bayon
Üye
Özür dilerim arkadaşlar indirme yapmıyor güncel diyo telefonLumia 930 olumlu arkadaşlar şimdi indirme kısmına geçti

Özür dilerim arkadaşlar indirme yapmıyor güncel diyo telefonLumia 930 olumlu arkadaşlar şimdi indirme kısmına geçti

proxy açıkken kontrol edemiyoruz diyor, kapalykende güncel.
Yükledim, insider a girdim faste bastım ama next demeden wifi a gidip proxyi kapattım sonra insidere geri döndüm next>accept yaptım reset için tik e bastım açıldı kapandı. Wifi a girip proxyi kapattım. güncelleme kontrolüne geldim kontrol ettim güncel dedi.Sertifikayı yüklememiş olabilirsin
Yükledim, insider a girdim faste bastım ama next demeden wifi a gidip proxyi kapattım sonra insidere geri döndüm next>accept yaptım reset için tik e bastım açıldı kapandı. Wifi a girip proxyi kapattım. güncelleme kontrolüne geldim kontrol ettim güncel dedi.
aynen bende aynı durum varYükledim, insider a girdim faste bastım ama next demeden wifi a gidip proxyi kapattım sonra insidere geri döndüm next>accept yaptım reset için tik e bastım açıldı kapandı. Wifi a girip proxyi kapattım. güncelleme kontrolüne geldim kontrol ettim güncel dedi.
bende de aynısı oluyoaynen bende aynı durum var
bende de aynısı oluyo
kaynak var mı bırakayım denemeyi ona göre.1520 kullanıcıları için güncelleme olmuyor boşuna denemeyin.
şimdi dediklerinin hepsini yaptım wifiyi proxy ayarını kapatıp güncellemeyi denetliyorum güncel diyo 1320 lerde olmuyo olabilr mi ?Proxy ayarlarını resetten sonra kaldırın. Wifiyi kapatıp açın öyle kontrol edin
925 (16 gb) de aynı durum, MS musluğu kapattı heraldeşimdi dediklerinin hepsini yaptım wifiyi proxy ayarını kapatıp güncellemeyi denetliyorum güncel diyo 1320 lerde olmuyo olabilr mi ?