Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Şaka gibi ama artık yükleniyor yazısı çıkmıyor :D

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Windows 10 unun betasını ne zaman verirler bir bilgi varmı bu konuda

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Sertifikayı yüklememiş olabilirsin
Yükledim, insider a girdim faste bastım ama next demeden wifi a gidip proxyi kapattım sonra insidere geri döndüm next>accept yaptım reset için tik e bastım açıldı kapandı. Wifi a girip proxyi kapattım. güncelleme kontrolüne geldim kontrol ettim güncel dedi.

unverann

unverann

Üye
ya birisi cevap versin ?

ykd96

ykd96

Üye
Yükledim, insider a girdim faste bastım ama next demeden wifi a gidip proxyi kapattım sonra insidere geri döndüm next>accept yaptım reset için tik e bastım açıldı kapandı. Wifi a girip proxyi kapattım. güncelleme kontrolüne geldim kontrol ettim güncel dedi.

Resetten sonra proxy ayarlarını kaldır

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
aynen bende aynı durum var

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
@skynet Evet arkadaşlar yukledim. Herşey çalısıyor sıkıntı yok. internet explorer acayip hızlı :) klavye tam çalısmıyor tahminler vs ayrıca boşluk bırakınca yazamıyorsunuz :D soracağınız varsa sorun

• Beğen
Tepkiler: skynet
zaakaan

zaakaan

Üye
Microsoft Hack ile yükleyenlerin fazlalığını görüp bu gece bize de yayınlasa ya. Ben telefonu sıfırlayamam çok veri kaybım olacak o şekilde o yüzden hack yapmayıp bekleyeceğim maalesef. :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
1520 kullanıcıları için güncelleme olmuyor boşuna denemeyin.

unverann

unverann

Üye
Proxy ayarlarını resetten sonra kaldırın. Wifiyi kapatıp açın öyle kontrol edin
şimdi dediklerinin hepsini yaptım wifiyi proxy ayarını kapatıp güncellemeyi denetliyorum güncel diyo 1320 lerde olmuyo olabilr mi ?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
şimdi dediklerinin hepsini yaptım wifiyi proxy ayarını kapatıp güncellemeyi denetliyorum güncel diyo 1320 lerde olmuyo olabilr mi ?
925 (16 gb) de aynı durum, MS musluğu kapattı heralde :D

• Beğen
Tepkiler: Bilgisayar Manyağı
unverann

unverann

Üye
bi açıyo bi kapatıyo Artık Bi yerde Dursun ya :hmmm

sinan430

sinan430

Üye

DareDevil1320

Üye
Lumia 1320'lerde de olmuyor arkadaşlar. Bir ton uygulama kaldırdıktan sonra rezil oldum kaldım gene

Android almayıp da bu telefonu alan kafama edeyim. Abuk subuk çin sitelerinin eline düştük Android'de 3 sene önce olan şeyler için!

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
@sinan430 Hocam sende ki 32 gb modeli mi 925in :hmmm

Üst Alt