Aynen çok sinir bozucu@skynet Lsrt cyan kuruyor![]()
Birleşik arap emirlikleri romunu kurduğumda direk denim yükleniyordu ama bizim tr romları hala cyan yüklüyor 
Senin ki turkcell mi global mi ?@skynet Lsrt cyan kuruyor![]()
Global galibaAynen çok sinir bozucuBirleşik arap emirlikleri romunu kurduğumda direk denim yükleniyordu ama bizim tr romları hala cyan yüklüyor
Senin ki turkcell mi global mi ?
Birleşik arap emirlikleriArkadaşlar hangi ülkelerin 620 romunda denim var ? İki kere iş yapmak istemiyorum. Dead flaş atınca denim kurmaya kalkmayalım bir daha![]()

Birleşik arap emirlikleri![]()
Bazı eksiklikler var. Ben günlük olarak kullanıyorumL625 e kuranlar var mu ? Carsada sıkıntılar neler bi yazabilirler mi
Sertifika sadece telefonunu baska bir telefon gibi gösteriyorArkadaşlar şu sertifika var ya indirip kurduğumuz onu kurunca ne oluyo ni zararı var mı
Bazı eksiklikler var. Ben günlük olarak kullanıyorum
Sertifika sadece telefonunu baska bir telefon gibi gösteriyor
8.1 sorunsuz dönülüyor. Sıkıntı olarak örnek vereyim. Klavyede kelime düzeltme çalışmıyor. Kamera arada yeşil renk veriyor. Telefon bazen kendini resetliyor. Bunlar harici bir sorun göremedim. Eğer telefonunuzu devamlı kullanıyorsanız yüklemenizi önermem. Garantiden çıkmaz diye biliyorum. Zaten garantilik bi durum olursa lsrt ile fabrika ayarlarına döndürebiliyorsunuzMesela ne gibi fazla bi sıkıntı yoksa bnde kurcamda bide kurduk diyelim eski 8.1 e sorunsuz donebilirmiyim bide böyle yapınca (bu şekilde yukleyince) bi sorun çıkarma garantide falan
8.1 sorunsuz dönülüyor. Sıkıntı olarak örnek vereyim. Klavyede kelime düzeltme çalışmıyor. Kamera arada yeşil renk veriyor. Telefon bazen kendini resetliyor. Bunlar harici bir sorun göremedim. Eğer telefonunuzu devamlı kullanıyorsanız yüklemenizi önermem. Garantiden çıkmaz diye biliyorum. Zaten garantilik bi durum olursa lsrt ile fabrika ayarlarına döndürebiliyorsunuz
10:50 de şarjdan çektim bakalım ne kadar gidecek telefon 920