Emip
Üye
KatılıyorumFiyatı hakkında bir bilgim yok o yüzden birşey diyemicem ama ikisi nerdeyse tıpa tıp aynılar , Motorola'nın işlemci daha sağlam gibi..
Moto g, gmd ile aynı fiyattan gelirse tercih edilebilir.
Bencede Fark olmaz.Güncellemede Moto üstün olabilirde performans açısından öyle bir yorum yapmışsınız ki sanki moto g 2 gb ram ile geliyor,açıkcası öyle ahım şahım fark olacağını sanmıyorum,s3 ezer geçer diyorlar performansta GMD'yi hani nerede? Tamam geçse bile fark atabiliyor mu? Hayır.Ya fiyat konusunda cüzi miktar diyorlar 180 $ civarlarında ama TR'de Diskavri'den pahalı olur,tabi benim düşüncem bu,yani demek istediğim Moto güzel telefon ama performans konusunda pek fark olmaz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet çok büyükde özellikler cezbeiyorKardeşim telefon güzel yani GMD ile fiyat farkıda aşırı derecede yok ama şunu söyleyeyim Lahmacun küreği gibi telefon 6.1 inc biraz aşırı kaçmış,ben Galaxy Mega kullandığımda gelen aramayı cevaplamaya utanıyordum telefon yüzümü kapatıyordu küçük buzdolabı gibi,yani diyeceğim şudur telefon güzel ama boyutu biraz fazla geldi bana.

Gmd yurt dışı satış fiyatı ne kadar acaba bilen var mı?
Eğer öyleyse 225 dolarsa Türkiye'de 650 satılıyosa moto g 200 dolarsa Gmd'den ucuz olması gerek değil mi225 dolar diye biliyorum.
düz mantık
: