Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
1 saat müzik dinledim 1 saat hücresel ile internete girdim 15 dk arama yaptım kalan sürede hep yattı şuan %5
40 dakika önce şarja bağladım usb ile şarj %27 idi şuan bakığımda %21 şarjı dolacağına boşalıyor ne hikmetse

rcxy

Üye
Dun bir heyecanla yukledim 1520 ye, çok kurcalama fırsatım da olmadı açıkçası. Şu an itibariyle en bariz gozuken şeyler, pil tasarrufunda uygulamaların gozukmemesi. Arka plan ayarı yapılamıyor, cihaz durduğu yerde bile ısınıyor, şarjı somuruyor adeta. Her ne kadar telefonda abartı sayıda uygulama kurulu ve çopluk gibi olsa da şarjın uçte birini 1,5 saatte yedi. Klavyede bir turlu duzeni oturtamadım, bir yazıyor bir yazmıyor surekli ayarlara gidip değiştiriyorum tikleri, ya da açıp kapatıyorum tikleri. Ben de becerememiş olabilirim. metin onerileri için ek guncelleme mi gerekiyordu bu arada, ayarı mı vardı yoksa. Sıkıntılı olsa da klavyenin kullanımı, harflere ulaşım, yazım kolaylığı filan onceki halinden çok çok daha iyi. Internet explorer çoğunuzun dediği gibi çok iyi olmuş, baya baya geliştirmişler. Kafa yedirten video oynatmamalara, yuklenmemelere rastlamadım daha. Şarj olayı bu kadar sıkıntılı olmasaydı sırf ie keyfi için bile kalırdım ki telefonda en çok yaptığım şey. Surduruluyor yazısı gerçekten yok henuz krndini gostermedi ama geçişlerde tema renginde ekranla bekletiyor çok farkı yok o yuzden ve ekran akışı titremeli kasılıyormuş gibi. Bakalım ben de bi pc bulursam 8.1 e donerim muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
parberk99

parberk99

Üye
Yanlışlıkla arama uygulamasını sildim tuş boşa çıktı :) Bi de telefon logosu kendi kendine küçüldü

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Uyumlu olmayan bu anlama geliyor demekki :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Neyse hevesimi aldım gelsin recovery tool :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Bu uygulamayı bilgisayarına kur. Cihazının sürümünü yeniden yükleyecek. Sonra işlemleri tekrar et
Aslında indirme linkleri LSRT ve sertifika linki konuya(ilk mesaja) eklense ve hatta yeni görseller var onlarda eklendse hiç fena olmaz @Dexter Morgan

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
yusuf41

yusuf41

Üye
520 de yükledikten sonra sıfırlama yaptığım için bazı uygulamalar açılmıyor zaten w10 da olmadı tel sadece denim oldu lsrt ile cyan a geri dönüş yaparsam bu sorun düzelir mi bir de yedeklerimi geri yükleyebilirim değil mi.

kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
Ve 8.1 e döndüm ancak yedekleri kurarken %93 te kaldı ve devam edemiyoruz bazı yedekler kaybolacaktır şeklinde uyarı verdi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yerel haber kaynaklarından alıntı yapmak yasak dostum

• Beğen
Tepkiler: Nextman
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Hakikaten o sertifikayı silebilmenin bir yolu yok mu? Benim 920 hala güncelleme indiricem diye boğuşuyor kendisiyle :)

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Ben geri dönüyorum 8.1 e çok fazla ısınıyor telefon şarj sıkıntı öyle çok güzel olmuş diyebilceğim birşey yok ama ilerde çok daha iyi olcağına eminim tavsiye etmiyorum lumia 520 ye kurmalarına.

skynet

Üye
@Dexter Morgan
Isınma sorunu ne alemde ? :)
Ben dün gece %100 bıraktım sabah kalktığımda bitmek üzereydi ve telefonda sıcaktı :D

zbahadir

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
hakimnokta

hakimnokta

Üye
bende sadece 3% dediği zaman hata veriyor güncellemeyi indirmiyor sebebi ne olaki
801882cb diye bir kod veriyor insider ile ilgili bir durummu yoksa

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Ben geri dönüyorum 8.1 e çok fazla ısınıyor telefon şarj sıkıntı öyle çok güzel olmuş diyebilceğim birşey yok ama ilerde çok daha iyi olcağına eminim tavsiye etmiyorum lumia 520 ye kurmalarına.
nasıl kurabildin 520 ye benim kurulumda hata veriyor?

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye

Üst Alt