Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

DareDevil1320

Üye
Ayrıca Gerizekalı telefonum neden bu sitede iPhone olarak gözüküyor fikri olan?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
520 ve 925 32 GB'a yükleyebilenler var.

skynet

Üye
Uygulama listesinde iken geri tuşu çalışmıyor windows logosu ile ana menüye dönüyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Uygulama listesinde iken geri tuşu çalışmıyor windows logosu ile ana menüye dönüyor
Evet böyleymiş. Hızlı işlemlerin üstüne basılı tutar mısın? Kendi ayarlarına gidiyor mu?

YkPkY

YkPkY

Üye
Yükledim, insider a girdim faste bastım ama next demeden wifi a gidip proxyi kapattım sonra insidere geri döndüm next>accept yaptım reset için tik e bastım açıldı kapandı. Wifi a girip proxyi kapattım. güncelleme kontrolüne geldim kontrol ettim güncel dedi.

Bende 3 kere denedim aynı sorun.güncel diyor

dakamon

dakamon

Üye
Lumia 1320'lerde de olmuyor arkadaşlar. Bir ton uygulama kaldırdıktan sonra rezil oldum kaldım gene

Android almayıp da bu telefonu alan kafama edeyim. Abuk subuk çin sitelerinin eline düştük Android'de 3 sene önce olan şeyler için!
Hey allahım ya. Sırf şunun için bile bunu diyonuz. Bir gün birisi diyecek o dediğin şey konusunda sana kötü bir şey. Git sat kardeş biran önce sat androide geç lütfen. Rica ediyoruz forum üyeleri olarak.

skynet

Üye
Ama yerlerini değiştirme yok sanırım

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
1520 kullanıp başarabilen var mı?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sensation

skynet

Üye
Umarım bir sonra ki güncelleme de ayarlarda ki ingilizce menüler düzelir

Bay H

Bay H

Üye
Tarayıcı deneyimi hiç bu kadar rahat ve kullanışlı olmamıştı. Mükemmel.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Sensation

skynet

Üye
Aynen resmen akıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Bay H

Bay H

Üye

Bu aslında bir hata değil. Uygulama listesinde iken geri tuşuna bastığınızda ana ekran yerine arka planda açık olan ne varsa ona gidiyorsunuz doğrudan. Bu eski sistemden çok daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606 ve skynet
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
925 ilk defa üzdü beni :bottom:

Üst Alt