la biri yardım etsin yawwbeyler 6 kısmı ( Windows İnsidera girip next,next işlemleri tamamlıyoruz.) yapamadım
nasıl oluyor
üstat 6 aşamayı beceremedim netx falan nasıl oluyor ama cince yazılar cıktı fast a bastım orayı geçtim yaniMerhaba arkadaşlar,
Malumumuz Windows 10 yayınlandı, ancak ilk etapta sadece belli cihazlar için görücüye çıktı. Bu listede Lumia 63x, Lumia 730 ve Lumia 830 bulunuyor.
Xda'da bir yöntem var fakat bende işe yaramadı. Farklı bir yöntem buldum. Anlatıma başlıyorum.
Cihazınız WiFiye bağlı olsun.
1) Telefonunuzdan İnternet Explorer'ı açıp adres satırına 'upwp10.chinacloudapp.cn:7777' yazıp git diyoruz ve sertifikayı yüklüyoruz.
2)Ayarlardan bağlı oldugunuz wifi ağına tıklayıp ara sunucu kısmına giriyoruz. Ara sunucu(proxy) adresi olarak upwp10.chinacloudapp.cn bağlantı adresi olarakda 7777 giriyoruz
3) Windows İnsidera giriyoruz.
4)Get prewiew build e basıyoruz. Sonra çince yazılar gelecek. Eğer güncellemeleri hızlı almak istiyorsanız Fast kısmına basıyoruz.
5)Tekrar wifi ayarlarına girip ara sunucuyu kapatıyoruz.
6) Windows İnsidera girip next,next işlemleri tamamlıyoruz.
Telefonunuz yeniden başlayacak. Açıldığında güncellemeleri kontrol ediyoruz. Hayırlı olsun
NOT: CİHAZINIZ HERHANGİ SIKINTI OLURSA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.
şuan bende yüklemek için hazırlanılıyor %15 kısmındaYahu bana da kurduracaksınız şimdi canım çok çektiYükleyenler bakabilir mi mesajlarda bir sıkıntı var mı(Ali Kemal abinin dediğine göre geçen gün verilen sürümle bu aynı değil)

Hocam diğer konuda yazdığınız o kısa yolların üzerine basılı tutma seçeneği gelmişİlla yükleyeceksiniz, sizden kaçmaz![]()

hocam anlatımda işlem sırası hatalı sanırım bn 2. adımı ilk önce yaptım oluyor.Wifiye baglandım siteyi buradan kopyalayıp giriyorum olmuyor
Kuranlar mesajlaşma ile ilgili bilgi versin bende kuracağım inşallah, ilk işlemleri hallettim. İnsider da güncelleme gözüktü ama devam etmeden bekleyeceğim şimdilik.şuan bende yüklemek için hazırlanılıyor %15 kısmında![]()
Aynı. (9941.12498)Yahu bana da kurduracaksınız şimdi canım çok çektiYükleyenler bakabilir mi mesajlarda bir sıkıntı var mı(Ali Kemal abinin dediğine göre geçen gün verilen sürümle bu aynı değil)
evet yukledim kullanıyorum şuanKuranlar mesajlaşma ile ilgili bilgi versin bende kuracağım inşallah, ilk işlemleri hallettim. İnsider da güncelleme gözüktü ama devam etmeden bekleyeceğim şimdilik.
925 e deneyen var mı birde?
Mesajlarda durumu kontrol eder misin yazabiliyor musun sorunsuz?evet yukledim kullanıyorum şuan
Herhangi bir sorun varmı peki bende yüklüyücem de cesaret edemiyorumevet yukledim kullanıyorum şuan

evet yazabiliyorumMesajlarda durumu kontrol eder misin yazabiliyor musun sorunsuz?
Bİrde bu boş alan muhabbeti noldu, şuan insider>About a baktığımda 197,132,288 olarak görünüyor? Çalışmayan fonksiyon var mı, wifi mobil veri vsevet yazabiliyorum
şuan çok takılıyor falan ama arkada bir suru şey yukluyor normal yaniHerhangi bir sorun varmı peki bende yüklüyücem de cesaret edemiyorum![]()