skynet
Üye
Hocam size direk cyan mı yüklendi yoksa denim mi ?Geri döndüm 8.1'e. Kendi kendine batarya bitiyordu![]()
Hocam size direk cyan mı yüklendi yoksa denim mi ?Geri döndüm 8.1'e. Kendi kendine batarya bitiyordu![]()
Kardeşim ya Nolcak bizim halimiz ?Geri döndüm 8.1'e. Kendi kendine batarya bitiyordu![]()

Kardeşim ya Nolcak bizim halimiz ?Geri döndüm 8.1'e. Kendi kendine batarya bitiyordu![]()

Bilmiyorum lsrt daha indiriyorHocam size direk cyan mı yüklendi yoksa denim mi ?

Arkadaşlar bi yardım edin lütfen insidere girilmiyo atıyo programdan
Cyan yüklediHocam size direk cyan mı yüklendi yoksa denim mi ?
Nasıl yani anlamadımKardeşim ya Nolcak bizim halimiz ?
Kardeşim ya Nolcak bizim halimiz ?![]()

Hayır direk geçebilirsiniz. Daha önce geçiş yaptıysanız tekrar indirmiyor direk kuruluma başlıyor@Dexter Morgan
Bugün kesin geçiyorum. Bilgisayarımda lsrt kurulu. Cyan var versiyon olarak en son lsrt romu. Olur herhalde. En kötü ncs ile flash basarım. Kuruyorum benBaşka gereken Bi şey var mı?

W10dan önce de böyleydiBu arada arkadaşlar youtube mobil sayfa dışında, örneğin maxicep forumlarında paylaşılan videolara ait oynatıcı da yeni hali ile.
Altyazılar da mı var ne
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Windows 10 dan once bu şekilde idi.W10dan önce de böyleydi![]()
Doğru haklısın. Ben forumlarda açmayı falan sandım.Windows 10 dan once bu şekilde idi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız