2002DEN beri olan MVS servisini kullanan abonelere 3 ay bedava veriyormuş, ondan olabilir..
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar; şimdi internet sitesinden kontrol ettim; aşağıdaki işlemleri yaparak, Vodafone'dan 1 AY boyunca ücretsiz olarak TV izleyebilirsiniz;
MTV AC yazıp 3636ya gönderin
onay SMS'ine MTV ONAY yazıp gönderin. Eğer daha kaliteli olarak Mobil TV izlemek isterseniz, 3G ye ücretsiz olarak abone olabilirsiniz. Onunla ilgili de bir SMS geliyor, ona da MTV Evet yazıp gönderin.
Daha sonra telefonunuza 2 adet ayar geliyor. Bu 2 ayarı da 1234 olacak şekilde yükleyin. Daha sonra da mobil TVnin keyfini sürün.
UNUTMAYIN!! Vodafone live üzerinden girerken, Vodafone live! ayarını seçmek zorundasınız, sakın Vodafone Mobil TV ayarını seçmeyin, o ayar, 1-2 gün içinde gelecek olan Özel uygulamanın ayarıdır.
Bununla birlikte hala sorunla karşılaşıyorsanız, Nokia telefonlarda bazen "real player" sorun çıkartabiliyor. Uygulamalardan, real player'a girip onun ayarlarını da "vodafone live!" yaparsanız sorun çözülecektir..
Bununla birlikte en yukarda arkadaşın yazdığı linkler MPEG4 yani daha kötü bir codec, Vodafone aynı zamanda h264 ile HD (high definition- çok kaliteli) bir yayın da sunuyor.. Dolayısıyla o linkleri kullanmak yerine, abone olmanız daha iyidir.. (linkler çalışıyor mu emin değilim, kapanmış olabilir)
İsteğiniz bir pakete abone olmak için
MTV STANDART AC
MTV SPOREGLENCE AC
MTV SUPER AC
yazıp 3636 ya ücretsiz gönderebilirsiniz.

arkadaşlar öncelikle merhaba.. yazdığınız sağlıklı bilgilerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum fakat sabahtan beri bi problemim var bu konuyla ilgili ve halledemedim nolur yardımcı olun
telefonum nokia 6288.. uygulamalar kısmına veya başka yerlere baktığımda telefonumda real one player ya da realplayer gibi bişi göremedim.. tüm ayarlarım tamam, fakat mobil tv izlemeye çalıştığımda (örnegin TJK TV) , TJK mpeg 4 yükleniyor diyor, bekliyorum.. sonra yanıt yok, tekrar deneyin diyor.. ve inanın delirmek üzereyim bu problemden dolayı.. acaba bu neyden kaynaklanıyor olabilir? realplayer'dan ise, bunu cep telefonuma nasıl indirip kurabilirim?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, inşallah en kısa sürede yanıt veren olur
sevgiler ...
ya bana gönderebilirmisin o linki ben girmeyi deniyorum vodafondan gelen mesajı sildim kendim yazıorum girmiyor sen linki verirmisinbende abone olmadan direk linkler var linke tıklayınca bağlanıyor ve kesintisizvodafone un müdüründen linkleri almıştım
![]()
Ayrıca Fox ve Atv çekmiyor.Dosya bulunamadı diyor.Acaba başka kanal ekleme özelliği yok mudur?
PCKopaT™;1508384' Alıntı:Belki vardır tam olarak bilmiyorum vodafon'un sitesine baktıysan trt 2 , fox ,power türk yoktu ama sonunu değiştirerek yani tamamen deneme yanılma yöntemiyle yaptım oldu ve gayet net gösteriyor.
--------------- Ekleme ---------------
Bağlanmaz sen rstp:// yerine http:// yazarsan yada birşey yazmassan bağlanması normaldir başına rstp:// yazmayı unutma .
Onayladıkdan sonra ayar yolluyorlar mobil tv yazan ayarı kaydet real one player'dan mobil tv seç
bende bağlanamıyorum linki yazıyorum vodafon live ile bağlanıyorum real player mobiltv ayarlı ama olmuyor