Sarangni
Üye
Eğer öyleyse 225 dolarsa Türkiye'de 650 satılıyosa moto g 200 dolarsa Gmd'den ucuz olması gerek değil midüz mantık
:
Öyle ama GMD den daha ucuz olacagini pek sanmiyorum.
Eğer öyleyse 225 dolarsa Türkiye'de 650 satılıyosa moto g 200 dolarsa Gmd'den ucuz olması gerek değil midüz mantık
:
Düz mantık her zaman hayat kurtarmazÖyle ama GMD den daha ucuz olacagini pek sanmiyorum.

@Tarık Sabırman Güzel tespit vallaEğer öyleyse 225 dolarsa Türkiye'de 650 satılıyosa moto g 200 dolarsa Gmd'den ucuz olması gerek değil midüz mantık
:

Düz mantık hayat kurtarirGüzel tespit valla![]()
Düz mantık hayat kurtarir![]()

Beklesem mi bu telefonu napcam ben elimdeki cihazda arızalı :/Moto G'nin fiyatı 200 dolar. 16 GB versiyonundan bahsediyorum. Şimdi Discovery'nin Moto G'den tek üstün yanı kamera (8mp vs. 5mp) ve ekranıdır (IPS Plus vs. TFT)... Fakat bu Moto G'nin kamerası ve ekranı kötü demek olmuyor. Zaten reklamında da "sınıfındaki en keskin ekrana sahip cihaz" deniyor. Ki zaten Discovery'de hiçbir koruma yokken Moto G'de Gorilla Glass 3 var. Kamera ile de fazla işiniz yoksa 5mp yeterli zaten. Onun dışında işlemcisi kesinlikle Discovery'den daha kaliteli. Discovery'de kullanılan MediaTek işlemci şu an piyasadaki birsürü Çin malı çakma telefonlarda kullanılıyor. Moto G'de ise Qualcomm farkı var. Grafik işlemcilerine bir şey diyemem ama sanırım ikisi de orta segment... Onun dışında Moto G'de stock android arayüzü varken Discovery'de MIUI arayüzü var yanlış bilmiyorsam. Performans farkı pek olmaz ama stock android daha iyidir. Bir de Moto G'nin alacağı güncelleme desteği var (4.4 KitKat alacağı onaylandı)... Çünkü Motorola artık Google'ın bünyesinde. Discovery ise henüz sürüm güncellemesi almış değil. Her neyse iki cihazın da açamayacağı oyun yok. Batarya olarak Moto G yine üstün. Xda'da Moto G bölümü yakında coşacak. Ayrıyetten Motorola'nın kalite farkı da var. Moto G'nin eksileri de elbet var. SD kart takılamıyor ve batarya çıkarılamıyor. Benchmark testlerinde ise Discovery 12500 civarında puan alırken Moto G 17000 alarak Discovery'ye fark atıyor ve hatta Nexus 4'ü geçiyor. Aradaki fiyat farkını da göze alırsak ben kesinlikle Motorola Moto G diyorum. Hatta kendim de alacağım inşallah. İnceleme videolarını izleyince zaten sen de Motorola Moto G isteyeceksin. Son olarak da kıyaslamayı koyayım şuraya.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beklesem mi bu telefonu napcam ben elimdeki cihazda arızalı :/
Şarj sorunu var sürekli şarj oluyo kendi kendineArızası nedir? Çok önemli bir şey değilse beklemeni öneriyorum. Moto G Ocak'ta geliyor Türkiye'ye.

Adreno 320-330 arası ayarında bir gpu dur.Lahmacun küreği ve Buzdolabı +1@Tarık Sabırman Disco.de sgx544mp gpu var diye biliyorum ve sanırım 544mp daha iyi(kesin bilen biri yorum yaparsa sevinirim.).
Adreno 320-330 arası ayarında bir gpu dur.
Discovery de mp3 modeli var diye biliyorum.O.o emin misin? 544mp3 değil 544mp 320den iyi mi?
Discovery de mp3 modeli var diye biliyorum.
Tek çekirdek modeli de karşılaştırmalara göre daha iyi
Mali 400 bile daha iyiyken Sgx544 tabiki daha iyi.Discoveryde mp olması lazım.
Yine de SGX544MP>Adreno 305 mi diyorsun?
Mali 400 bile daha iyiyken Sgx544 tabiki daha iyi.
Moto G'nin fiyatı 200 dolar. 16 GB versiyonundan bahsediyorum. Şimdi Discovery'nin Moto G'den tek üstün yanı kamera (8mp vs. 5mp) ve ekranıdır (IPS Plus vs. TFT)... Fakat bu Moto G'nin kamerası ve ekranı kötü demek olmuyor. Zaten reklamında da "sınıfındaki en keskin ekrana sahip cihaz" deniyor. Ki zaten Discovery'de hiçbir koruma yokken Moto G'de Gorilla Glass 3 var. Kamera ile de fazla işiniz yoksa 5mp yeterli zaten. Onun dışında işlemcisi kesinlikle Discovery'den daha kaliteli. Discovery'de kullanılan MediaTek işlemci şu an piyasadaki birsürü Çin malı çakma telefonlarda kullanılıyor. Moto G'de ise Qualcomm farkı var. Grafik işlemcilerine bir şey diyemem ama sanırım ikisi de orta segment... Onun dışında Moto G'de stock android arayüzü varken Discovery'de MIUI arayüzü var yanlış bilmiyorsam. Performans farkı pek olmaz ama stock android daha iyidir. Bir de Moto G'nin alacağı güncelleme desteği var (4.4 KitKat alacağı onaylandı)... Çünkü Motorola artık Google'ın bünyesinde. Discovery ise henüz sürüm güncellemesi almış değil. Her neyse iki cihazın da açamayacağı oyun yok. Batarya olarak Moto G yine üstün. Xda'da Moto G bölümü yakında coşacak. Ayrıyetten Motorola'nın kalite farkı da var. Moto G'nin eksileri de elbet var. SD kart takılamıyor ve batarya çıkarılamıyor. Benchmark testlerinde ise Discovery 12500 civarında puan alırken Moto G 17000 alarak Discovery'ye fark atıyor ve hatta Nexus 4'ü geçiyor. Aradaki fiyat farkını da göze alırsak ben kesinlikle Motorola Moto G diyorum. Hatta kendim de alacağım inşallah. İnceleme videolarını izleyince zaten sen de Motorola Moto G isteyeceksin. Son olarak da kıyaslamayı koyayım şuraya.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeş sana motoyu övmek için ne kadar para verdiler bilmiyorum ama her yere moto g moto g yazıp duruyorsun ve yazdığın yazıdada aşırı derecede taraf tutmuşsun,tamam Moto g dünyanın en iyi telefonu.