Neden moto g ? Bu arada 850 cok değil mi ya yurtdışından getirsem daha ucuza gelmez mi?Türkiye'ye büyük ihtimal gelir. Gelirse fiyatı 600-800 arası olur. Taş çatlasa en fazla 850... GMD'den vazgeç Moto G al.
Evet.
Neden moto g ? Bu arada 850 cok değil mi ya yurtdışından getirsem daha ucuza gelmez mi?
Moto G'nin sadece kamerası ve ekranı GMD'den daha kötü. Ama onlar da gayet tatmin edici. Zaten reklamında "sınıfındaki en keskin ekrana sahip telefon" deniyor. GMD'de yapabildiğin her şeyi Moto G'de de yaparsın. Marka olarak da daha üstün. Hem işlemcisi de GMD'dekinden daha iyi. Ayrıca stock android kullandığından GMD'den daha stabil. Bi ara ben de GMD almaya yeltenmiştim lakin vazgeçtim. sikayetvar.com'da GMD ile ilgili birsürü şikayet vardı. Biliyorum elektronik şans işi, GMD'de çıkan sorunlar Moto G'de de çıkabilir, lakin sen General Mobile markasına mı güvenirsin, yoksa Motorola'ya mı ??
Her neyse bu arada 850 TL çok değil. Çünkü telefon bazı benchmark testlerinde LG Nexus 4'ü geçiyor. Galaxy S3 ile kafa kafaya.. Bahsettiğim fiyattan gelirse ben de Moto G almayı düşünüyorum. Tek kötü yanı hafıza kartı takılamaması ve bataryanın çıkarılamaması... Gerçi 16 GB alırsın hafıza sorunun olmaz. Ama batarya konusunu bilemeyeceğim. Her neyse sen yine de diğer arkadaşların fikrini de al. Ama ben Moto G öneriyorum. Pişman olmazsın kesinlikle.Teşekkür ederim bu uzun anlatımın için çok sağol üşenmeden yazdın o kadarNeden GMDMoto G'nin sadece kamerası ve ekranı GMD'den daha kötü. Ama onlar da gayet tatmin edici. Zaten reklamında "sınıfındaki en keskin ekrana sahip telefon" deniyor. GMD'de yapabildiğin her şeyi Moto G'de de yaparsın. Marka olarak da daha üstün. Hem işlemcisi de GMD'dekinden daha iyi. Ayrıca stock android kullandığından GMD'den daha stabil. Bi ara ben de GMD almaya yeltenmiştim lakin vazgeçtim. sikayetvar.com'da GMD ile ilgili birsürü şikayet vardı. Biliyorum elektronik şans işi, GMD'de çıkan sorunlar Moto G'de de çıkabilir, lakin sen General Mobile markasına mı güvenirsin, yoksa Motorola'ya mı ??
Her neyse bu arada 850 TL çok değil. Çünkü telefon bazı benchmark testlerinde LG Nexus 4'ü geçiyor. Galaxy S3 ile kafa kafaya.. Bahsettiğim fiyattan gelirse ben de Moto G almayı düşünüyorum. Tek kötü yanı hafıza kartı takılamaması ve bataryanın çıkarılamaması... Gerçi 16 GB alırsın hafıza sorunun olmaz. Ama batarya konusunu bilemeyeceğim. Her neyse sen yine de diğer arkadaşların fikrini de al. Ama ben Moto G öneriyorum. Pişman olmazsın kesinlikle.
moto g gelsin bide almayı düşünüyorum elimde s3 mini var rehbere mesajlara girmek ölüm ya çok kasma yapıyo onun için değişiklik istiyorum piyasada bu kadar ucuz iyi telefon varken kaçırmim tahminin nedir ne zaman gelebilir motorola g sence ? 
Teşekkür ederim bu uzun anlatımın için çok sağol üşenmeden yazdın o kadarmoto g gelsin bide almayı düşünüyorum elimde s3 mini var rehbere mesajlara girmek ölüm ya çok kasma yapıyo onun için değişiklik istiyorum piyasada bu kadar ucuz iyi telefon varken kaçırmim tahminin nedir ne zaman gelebilir motorola g sence ?
![]()
Aynen ben de kaçırmayayım dedim. Tahminim 1 aya kadar gelmesi. Çünkü diğer ülkelerde satışa çıktı bile. Telefonu şuan kullanan var yani
Bu arada 16gb olanını al 
Aynen 16 gb alayım da kafam rahat olsunRica ederim ne demekAynen ben de kaçırmayayım dedim. Tahminim 1 aya kadar gelmesi. Çünkü diğer ülkelerde satışa çıktı bile. Telefonu şuan kullanan var yani
Bu arada 16gb olanını al
![]()
inşallah bi aya kadar gelir de 15 tatilde memlekete gidince alırım artık 
Moto g 850tl ye gelmez, bize yine 1200-1300tl arası fiyat biçerler
Aynen 16 gb alayım da kafam rahat olsuninşallah bi aya kadar gelir de 15 tatilde memlekete gidince alırım artık
![]()

Naptin sen ya 1200 mü :eek: 1200e gelirse ben zor alırımMoto g 850tl ye gelmez, bize yine 1200-1300tl arası fiyat biçerler
Naptin sen ya 1200 mü :eek: 1200e gelirse ben zor alırım
Bu telefon orta segmentte. Fiyatı çok uçmaz.Evet arkada google var pek güncelleme sıkıntısı çekmicek gibi bi an önce gelsede bizde alsak yaBekleyip görcez artık fiyatınıŞunu da belirteyim Motorola artık Google'ın bünyesinde. Yani bu telefonun arkasında Google var. 4.4 KitKat alacağı onaylandı. Google i**elik yapmazsa 5.0'a kadar yolu var telefonun
![]()

Piyasadan haberiniz var mı? Ben s3 miniyi kaca satarim? Bi üst tarafında çizik var çizik dediğimde ekranda değil ha tam üst köşede biraz başka sıkıntı yok daha 16 17 ay telpa garantisi var Yeni cihaz yani kaca gider motorola parası çıkar mı![]()
400 e gider sanırım dimi?Motorola parası çıkmaz kardeş malesef... Tanıdık birine sat ki daha pahalıya gitsin.
onada gitmezse intihar et ben bunu bin lira verdim 
400 e gider sanırım dimi?onada gitmezse intihar et ben bunu bin lira verdim
![]()

Moto G türkiyeye gelmeyecek
Gelirse fiyatı 1000küsür olacak
..

1000 lira olursa kimse almaz onu ya 5 mp kameralı telefona verilmez o kadar gmden sonra kimse vermez artık millet gider gmd alır daha mantıklıBence gelecek. Moto X sadece ABD'ye özeldi. Moto G ise Avrupa ve Asya'da satışa sunulacak. Türkiye'ye de gelme ihtimali var. Gelirse fiyatı da 1000 lira olmaz. Amiral gemisi mi bu![]()
Türkiye'ye gelip gelmicegi hakkında bişey diyemicem ama ümitlerim gelmesi yönünde olmadı tanıdık birine getirtcez