Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Veeeee bingo :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: Sensation

SLH.55

SLH.55

Üye
Güncellemeler indiriliyor %55 --- Şarj %33 dayan 920

hasan_22

Üye
cince yazılar falan cıktı fast a bastım ama sonra sını beceremedim
beyler 6 kısmı ( Windows İnsidera girip next,next işlemleri tamamlıyoruz.) yapamadım
nasıl oluyor
la biri yardım etsin yaww

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
İlla yükleyeceksiniz, sizden kaçmaz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Murat Alper, SLH.55 ve 1 kişi daha

hasan_22

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Malumumuz Windows 10 yayınlandı, ancak ilk etapta sadece belli cihazlar için görücüye çıktı. Bu listede Lumia 63x, Lumia 730 ve Lumia 830 bulunuyor.

Xda'da bir yöntem var fakat bende işe yaramadı. Farklı bir yöntem buldum. Anlatıma başlıyorum.

Cihazınız WiFiye bağlı olsun.
1) Telefonunuzdan İnternet Explorer'ı açıp adres satırına 'upwp10.chinacloudapp.cn:7777' yazıp git diyoruz ve sertifikayı yüklüyoruz.
2)Ayarlardan bağlı oldugunuz wifi ağına tıklayıp ara sunucu kısmına giriyoruz. Ara sunucu(proxy) adresi olarak upwp10.chinacloudapp.cn bağlantı adresi olarakda 7777 giriyoruz
3) Windows İnsidera giriyoruz.
4)Get prewiew build e basıyoruz. Sonra çince yazılar gelecek. Eğer güncellemeleri hızlı almak istiyorsanız Fast kısmına basıyoruz.
5)Tekrar wifi ayarlarına girip ara sunucuyu kapatıyoruz.
6) Windows İnsidera girip next,next işlemleri tamamlıyoruz.

Telefonunuz yeniden başlayacak. Açıldığında güncellemeleri kontrol ediyoruz. Hayırlı olsun :ehe

NOT: CİHAZINIZ HERHANGİ SIKINTI OLURSA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.
üstat 6 aşamayı beceremedim netx falan nasıl oluyor ama cince yazılar cıktı fast a bastım orayı geçtim yani

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yahu bana da kurduracaksınız şimdi canım çok çekti :D Yükleyenler bakabilir mi mesajlarda bir sıkıntı var mı(Ali Kemal abinin dediğine göre geçen gün verilen sürümle bu aynı değil)

SLH.55

SLH.55

Üye
Yahu bana da kurduracaksınız şimdi canım çok çekti :D Yükleyenler bakabilir mi mesajlarda bir sıkıntı var mı(Ali Kemal abinin dediğine göre geçen gün verilen sürümle bu aynı değil)
şuan bende yüklemek için hazırlanılıyor %15 kısmında :)

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Bende kuruyor şu an ama çince değil ingilizce oldu bende hepsi :))

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
şuan bende yüklemek için hazırlanılıyor %15 kısmında :)
Kuranlar mesajlaşma ile ilgili bilgi versin bende kuracağım inşallah, ilk işlemleri hallettim. İnsider da güncelleme gözüktü ama devam etmeden bekleyeceğim şimdilik.

925 e deneyen var mı birde?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Aynı. (9941.12498)

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
sinan430

sinan430

Üye
Kuranlar mesajlaşma ile ilgili bilgi versin bende kuracağım inşallah, ilk işlemleri hallettim. İnsider da güncelleme gözüktü ama devam etmeden bekleyeceğim şimdilik.

925 e deneyen var mı birde?
evet yukledim kullanıyorum şuan

ykd96

ykd96

Üye
Htc 8s te güncelleme çıkıyor akşam eklerim
797.57 mb yer yok şimdilik akşam bakcam çaresine :D

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
evet yukledim kullanıyorum şuan
Mesajlarda durumu kontrol eder misin yazabiliyor musun sorunsuz?

Edit:

Bİrde bu boş alan muhabbeti noldu, şuan insider>About a baktığımda 197,132,288 olarak görünüyor?

hasan_22

Üye
la bir müslüman yardım etsin yaa
6 aşamayı yapamadım

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Üst Alt