|| Vodafone Mobil Dün geceden beridir ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
|| Vodafone Mobil Dün geceden beridir ücretsiz
Evet arkadaşlar vodafone mobil tv dün geceden beri ücretsiz...

Show Tv

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/57172356692741/Show_TV_h264.3gp

Samanyolu Tv

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/57172356692741/STV_h264.3gp

u_cosar

u_cosar

Üye
bilgi için saol hocam:oke:

kraliletisim

Üye
arkadaşlar siz böyle yayarsanız vodafone kapatır...

kendir

kendir

Üye
diğer kanal linkleri yoqmu

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
size bir iyi bir de kötü haberim var :D kötü haber: vodafone live Mobil sitesi yeniden tanzim edilmiştir, kanallara abone olunmadan izlenmiyor, iyi haber ise yukarıda verdiğim linkler sağlam kanallar hâlâ izleniyor...

kraliletisim

Üye
Vodafone mobiltv sayfası arada bi değişiyor...Bende denk geldim ve bütün kanalları kaydettim...Vodafone kapatmasın diye paylaşmıyorum...Ara sıra mobiltv sayfasına girerek bakın linkleri kaydedin ama nette paylaşmayın dahada bedava giremezsiniz...

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone mobiltv sayfası arada bi değişiyor...Bende denk geldim ve bütün kanalları kaydettim...Vodafone kapatmasın diye paylaşmıyorum...Ara sıra mobiltv sayfasına girerek bakın linkleri kaydedin ama nette paylaşmayın dahada bedava giremezsiniz...

Zaten şimdilik izlememizin nedeni vodafone*daki teknik bir sorun. Diğer kanalların Url leri varsa elinde paylaş, ben de iki tane vardı diğerlerini kayıt edemedim değişir diye. Artık live de kanallar açılmıyor abonelik istiyor.

lozan123

lozan123

Üye
Sunucu Zaman Aşımı Diyor :allalla:

Ahmtalyatly

Ahmtalyatly

Üye
acil yardım stv bağlanmaya kaktımmı önce varsayılan bağlanım noktasını tanımlAYIN diyor bende vodafone live yaptım gene öyle diyor...

kral2580

Üye
olmuyor arkadaşlar

toolss

toolss

Üye
pazartesi sabahıda açıktı. euro fubolu izledim. ama akşama normale dönmüş

1oyun

1oyun

Üye
Teşekkürler

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kanallar hâlâ açılıyor size tavsiyem core player ile izlemeniz. Erişim noktası sorulduğunda 'vodafone live' seçin. Verdiğim iki link de sağlam sorunsuz izleyebiliyorum görüntü kalitesi de iyi.

----------Eklendi @ 18:52:08 ---------- Yazıldı @ 18:50:07 ----------

Elinde link olan arkadaşlar varsa paylaşalim lütfen, burası paylaşım yeri. Merak etmeyin vodafone nin açığını biz deşifre etmiyoruz. Çünkü vodafone benden de senden de çok iyi biliyor bu açığını :)

Paylaşıma devam...

kraliletisim

Üye
...

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Live Erişim noktası ile webten bağlanın ve Realplayer erişim noktanızda Vodafone Live olmalı...Bir Teşekkürü Esirgemeyin...

Eurofubol

Dspor

Futbol Smart

Ntv Spor

NTV

KANALD

STARTV

TRT1

TRT TURK

SAMANYOLU

ShowTV

Kanal7

Trt6

TjK TV

Fashion tv

Nr1

Kraltv

CnnTürk

Yaprak Dökümü Eski Bölümler

Paylaşım için teşekkürler dostum de bunlar vodafone live ayarları ile çalışmıyor, açmıyor. Verdiğin linkler wap ayarları ile bağlanıyor.

kraliletisim

Üye
Ben Vodafone Live ile bağlanabiliyom...Belki szde farklı olabilir..Sen şimdi Vodafone wap ile mi bağlandın..?Ben denedim vodafone wap ile bağlanmıyor...

ahmet meço

ahmet meço

Üye
kurtlar vadisinin linkini verirmisin

phasan

phasan

Üye
çok teşekkürler şuan telefonum yanımda degil telefon elime geçince deneyecegim

yuja

Üye
kanala ulaşılamıyor hatası alıyorum

Üst Alt