Bidaha denedim restore çıktı.bence bu eski halinemi çeviriyor
Bilgim yok product kod konusunda@Dexter Morgan şu birleşik arap emirlikleri 620 product code verebilir misin ? Dosyaları indireceğim şimdi. wp 10 yükleniyor şu anda
![]()
@skynetTelefonu sıfırla. Lsrt ile yeniden flaşla ve denimi yükle. oradan ilk sayfaya gel ve uygula denilenleri . yuklemeyi yapaaktır. (Ben sıfırladım flaşlama yapmadım kurulum yapıyorum simdi)Bütün hepsini yapıyorum telefon yeniden başlıyor ama güncel diyor 925e yüklenmiyor mu
Lsrt flaşlama naısl oluyor ?fasta bas. oradan telefon güncellemerine gir kontrol et. (proxyi kapamayı unutma)
Telefonu sıfırla. Lsrt ile yeniden flaşla ve denimi yükle. oradan ilk sayfaya gel ve uygula denilenleri . yuklemeyi yapaaktır. (Ben sıfırladım flaşlama yapmadım kurulum yapıyorum simdi)
telefon yeniden başlattı şimdi. kurulum ve çarklar donecek :P
pc win 7 -8 ise lumia software recovery tools u kurun. usb kabloyu takın pcye . olan yazılımı yeniden yükleyin. çok basit bir işlem.Lsrt flaşlama naısl oluyor ?
Bu 059R6J8 VAR MEA3 UAE CV MIDDLE EAST olması lazımBilgim yok product kod konusunda@skynet

Kur bizde rahatlayalım sendewp10 tp ye az kaldı. açılsın biraz ince ayarlar çekecem![]()

O da bizim farkımızvalla sizden korkulur olum![]()
ben bile üşeniyom yapmaya
![]()

Kur bizde rahatlayalım sende![]()
925 16gb yuklenmiyor bende çook denedim bir sonraki listeyiBütün hepsini yapıyorum telefon yeniden başlıyor ama güncel diyor 925e yüklenmiyor mu