Vodafone 3G Mobil HD TV Soruna Son (Sadece MaxiceP'te) [Son Güncelleme : 20/09/2009]

Sponsorlu Bağlantılar

darülmendep

darülmendep

Üye
Süpersin yaa

Harun509

Üye
7610 dan vodfn mobil tv real player bant genişlgı yetersız diyor yardm edin arkadslar tesekurler

PCKopaT™

Üye
2002DEN beri olan MVS servisini kullanan abonelere 3 ay bedava veriyormuş, ondan olabilir..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar; şimdi internet sitesinden kontrol ettim; aşağıdaki işlemleri yaparak, Vodafone'dan 1 AY boyunca ücretsiz olarak TV izleyebilirsiniz;

MTV AC yazıp 3636ya gönderin

onay SMS'ine MTV ONAY yazıp gönderin. Eğer daha kaliteli olarak Mobil TV izlemek isterseniz, 3G ye ücretsiz olarak abone olabilirsiniz. Onunla ilgili de bir SMS geliyor, ona da MTV Evet yazıp gönderin.

Daha sonra telefonunuza 2 adet ayar geliyor. Bu 2 ayarı da 1234 olacak şekilde yükleyin. Daha sonra da mobil TVnin keyfini sürün.

UNUTMAYIN!! Vodafone live üzerinden girerken, Vodafone live! ayarını seçmek zorundasınız, sakın Vodafone Mobil TV ayarını seçmeyin, o ayar, 1-2 gün içinde gelecek olan Özel uygulamanın ayarıdır.

Bununla birlikte hala sorunla karşılaşıyorsanız, Nokia telefonlarda bazen "real player" sorun çıkartabiliyor. Uygulamalardan, real player'a girip onun ayarlarını da "vodafone live!" yaparsanız sorun çözülecektir..

Bununla birlikte en yukarda arkadaşın yazdığı linkler MPEG4 yani daha kötü bir codec, Vodafone aynı zamanda h264 ile HD (high definition- çok kaliteli) bir yayın da sunuyor.. Dolayısıyla o linkleri kullanmak yerine, abone olmanız daha iyidir.. (linkler çalışıyor mu emin değilim, kapanmış olabilir)

İsteğiniz bir pakete abone olmak için

MTV STANDART AC
MTV SPOREGLENCE AC
MTV SUPER AC
yazıp 3636 ya ücretsiz gönderebilirsiniz.

MPEG 4 kötü diyosunda gayet net gösteriyor.

Harun509

Üye
Slm arkdaslr benım tel nokıa 7610 vodafone mobil tv ayarlrı hepsn yaptm üyelkte var kanallar çıkyor ama baglnrken bant genişligı yetersız ,diyor 6600,7610,6630 izleyn varsa ayarlrı yazın teşekurler.

Slm arkdaslr benım tel nokıa 7610 vodafone mobil tv ayarlrı hepsn yaptm üyelkte var kanallar çıkyor ama baglnrken bant genişligı yetersız ,diyor 6600,7610,6630 izleyn varsa ayarlrı yazın teşekurler

Slm arkdaslr benım tel nokıa 7610 vodafone mobil tv ayarlrı hepsn yaptm üyelkte var kanallar çıkyor ama baglnrken bant genişligı yetersız ,diyor 6600,7610,6630 izleyn varsa ayarlrı yazın teşekurler

ardaaga

Üye
6630 harici yazdığın telefonlar 3g desteklemiyor ama edge mobil tv baslığını açan bi arkadas vardı bakabilirsin bi de ben soru sormak istiyorum benim tüm ayarlarım vardı tele format attım tüm internet ayarları gitti mtv ac yazıorum zaten kayıtlısınız diyor mtv ayarlarını biri yazabilirmi bide mtv sitesini verebilrmisiz telefondan girip kanal seçtiğimiz siteyi

arkadaslar lütfen biri telefona mesajla gelen tıklayınca içinde kanal listesi olan wap adresini verebilirmi lütfen

'pikachu'

'pikachu'

Üye

ardaaga

Üye
çok teşekkürler

bu yazdım ama girmiyor site aynen böylemi mesjdaki 3 ay bedava vardı o gitcek ya giremezsem

kİNGStoKİNGS

kİNGStoKİNGS

Üye
arkadaşlar vodafone mobil tv uygulamasını desteklemiyor telefonum, telefon n95 8gb sizdedemi desteklemiyor yoksa sorun bendemi cevap lütfen

emre_94

emre_94

Üye
Kardeş ben vodafone nun gönderdiği linkten girip bir kanal seçtim mesela star tv real one playerde star tv_h264 yazıyor ben şimdi hd olarak mı izlemiş oluyorum görüntü kalitesi pek iyi değil de o yüzden sordum hd için görüntü kalitesi kötü bana göre bir yardımcı olursan sevinirim

petro-24

Üye
Ayrıca Fox ve Atv çekmiyor.Dosya bulunamadı diyor.Acaba başka kanal ekleme özelliği yok mudur?

oktayyy34

Üye
arkadaşlar öncelikle merhaba.. yazdığınız sağlıklı bilgilerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum fakat sabahtan beri bi problemim var bu konuyla ilgili ve halledemedim nolur yardımcı olun :(

telefonum nokia 6288.. uygulamalar kısmına veya başka yerlere baktığımda telefonumda real one player ya da realplayer gibi bişi göremedim.. tüm ayarlarım tamam, fakat mobil tv izlemeye çalıştığımda (örnegin TJK TV) , TJK mpeg 4 yükleniyor diyor, bekliyorum.. sonra yanıt yok, tekrar deneyin diyor.. ve inanın delirmek üzereyim bu problemden dolayı.. acaba bu neyden kaynaklanıyor olabilir? realplayer'dan ise, bunu cep telefonuma nasıl indirip kurabilirim?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, inşallah en kısa sürede yanıt veren olur :)

sevgiler ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
bende abone olmadan direk linkler var linke tıklayınca bağlanıyor ve kesintisiz :ehe vodafone un müdüründen linkleri almıştım :ehe

rangers

Üye
arkadaşlar öncelikle merhaba.. yazdığınız sağlıklı bilgilerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum fakat sabahtan beri bi problemim var bu konuyla ilgili ve halledemedim nolur yardımcı olun :(

telefonum nokia 6288.. uygulamalar kısmına veya başka yerlere baktığımda telefonumda real one player ya da realplayer gibi bişi göremedim.. tüm ayarlarım tamam, fakat mobil tv izlemeye çalıştığımda (örnegin TJK TV) , TJK mpeg 4 yükleniyor diyor, bekliyorum.. sonra yanıt yok, tekrar deneyin diyor.. ve inanın delirmek üzereyim bu problemden dolayı.. acaba bu neyden kaynaklanıyor olabilir? realplayer'dan ise, bunu cep telefonuma nasıl indirip kurabilirim?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, inşallah en kısa sürede yanıt veren olur :)

sevgiler ...

aynısı bendede oluyorr neden????????

M3L!H

M3L!H

Üye
yalnız sorum olcakk ben Programı yükledim mobil tv deki o linkleri Core player'a yazdım. RTSP protokol desteklenmiyor! diyor. NEDENDİR ? yardım...

ardaaga

Üye
bende abone olmadan direk linkler var linke tıklayınca bağlanıyor ve kesintisiz :ehe vodafone un müdüründen linkleri almıştım :ehe
ya bana gönderebilirmisin o linki ben girmeyi deniyorum vodafondan gelen mesajı sildim kendim yazıorum girmiyor sen linki verirmisin

kurtulus1

kurtulus1

Üye
Arkadaslar bende linkleri adres kısmına yazarak tv leri izliyorum,vodafone ye mtv uygulama yazdım gonderdim telefonunuz desteklemiyor diye mesaj geldi.eger elinizde vodafone mobil tv programı varsa buraya yuklerseniz sevinirim...tesekkurler...

ardaaga

Üye
arkadaslar o linkleri yazıyorum olmuyor bağlanırken vodafon live ile bağlanıyorum real playerde mobil yv ayarlı ama olmuyor nasıl yapıldığını anlatabilecek bi arkadas varmı

cemates

Üye
Ayrıca Fox ve Atv çekmiyor.Dosya bulunamadı diyor.Acaba başka kanal ekleme özelliği yok mudur?

Bende denedim adres bulunamadı diyor bu 2 kanal için..

PCKopaT™;1508384' Alıntı:
Belki vardır tam olarak bilmiyorum vodafon'un sitesine baktıysan trt 2 , fox ,power türk yoktu ama sonunu değiştirerek yani tamamen deneme yanılma yöntemiyle yaptım oldu ve gayet net gösteriyor.

Bağlanmaz sen rstp:// yerine http:// yazarsan yada birşey yazmassan bağlanması normaldir başına rstp:// yazmayı unutma .

Onayladıkdan sonra ayar yolluyorlar mobil tv yazan ayarı kaydet real one player'dan mobil tv seç

Adresin sonunu değiştiriyorum ama geçerisiz adres hatası alıyorum..
senin fox için yazdığın tam adres nedir?

ardaaga

Üye
bende bağlanamıyorum linki yazıyorum vodafon live ile bağlanıyorum real player mobiltv ayarlı ama olmuyor

Üst Alt