Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesi650-700TL'ye Asus ZenFone 5'ten daha iyi cihaz var mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BRKTNL
Üye
Yok kardeş taşınıyor gözümle gördüm
Bir ara ekran görüntüsü eklerim.
avcitalip
Üye
Konu Sahibi
denemek lazım,hafıza kartım yok şarjın neden çabuk bittiğini de çözer gibiyim.Clash of Clans'ı çok oynuyorum sanki Clash of Clans çok şarj harcıyor bakıldığında ortalama 70%'ini o yemiş görünüyor
denemek lazım,hafıza kartım yok şarjın neden çabuk bittiğini de çözer gibiyim.Clash of Clans'ı çok oynuyorum sanki Clash of Clans çok şarj harcıyor bakıldığında ortalama 70%'ini o yemiş görünüyor
Ne saçma şey asus bilmiyor mu bunu çözmeyi düşünememiş mi [emoji4]
Şarj ortalama 3 saat gidiyor bizim telefonda o olmasa daha çok olacak demekki. Benim g2de ekran 1.
Zenfone da 3. sırada hep. android işletim sistemi falan var öncesinde.
Ne saçma şey asus bilmiyor mu bunu çözmeyi düşünememiş mi [emoji4]
Şarj ortalama 3 saat gidiyor bizim telefonda o olmasa daha çok olacak demekki. Benim g2de ekran 1.
Zenfone da 3. sırada hep. android işletim sistemi falan var öncesinde.
Alarm mecburi yoksa uyanamıyorum,şarja da koyamıyorum telefon yere düşecek&çalınacak diye mecburen dolabın içine koyuyorum yoksa şarja takar kafasına göre takıldırırım greenify ne oluyor ?
Alarm mecburi yoksa uyanamıyorum,şarja da koyamıyorum telefon yere düşecek&çalınacak diye mecburen dolabın içine koyuyorum yoksa şarja takar kafasına göre takıldırırım greenify ne oluyor ?
Arka planda çalışmasını istemediklerini uyutuyor
Rootsuz kullanılabiliyor marketten indir istedigin programları uyutursun
Ana sayfaya uyutma kısayolu at ekranı kapamadan uyutursun. Çok iyi bir program.
Reşwan
Emekli Yönetici
Cihaz alınmış olmalı, mesajları okuma fırsatım olmadı ama konu bu kadar uzadığına göre alınmıştır. Geri kalan muhabbeti farklı konulardan devam edebilirsiniz. Keyifli forumlar.