsan yazık olur çok çok pişman olursun.nokia yı tavsiye ederim..nokia'nın 3310'u bile sony ericsson'a 5 basar..ona göre seçimini yap.Karar Senin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt