kraldiyar21
Üye
40 dakika önce şarja bağladım usb ile şarj %27 idi şuan bakığımda %21 şarjı dolacağına boşalıyor ne hikmetse1 saat müzik dinledim 1 saat hücresel ile internete girdim 15 dk arama yaptım kalan sürede hep yattı şuan %5
40 dakika önce şarja bağladım usb ile şarj %27 idi şuan bakığımda %21 şarjı dolacağına boşalıyor ne hikmetse1 saat müzik dinledim 1 saat hücresel ile internete girdim 15 dk arama yaptım kalan sürede hep yattı şuan %5
Aslında indirme linkleri LSRT ve sertifika linki konuya(ilk mesaja) eklense ve hatta yeni görseller var onlarda eklendse hiç fena olmaz @Dexter MorganLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulamayı bilgisayarına kur. Cihazının sürümünü yeniden yükleyecek. Sonra işlemleri tekrar et
Müsait bir zamanda ekleyeceğimAslında indirme linkleri LSRT ve sertifika linki konuya(ilk mesaja) eklense ve hatta yeni görseller var onlarda eklendse hiç fena olmaz @Dexter Morgan

Yalan haber. Gayet guzel çalısıyor

nasıl kurabildin 520 ye benim kurulumda hata veriyor?Ben geri dönüyorum 8.1 e çok fazla ısınıyor telefon şarj sıkıntı öyle çok güzel olmuş diyebilceğim birşey yok ama ilerde çok daha iyi olcağına eminim tavsiye etmiyorum lumia 520 ye kurmalarına.
Adımları uyguladım seçim ekranında fast'ı seçtim güncellemeyi kurdu direk bi sorunda çıkmadı ama tavsiye etmiyorum.nasıl kurabildin 520 ye benim kurulumda hata veriyor?
denim mi yüklü previevmi yüklüydü telefonunda?Adımları uyguladım seçim ekranında fast'ı seçtim güncellemeyi kurdu direk bi sorunda çıkmadı ama tavsiye etmiyorum.
Denim.denim mi yüklü previevmi yüklüydü telefonunda?