şuanda yaşıyorum :D kotu bir duygu :d
skynet Üye sinan430' Alıntı: whatsappta space basınca başka bişey yazamıyosun Genişletmek için tıkla ... Klavye ayarlarından tüm tikleri kaldır düzelir Hücresel veri kapalı olsa bile şebeke ikonunun üzerinde ok yine çıkıyor
sinan430' Alıntı: whatsappta space basınca başka bişey yazamıyosun Genişletmek için tıkla ... Klavye ayarlarından tüm tikleri kaldır düzelir Hücresel veri kapalı olsa bile şebeke ikonunun üzerinde ok yine çıkıyor
sinan430 Üye skynet' Alıntı: Klavye ayarlarından tüm tikleri kaldır düzelir Hücresel veri kapalı olsa bile şebeke ikonunun üzerinde ok yine çıkıyor Genişletmek için tıkla ... sağol dostum
skynet' Alıntı: Klavye ayarlarından tüm tikleri kaldır düzelir Hücresel veri kapalı olsa bile şebeke ikonunun üzerinde ok yine çıkıyor Genişletmek için tıkla ... sağol dostum
skynet Üye Yalnız yüklendikten sonra w10 cyan sürümüne hoş geldiniz dedi Herhalde denim ile gelen özellikler de o yüzden iptal oldu
Yalnız yüklendikten sonra w10 cyan sürümüne hoş geldiniz dedi Herhalde denim ile gelen özellikler de o yüzden iptal oldu
Aybars1979 Üye hakimnokta' Alıntı: L520 varmı arasında bunu deneyebilirim Genişletmek için tıkla ... indiriyorum şuan.
hakimnokta' Alıntı: L520 varmı arasında bunu deneyebilirim Genişletmek için tıkla ... indiriyorum şuan.
ykd96 Üye Rainesto' Alıntı: Tam 7 dakikadır denetliyor Genişletmek için tıkla ... Proxy ayarlarını kaldırıp wifi yi kapatıp tekrar aç öyle dene
Rainesto' Alıntı: Tam 7 dakikadır denetliyor Genişletmek için tıkla ... Proxy ayarlarını kaldırıp wifi yi kapatıp tekrar aç öyle dene
Sensation Emekli Yönetici skynet' Alıntı: Yalnız yüklendikten sonra w10 cyan sürümüne hoş geldiniz dedi Herhalde denim ile gelen özellikler de o yüzden iptal oldu Genişletmek için tıkla ... Olmazsa bir sıfırla telefonu. Çoğu sorunun sıfırlayınca geçtiğini yazanlar vardı.
skynet' Alıntı: Yalnız yüklendikten sonra w10 cyan sürümüne hoş geldiniz dedi Herhalde denim ile gelen özellikler de o yüzden iptal oldu Genişletmek için tıkla ... Olmazsa bir sıfırla telefonu. Çoğu sorunun sıfırlayınca geçtiğini yazanlar vardı.
Sensation Emekli Yönetici skynet' Alıntı: Telefon şuan gayet akıcı bir şekilde çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Video çek de Microsoft'a gönderelim
skynet' Alıntı: Telefon şuan gayet akıcı bir şekilde çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Video çek de Microsoft'a gönderelim