Telefon Tavsiyesi 650-700TL'ye Asus ZenFone 5'ten daha iyi cihaz var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Yok kardeş taşınıyor gözümle gördüm :ehe
Bir ara ekran görüntüsü eklerim.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
denemek lazım,hafıza kartım yok :) şarjın neden çabuk bittiğini de çözer gibiyim.Clash of Clans'ı çok oynuyorum sanki Clash of Clans çok şarj harcıyor bakıldığında ortalama 70%'ini o yemiş görünüyor

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
denemek lazım,hafıza kartım yok :) şarjın neden çabuk bittiğini de çözer gibiyim.Clash of Clans'ı çok oynuyorum sanki Clash of Clans çok şarj harcıyor bakıldığında ortalama 70%'ini o yemiş görünüyor
Deep sleep e girmiyor Cihaz zenfone 5 kernel le alakalı

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Clash her telefonda şarj düşmanı.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Deep sleep e girmiyor Cihaz zenfone 5 kernel le alakalı
Ne saçma şey asus bilmiyor mu bunu çözmeyi düşünememiş mi [emoji4]
Şarj ortalama 3 saat gidiyor bizim telefonda o olmasa daha çok olacak demekki. Benim g2de ekran 1.
Zenfone da 3. sırada hep. android işletim sistemi falan var öncesinde.

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ne saçma şey asus bilmiyor mu bunu çözmeyi düşünememiş mi [emoji4]
Şarj ortalama 3 saat gidiyor bizim telefonda o olmasa daha çok olacak demekki. Benim g2de ekran 1.
Zenfone da 3. sırada hep. android işletim sistemi falan var öncesinde.
Aynen ya geceden sabaha 02:00 - 10:00 arası 25% kayıp ne demek:stres:

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ben bilmiyorum ne kada gittiğine geceleri ama alarm kurmuyorsan fln kapat gitsin
Birde greenify kurdun mu telefona?
Alarm mecburi yoksa uyanamıyorum,şarja da koyamıyorum telefon yere düşecek&çalınacak diye mecburen dolabın içine koyuyorum yoksa şarja takar kafasına göre takıldırırım :) greenify ne oluyor ?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Alarm mecburi yoksa uyanamıyorum,şarja da koyamıyorum telefon yere düşecek&çalınacak diye mecburen dolabın içine koyuyorum yoksa şarja takar kafasına göre takıldırırım :) greenify ne oluyor ?
Arka planda çalışmasını istemediklerini uyutuyor
Rootsuz kullanılabiliyor marketten indir istedigin programları uyutursun
Ana sayfaya uyutma kısayolu at ekranı kapamadan uyutursun. Çok iyi bir program.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Cihaz alınmış olmalı, mesajları okuma fırsatım olmadı ama konu bu kadar uzadığına göre alınmıştır. Geri kalan muhabbeti farklı konulardan devam edebilirsiniz. Keyifli forumlar.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Yurtta kalıyon herhalde kardeş anlaşılan, ulu orta bırakma aynen, mazallah :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt