Veeeee bingo :biggrin: Mesajda kasma var mı?
Aybars1979 Üye hasan_22' Alıntı: la bir müslüman yardım etsin yaa 6 aşamayı yapamadım Genişletmek için tıkla ... hocam 6. adım 3 ve 4 . adımların aynısı olacak.
hasan_22' Alıntı: la bir müslüman yardım etsin yaa 6 aşamayı yapamadım Genişletmek için tıkla ... hocam 6. adım 3 ve 4 . adımların aynısı olacak.
KırmızıBeyaz60 Üye papakudioflu' Alıntı: Oha hem de resmi teknik ön izleme daha yeni bir sürüm Genişletmek için tıkla ... Sensation' Alıntı: Aynı. (9941.12498) Genişletmek için tıkla ... Buna istinaden söylemiştim.
papakudioflu' Alıntı: Oha hem de resmi teknik ön izleme daha yeni bir sürüm Genişletmek için tıkla ... Sensation' Alıntı: Aynı. (9941.12498) Genişletmek için tıkla ... Buna istinaden söylemiştim.
Aybars1979 Üye hasan_22' Alıntı: la bir müslüman yardım etsin yaa 6 aşamayı yapamadım Genişletmek için tıkla ... hocam 6. adım 3 ve 4 . adımların aynısı olacak.
hasan_22' Alıntı: la bir müslüman yardım etsin yaa 6 aşamayı yapamadım Genişletmek için tıkla ... hocam 6. adım 3 ve 4 . adımların aynısı olacak.
Sensation Emekli Yönetici Joe ve Gabriel peşinize düşecek Klavyede sorun oluyorsa klavyede ayarlarındaki tüm tikleri kaldırın, düzelir.
Joe ve Gabriel peşinize düşecek Klavyede sorun oluyorsa klavyede ayarlarındaki tüm tikleri kaldırın, düzelir.
parberk99 Üye ykd96' Alıntı: Htc 8s te güncelleme çıkıyor akşam eklerim 797.57 mb yer yok şimdilik akşam bakcam çaresine Genişletmek için tıkla ... Minimum 8gb diyodu
ykd96' Alıntı: Htc 8s te güncelleme çıkıyor akşam eklerim 797.57 mb yer yok şimdilik akşam bakcam çaresine Genişletmek için tıkla ... Minimum 8gb diyodu
KırmızıBeyaz60 Üye Peki güncelleme ilk geldiğinde yükleyip sonra 8.1 e dönmeye çalışanlar noldu sorunsuz döndüler mi?
ykd96 Üye parberk99' Alıntı: Minimum 8gb diyodu Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum güncelleme için o kadar yer istedi benden
parberk99' Alıntı: Minimum 8gb diyodu Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum güncelleme için o kadar yer istedi benden
skynet Üye Aybin.Kilic' Alıntı: Mesajda kasma var mı? Genişletmek için tıkla ... Hocam gayet iyi Abi ayarlar menüsü çok karışık geliyor yav Aradığımı bulamıyorum hemen
Aybin.Kilic' Alıntı: Mesajda kasma var mı? Genişletmek için tıkla ... Hocam gayet iyi Abi ayarlar menüsü çok karışık geliyor yav Aradığımı bulamıyorum hemen
sinan430 Üye skynet' Alıntı: Hocam gayet iyi Abi ayarlar menüsü çok karışık geliyor yav Aradığımı bulamıyorum hemen Genişletmek için tıkla ... manuel parlaklık bir işe yaramıyormuş
skynet' Alıntı: Hocam gayet iyi Abi ayarlar menüsü çok karışık geliyor yav Aradığımı bulamıyorum hemen Genişletmek için tıkla ... manuel parlaklık bir işe yaramıyormuş
KırmızıBeyaz60 Üye Bütün işlemleri eksiksiz yaptım, telefon kapanıp açıldı, proxy açıkta kapalı da denedim, güncelleme kntrol edemiyoruz:c00cee3a hatası veriyor
Bütün işlemleri eksiksiz yaptım, telefon kapanıp açıldı, proxy açıkta kapalı da denedim, güncelleme kntrol edemiyoruz:c00cee3a hatası veriyor
Sensation Emekli Yönetici skynet' Alıntı: Telefonu kapattığımda güle güle yazısı sola kaymış Genişletmek için tıkla ... Takvimde yaklaşan etkinliğiniz varsa güle güle yazısının altında da görünüyor
skynet' Alıntı: Telefonu kapattığımda güle güle yazısı sola kaymış Genişletmek için tıkla ... Takvimde yaklaşan etkinliğiniz varsa güle güle yazısının altında da görünüyor
SLH.55 Üye sinan430' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız anlayamazsınız Genişletmek için tıkla ... şuanda yaşıyorum
sinan430' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız anlayamazsınız Genişletmek için tıkla ... şuanda yaşıyorum