Tavsiye vallaha yeter artık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
    Konu Sahibi
vallaha yeter artık
abi ben bu lumiadan da, nokiadanda bıktım resmen. Herşeyi göz ardı ettim lumia 820 aldım, sağlam olur dedim. Bi kere batarya patladı şimdide şarj olmuyor telefon. Abi nedir bu ya, sistem eksikliklerini geçtim hadi neysede, donanımsal olarak bile nokia iyice işi cıvıttı galiba, durduk yere telefon niye şarj olmaz ? Satacam ben bunu ya

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:sirit:

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Sende sorun varsa napalım kardeş teallam ya.

sekajmer

sekajmer

Üye
servisten değişim isteğin bunlar her telde olabilicek sorunlar bunun için isyan etmek cahillik olur adamlar vermiş 2 yıl garanti götürün yapsınlar ayrıca :sirit:

osmanmert99

osmanmert99

Üye
:sirit:Ha aynen :sirit:

braayn

braayn

Üye
donanım sorunu olmayan telefon yokki her markada modelde çıkabilir garantiye yolla baksınlar...

Rainesto

Rainesto

Üye
:sirit: şans işi birazda :sirit

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
Heimdalll

Heimdalll

Üye
diren 512 mb :sirit:

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve Rainesto
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu mesajı okuyan da her gün Lumia 820 batarya patlaması oluyor zanneder. Telefonun şarj olmuyorsa,bataryası patlıyorsa servise ver yapsınlar veya yenisini versinler. Yapamazlarsa para iadesi yaparlar. Ama bu tur konuları açarak kendiniz dahil kimseye faydası olmadığı gibi zararımız dokunur. Bozulduğunda servise vermeyeceksek neden garanti için bir dünya fark veriyoruz. Alalım garantisiz olsun bitsin. :locked:

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve sekajmer
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...