Vatan Bilgisayardan Yaza Telefon Alacağımda Yardım Ederseniz Sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Vatan Bilgisayardan Yaza Telefon Alacağımda Yardım Ederseniz Sevinirim
arkadaşlar yaza yeni telefonumu alacamda vatan bilgisayardan şimdi anlamadığım bir şey var simdi bir telefon için 1694+kdv sol tarafınada 1900+kdv onu turuncu ile yazıyorlar bumu gerçek fiyatı örnek veriyorum yada 1694 tl'midir fiyatı veyada kdvli fiyatı 1900tl dir gerçek fiyatı bumudur kdv yi de ödüyoruz dimi öderken birde bir sorum daha olacaktıda haziran sonuna eylül başına kadar alacağım telefon 1600tlye düşermi acaba alacağım telefon lumia 1020 fiyatı 2000 tl

4MaGuS

4MaGuS

Üye

resimde gözüktüğü gibi senin alıcagın fiyat üste sağdaki rakam yani 1.999tl bu bu kadar başka hiç bir şeyi kurcalama daha sonra vatan c da her ayın 20 civarında hafta sonu hangi günce denk geliyorsa yüzde 30 indirim olur mesela bu ay 25-26 ocak olma ihtimali yüksek veya 18-19 u bu tarhilerde alırsanız daha indirimli alırsınız bu tarihler aşagı yukarı böyledir tam kesin bende söyliyemiyorum ama geneli bu yani birde bunun dışında günlük kanpanyalar var ancak orda telefonlar genelde samsung modeller indirime giriyor onada arada bakarsanız iyi olabilir onada ana ekran gösteriliyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Turuncu renkle yazılı rakam, ürün için ödenecek vergi dahil tutardır. O kadar olmaz belki ama 200TL kadar bir düşüş olabilir.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Turuncu renkle yazılı rakam, ürün için ödenecek vergi dahil tutardır. O kadar olmaz belki ama 200TL kadar bir düşüş olabilir.
peki 1600 tl ye düşme ihtimali varmı yazın %30 indirimle olabilirmi1600 tlye düşebilirmi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
geçenlerde 1700tl inmişti ancak daha ne kadar bilmiyorum

ismail

ismail

Üye
1520vs geldikten sonra düşer fiyat bence 1 yıl içinde lumia 920 700 lira düştü

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
yazın alacaksan şimdiden öneri bekleme teknoloji dünyası çok hızlı gelişiyor

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Murat kardeş adam haklı nokia aşığıyım ama nokia artık öyle eskisi gibi satılmıyor.

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Android in ilk teklif edildiği Şirket nokia idi eğer o zaman alsaydı androidi şimdi lider nokia idi :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Öyleyse niye satıyorsunuz deseydin ya!
he birde şöle bir şey daha diyordu telefonda kamera olayına yani megapiksel olayına fazla dikkat etmemek gerek diyordu onu alacağına bir tane fotoğraf makinesi al daha iyi diyordu yanınada androidli bir telefon al dediydi bunların bir şey bildiği falan yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kafa karıştırmaktan başka yaptıkları bir şey yok ki...

Invoke

Invoke

Üye
Düşebilir...

Onlar anlamıyorlar takılmayın onlara, geçen(1yıl olmuştur :D ) lumia alan birisine zorla S3 iteleyen teknosa yetkilisi gördüm. Bunun rami daha yüksek diyor. :ah

0MG90

0MG90

Üye
Düşebilir...

Onlar anlamıyorlar takılmayın onlara, geçen(1yıl olmuştur :D ) lumia alan birisine zorla S3 iteleyen teknosa yetkilisi gördüm. Bunun rami daha yüksek diyor. :ah
:ah
Aynen sen kararını ver çağır bunu alıcam de kutusunu iste ve uzaklaş :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
aslında 1020 den vazgeçebilirim yeni telefonlar çıkacakmış lumia 1525 ve lumia 1820 özellikleri çok güzel çıkarsa onlardan alabilirim özellikleri güzel görünüyor inşallahda çıkar o özelliklerde
:ah
Aynen sen kararını ver çağır bunu alıcam de kutusunu iste ve uzaklaş :D
Haber - Lumia 1525 ve Lumia 1820 mi Geliyor
Kafa karıştırmaktan başka yaptıkları bir şey yok ki...
peki şimdi bu ayın sonunda kredi kartı taksitleri bitiyor ya telefon için yeni yasayla olmayacak ya bu taksitler kalktıktan sonra telefonların biraz daha ucuzlama ihtimali varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...