Anket Uzman Sorusu ? (general Mobile Discovery Mi Motorola G Mi ? )

Sponsorlu Bağlantılar

Uzman Sorusu ? (General mobile discovery mi motorola g mi ? )

• General Mobile Discovery

Kullanılan: 15 51.7%
  • Motorola Moto G

Kullanılan: 14 48.3%

• Kullanılan toplam oy
    29
Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
Uzman Sorusu ? (general Mobile Discovery Mi Motorola G Mi ? )
Uzman Sorusu ? (General mobile discovery mi motorola moto g mi ? )
Evet Beyler Sizce ? nedenleriyle birlikte yazınız

Ve Sizce motorola moto g ne kadar olur Türkiyede ???

Yinede 1 resim ekliyeyim
GM Discovery

Motorola Moto G

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Fiyatı hakkında bir bilgim yok o yüzden birşey diyemicem ama ikisi nerdeyse tıpa tıp aynılar , Motorola'nın işlemci daha sağlam gibi..

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Güncelleme ve performans istersen moto g derim ayrıca stock arayüz olmasıda cok iyi (discovery den iyi bence) şıklık ,daha büyük ekran , daha kaliteli ekran , Daha iyi kamera dersen discovery derim

Yani iş sende bitiyor hocam :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Aynen öyle.. Performansıyla çok ilgilenmem, şık dursun büyük ekran olsun dersen GMD. Ama fazla oyun oynarım ağır oyunları oynarım dersen Moto G. Bu demek değil ki GMD ağır oyunları açamaz.. Sadece Moto G daha güncel kalıcaktır.

caglar b

caglar b

Üye
Moto g, gmd ile aynı fiyattan gelirse tercih edilebilir.

Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
700 800 olur bence umarım 650 olur ama sanmıyorum :/ neyse Değişik Düşünceler :maxicep:

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Bence 750+ olur

Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Düşünceler İçin Teşekkürler başka Düşüncelerde bekliyorum Anketime de beklerim :)

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Güncellemede Moto üstün olabilirde performans açısından öyle bir yorum yapmışsınız ki sanki moto g 2 gb ram ile geliyor,açıkcası öyle ahım şahım fark olacağını sanmıyorum,s3 ezer geçer diyorlar performansta GMD'yi hani nerede? Tamam geçse bile fark atabiliyor mu? Hayır.Ya fiyat konusunda cüzi miktar diyorlar 180 $ civarlarında ama TR'de Diskavri'den pahalı olur,tabi benim düşüncem bu,yani demek istediğim Moto güzel telefon ama performans konusunda pek fark olmaz.

Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemede Moto üstün olabilirde performans açısından öyle bir yorum yapmışsınız ki sanki moto g 2 gb ram ile geliyor,açıkcası öyle ahım şahım fark olacağını sanmıyorum,s3 ezer geçer diyorlar performansta GMD'yi hani nerede? Tamam geçse bile fark atabiliyor mu? Hayır.Ya fiyat konusunda cüzi miktar diyorlar 180 $ civarlarında ama TR'de Diskavri'den pahalı olur,tabi benim düşüncem bu,yani demek istediğim Moto güzel telefon ama performans konusunda pek fark olmaz.
Bencede Fark olmaz.

beytullah6767

beytullah6767

Üye

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye

Kardeşim telefon güzel yani GMD ile fiyat farkıda aşırı derecede yok ama şunu söyleyeyim Lahmacun küreği gibi telefon 6.1 inc biraz aşırı kaçmış,ben Galaxy Mega kullandığımda gelen aramayı cevaplamaya utanıyordum telefon yüzümü kapatıyordu küçük buzdolabı gibi,yani diyeceğim şudur telefon güzel ama boyutu biraz fazla geldi bana.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Kardeşim telefon güzel yani GMD ile fiyat farkıda aşırı derecede yok ama şunu söyleyeyim Lahmacun küreği gibi telefon 6.1 inc biraz aşırı kaçmış,ben Galaxy Mega kullandığımda gelen aramayı cevaplamaya utanıyordum telefon yüzümü kapatıyordu küçük buzdolabı gibi,yani diyeceğim şudur telefon güzel ama boyutu biraz fazla geldi bana.
Evet çok büyükde özellikler cezbeiyor

Lahmacun küreği :D :D :ehe

roguetroper

roguetroper

Üye
discovery tercih ederim neden dersen moto g ye göre ekran olarak daha iyi ve de kamera olarak önemli storedeki en ağır oyunları kaldırıyomu kaldırıyo zaten yeterli güncellemeleri alıyo daha ne olsun

Sarangni

Sarangni

Üye
Moto Atrix kullanıp Motorola kalitesine şahit olmuş birisi olarak Moto G alırım. İşlemcisi daha iyi ekran iyi değil deniliyor ama gayet iyi inceleme videolarini izleyin piksel yoğunluğu büyük avantaj sağlamış ayrıca Gorilla Glass 3.

4.3 ile geliyor 4.4 alacağı duyuruldu. Nexus 4 ile karsilastirma videosu var izleyin derim.

GM Discovery arkadaşım da var oda güzel cihaz ama güncellik acisindan Moto G daha baskın

andezitt

andezitt

Üye
Gmd yurt dışı satış fiyatı ne kadar acaba bilen var mı?

Üst Alt