Telefon Tavsiyesi 650-700TL'ye Asus ZenFone 5'ten daha iyi cihaz var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Daha ağustosta çıkmadı mı zenfone lar?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
taşınabilir şarj aleti on

This Coming For Me :ehe
Bitirip bitirip dolduracan artık kardeşim evde genelde zaten ona sorun olmaz pek. Kullan bak bakalım duruma göre ayarlarsin. :)

Aynen öyle:)
Bitirip bitirip dolduracan artık kardeşim evde genelde zaten ona sorun olmaz pek. Kullan bak bakalım duruma göre ayarlarsin. :)

Aynen öyle
Bu Zenfone lar eskidi yenisi çıkarmalı ASUS.

Asus,Samsung mu ? Samsung bile 6 ayda 1 çıkartıyor gerçi ara modellere bakarsak en az ay başına 1 tane düşüyordur :ehe
Daha ağustosta çıkmadı mı zenfone lar?

Aynen,yeni cihaz daha ZenFone'lar :)

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

This Coming For Me :ehe

Aynen öyle:)

Aynen öyle

Asus,Samsung mu ? Samsung bile 6 ayda 1 çıkartıyor gerçi ara modellere bakarsak en az ay başına 1 tane düşüyordur :ehe

Aynen,yeni cihaz daha ZenFone'lar :)
Samsung ne alaka kardeşim? Ben sana samsung diye birşey mi dedim? Asus yeni model çıkarmalı diyorum. Diğer firmalarla kıyaslamıyorum.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung ne alaka kardeşim? Ben sana samsung diye birşey mi dedim? Asus yeni model çıkarmalı diyorum. Diğer firmalarla kıyaslamıyorum.

O cevap senin değil :ehe seninki bu ;

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Abi asusu aldiysan kitkat yaptin mi? Yaptiysan pil performansı nasil çünkü eskiden bozuktu kitkatla düzeldi diyorlar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Abi asusu aldiysan kitkat yaptin mi? Yaptiysan pil performansı nasil çünkü eskiden bozuktu kitkatla düzeldi diyorlar

Balıkesir'den aşağı Aras kargo araçları gelmiyormuş,Telefon kargoda kaldı.Cuma günü bekleniyor :(

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Pil performansı iyi ekran boyutuna göre. Kitkat ile gelen performans iyileştirmeleri vs. telefona daha iyi geldi.

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Onun batarya kapasitesi biraz daha fazlaymış ama aşağı yukarı aynıdır tahminimce.

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Onun batarya kapasitesi biraz daha fazlaymış ama aşağı yukarı aynıdır tahminimce.

Onun bende farkındayım da :) Ekran&İşlemci&Sensörler vs. bir sürü pil performansını etkileyen faktör var :) S4 kadar şarjı gitse yeter sanırım

• Beğen
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Onun bende farkındayım da :) Ekran&İşlemci&Sensörler vs. bir sürü pil performansını etkileyen faktör var :) S4 kadar şarjı gitse yeter sanırım
S4'ün de o kadar iyi değildir herhalde, 5 inçlik ekrana 2600 mah az zira

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Hayirli olsun bekliyoruz :D

İlk izlenimlerim ;

Çok şarj yiyor,benim gibi adamın sanırım günde 3 sefer şarj etmesi gerekecek yoğun kullanımda :ehe Ekran yanakları cidden kendi bağımsızlığını ilan etmiş(çok kalınlar) ama tasarımı olumlu etkilemiş bunu belirtmem gerekiyor.Hafıza kartına uygulama taşınmıyor buda şimdilik ayrı bir sorun:dry:Nisan ayı gibi Android 5.0 ile beraber belki bu 2 sorun aşılır pili sanmıyorum ama hafıza kartına taşıma olayını aşarlar diye umuyorum 4.3'te böyle bir problem yokmuş:dry:Bunların haricinde kulaklık ses çıkışı bilgisayarda olduğu gibi pek hoşuma gitmedi aynı bilgisayarım gibi iş görür seviyede fakat bir s4 yada note 3 kadar kalite kimse beklemesin.Ekranı ise gayet kaliteli pixellerin sayılma durumu yok,bu açıdan 720p olmasına rağmen bir s4 gibi pixel yoğunluğu var,Bunların dışında klavyesine çok uyuz oldum onu bir şekilde halledeceğim.Arka kapakta da parmak izi bırakma problemi var hTC One'ın siyah modeli gibi ama çok belli olmuyor sadece kirliymiş gibi his veriyor.Şu Kapastif tuşlarda geri ile menü tuşu samsunglardaki gibi olsaymış çok daha güzel olurmuş.O bahsedilen ahizeden sesin boğuk gitme sorunu ile karşılaşmadım 3 kişiyle görüştüm sesimin gayet iyi olduğu cevabını aldım.20000 civarı bir AnTuTu benchmark puanına sahip performans anlamında şimdiye kadar hiçbir oyunda problem yaşamamakla beraber arayüzün aşırı akıcı olduğunu söylemeden geçemiyorum.Bence bunlara rağmen güzel bir cihaz bu fiyata bundan iyisinin olduğunu sanmıyorum tabi ki aklım yine Samsung'larda :hmmm Üşüyoruz SM-N9005:yagmur:
Kamerası ise iş görür bir seviyede ve düşük ışık modu bir gün işime yarayacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve dragonmhmt
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Klavye konusunda haklısın ben de çözemedim bir türlü onu. Fakat hafızaya taşıma olayı var bende sende nasıl yok acaba. Ne root var ne birşey alette, hatta dedim ne güzel rootluymuş gibi bir kullanım sunmuşlar diye övünüyorum.

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Klavye konusunda haklısın ben de çözemedim bir türlü onu. Fakat hafızaya taşıma olayı var bende sende nasıl yok acaba. Ne root var ne birşey alette, hatta dedim ne güzel rootluymuş gibi bir kullanım sunmuşlar diye övünüyorum.

Hafıza kartım olmadığı için deneyemedim,internetteki yorumlarda taşınamadığı yazıyordu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt