evet 32gb@sinan430 Hocam sende ki 32 gb modeli mi 925in![]()
Kendim denedim olmuyor güncel diyor kaç kerekaynak var mı bırakayım denemeyi ona göre.
Evet böyleymiş. Hızlı işlemlerin üstüne basılı tutar mısın? Kendi ayarlarına gidiyor mu?Uygulama listesinde iken geri tuşu çalışmıyor windows logosu ile ana menüye dönüyor
Yükledim, insider a girdim faste bastım ama next demeden wifi a gidip proxyi kapattım sonra insidere geri döndüm next>accept yaptım reset için tik e bastım açıldı kapandı. Wifi a girip proxyi kapattım. güncelleme kontrolüne geldim kontrol ettim güncel dedi.
EvetEvet böyleymiş. Hızlı işlemlerin üstüne basılı tutar mısın? Kendi ayarlarına gidiyor mu?

İşte bu süper. Gülücüklerde değişme var mı?
Hey allahım ya. Sırf şunun için bile bunu diyonuz. Bir gün birisi diyecek o dediğin şey konusunda sana kötü bir şey. Git sat kardeş biran önce sat androide geç lütfen. Rica ediyoruz forum üyeleri olarak.Lumia 1320'lerde de olmuyor arkadaşlar. Bir ton uygulama kaldırdıktan sonra rezil oldum kaldım gene
Android almayıp da bu telefonu alan kafama edeyim. Abuk subuk çin sitelerinin eline düştük Android'de 3 sene önce olan şeyler için!
Yok onlar aynıİşte bu süper. Gülücüklerde değişme var mı?

16 gb modellerde olmuyor demek ki, arkadaş kaçak işin bile standardı var yaevet 32gb

1520 kullanıp başarabilen var mı?
Uygulama listesinde iken geri tuşu çalışmıyor windows logosu ile ana menüye dönüyor