andezitt
Üye
Bida mı samsung kolay kolay almam ya hadi neyseEvet o civarda gidiyor. Ne kadar temiz olursa olsun![]()

Bida mı samsung kolay kolay almam ya hadi neyseEvet o civarda gidiyor. Ne kadar temiz olursa olsun![]()

Şunu farkettim bi ara forumda gmd dalgası esiyordu şimdi ise motorola g dalgası esicek gibi Türkiye'ye gelir ve fiyat ucuz olursaAynen 1000+ olamaz, olmamalı.
Soruya gelince ben, kesinlikle moto g derim.

Şunu farkettim bi ara forumda gmd dalgası esiyordu şimdi ise motorola g dalgası esicek gibi Türkiye'ye gelir ve fiyat ucuz olursa![]()

moto g
inşallahNeden dışarıdan dediniz acaba?kesinlikle motorolla g ama türkiyeye gelirmi bilmem gelse bile alabiliyorsan dışarıdan al
Sunulacak ülkeler arasında Türkiye'nin de adı var. Buyur görsel:Neden dışarıdan dediniz acaba?
Türkiye'ye geliyor gözümüz aydınSunulacak ülkeler arasında Türkiye'nin de adı var. Buyur görsel:
Gelmez ise yurt dışından al diyoNeden dışarıdan dediniz acaba?
Türkiye'ye geliyor gözümüz aydınSunulacak ülkeler arasında Türkiye'nin de adı var. Buyur görsel:
Sanırım "gelmese bile dışarıdan al" yazacaktı yanlış oldu.

Oooo süper haber bu yaaTürkiye'ye geliyor gözümüz aydınSunulacak ülkeler arasında Türkiye'nin de adı var. Buyur görsel:
Sanırım "gelmese bile dışarıdan al" yazacaktı yanlış oldu.
tarihi belli mi acaba tahminen ne zaman gelir?Ben de bakayım şuna![]()
Oooo süper haber bu yaatarihi belli mi acaba tahminen ne zaman gelir?
Ocak'ta Türkiye'ye geliyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz 
Tamamdir yarıyıl tatilinde eve gidince alayım bi tane o zaman nasipse inşallah çokda pahalı bi rakam vermezler ya gmd gibi fiyat olsa gene iyiBak tabi hocam GMD almaktansa bu kaçmaz
Tahmin değil de kesin tarih varOcak'ta Türkiye'ye geliyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz
![]()

Bana yeter ya sıkıntı olmaz benim için s3de 4 gb kendi hafıza 2 gb kart var fazla bile geliyo bana yahafıza kartı girişi yoksa bu da çöp 16lık alsan eline 13 olarak gelse müzik resim video hep buraya gidecek boşver gitsin

bu sorun yüzünden hafıza kartı girişli lumia düşünüyorumBana yeter ya sıkıntı olmaz benim için s3de 4 gb kendi hafıza 2 gb kart var fazla bile geliyo bana ya![]()
hafıza kartı girişi yoksa bu da çöp
O zaman sen alma hocam sıkıntı olucak sanabu sorun yüzünden hafıza kartı girişli lumia düşünüyorum
Ama fiyatına göre çok iyi telefon