Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Drpin

yeminli06

yeminli06

Üye
Bütün hepsini yapıyorum telefon yeniden başlıyor ama güncel diyor 925e yüklenmiyor mu

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
fasta bas. oradan telefon güncellemerine gir kontrol et. (proxyi kapamayı unutma)
Bütün hepsini yapıyorum telefon yeniden başlıyor ama güncel diyor 925e yüklenmiyor mu
Telefonu sıfırla. Lsrt ile yeniden flaşla ve denimi yükle. oradan ilk sayfaya gel ve uygula denilenleri . yuklemeyi yapaaktır. (Ben sıfırladım flaşlama yapmadım kurulum yapıyorum simdi)
telefon yeniden başlattı şimdi. kurulum ve çarklar donecek :P

yeminli06

yeminli06

Üye
fasta bas. oradan telefon güncellemerine gir kontrol et. (proxyi kapamayı unutma)

Telefonu sıfırla. Lsrt ile yeniden flaşla ve denimi yükle. oradan ilk sayfaya gel ve uygula denilenleri . yuklemeyi yapaaktır. (Ben sıfırladım flaşlama yapmadım kurulum yapıyorum simdi)
telefon yeniden başlattı şimdi. kurulum ve çarklar donecek :P
Lsrt flaşlama naısl oluyor ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lsrt flaşlama naısl oluyor ?
pc win 7 -8 ise lumia software recovery tools u kurun. usb kabloyu takın pcye . olan yazılımı yeniden yükleyin. çok basit bir işlem.

YkPkY

YkPkY

Üye

Restore dedim.bişey olmadı ama cihazın rm kodunu bu cihaz olarak göstermiş.
920 ninki 1027 miydi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
wp10 tp ye az kaldı. açılsın biraz ince ayarlar çekecem :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
valla sizden korkulur olum :ehe :kıskıs: ben bile üşeniyom yapmaya :kop2:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
korkulacak bir şey yok. biz öcü değiliz bea
Kur bizde rahatlayalım sende :ehe

Ben temkinli ve tebdirli davranıyorum. Kendime göre ince taktikler planladım. 1 haftada süre vereceğim. bakalım neler olacak.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
trepcan

trepcan

Üye
Merhaba Arkadaşlar

Lumia 625 ile bahsedilen işlemleri yaptım. İnsiderden slow deyip güncelleme kontrol edince bişey gelmiyor, fast deyincede güncellemeyi buluyor hazırlıyor çarklar dönüyor sonrada telefonu açıyor. (0x80188308) hatası veriyor. sürekli güncellemeyi indiriyor ve her seferinde aynı hatayı alıyoru. Soft reset attım düzelmedi en son çare hardreset attım. Neden olabilir.

yeminli06

yeminli06

Üye
Sıfırlamasaydım keşke :/ oturum aç dedim e posta hata veriyor . hesabınızı korumamıza yardımcı olun diyor kod istiyor telefon numarsı veriyor ama eski numaram o yokki şuan bende nasıll olacak

skynet

Üye
İlk sayfada w10 kurulu iken sıfırlama yapmamanız hakkında uyarıyı dikkate alın :)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar bugün dayanamadım telefonu sıfırladım yine denedim maalesef l925 16 gb yüklenemiyor.Boşuna uğraşmayın.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beyler vodafone ile mobil internet bağlantısı kuramadım. Benden başka vodafone kullanan var mı ? Önerisi olan var mı ?

Üst Alt