Lumia software recovery tool ile sıfırladıktan sonra dene işe yarayabilir ben öyle yapmadım fakat.
Bence de haklısın,ben denemekten vazgeçtim ta ki ms 1520 içinde yayınlayana kadarAdam doğru söylüyor. illegal yollar denenmesini özendirmeyin bu kadar.
MS'den iyi mi biliyoruz. Adamların bir bildiği var ki vermediler.![]()

Lumia software recovery tool ile sıfırladıktan sonra dene işe yarayabilir ben öyle yapmadım fakat.
rehber gider fakat ms hesabıyla tekrar yükleyebilirsincihazı sıfırladığımızda rehber gidiyormu??
rehber gider fakat ms hesabıyla tekrar yükleyebilirsin
%41 olduk bakalım ne olacak heyecanla bekliyorum
tekrar nasıl yükleyebilirim açarmısın biraz rehber çok önemli benim için iş ile ilgili numaralar kayıtlı hep.
şimdi dostum telefonu açtığın mail hesabını tekrardan girdiğinde rehber tekrardan yüklenirtekrar nasıl yükleyebilirim açarmısın biraz rehber çok önemli benim için iş ile ilgili numaralar kayıtlı hep.
Hayır direk geçebilirsiniz. Daha önce geçiş yaptıysanız tekrar indirmiyor direk kuruluma başlıyor![]()
Bende 920 cihazıma Windows 10 u yüklemeyi başardım, önce denim yüklendi ardından w10. ilk izlenim olarak takılmalar tabiki olacaktır ama iki sistem iç içe geçmiş gibi. sıfırlamadan yaptım acaba ondan mıdır? Birde partition meselesi hallolunca diğer cihazlara verilecek deniyordu şimdi biz bu sistemi nerden nasıl yükledik onu anlayamadım.