Snapchat derkenabi okuldayım normalde 40 dakika servis yolculuğum var %100le başlardım 3g açık müzik çalar açık kulaklık takılı instagram whatsapp snapchat açık olurdu okula gelirdim 1 saat sonra %98 olurdu. Bu sabah snapchat yok instagram yok 2g internetim de yavaştı sadece müzik dinledim 2. ders bir baktım %65 olmuş
Nokia Connectivity USB Driver mı bahsettiğin program

6snap öncedenSnapchat derken![]()

Yav arkadaş anlamadım ben bu işi.
W10'u yüklemek istedim, tam çark ekranında hata verdi. Sonra teli sıfırladım 8.1'deyken.. Çoğu uygulama açılmıyor, htc telim Nokia görünüyorSıfırlasam düzelir mi acaba?
Başına gelen varsa bir çare söylesin![]()
Ha denim ha demin farkı yokki Yakup bey gelsede gelmesede hoş
Dostum sen telefonu bence yeniden software yap
Bu da aşılabiliyor ama buradaki hiç bir kullanıcı yapamaz. O yüzden bu riske girmeye değmez. Zaten hack yoluyla yükleme yapılsa bile Gabriel Aul'un dediğine göre preview güncellemelerini almanız da riskli.Arkadaşlar desteklemeyen cihazlar için bence artık uğraşmayın riskli bir yol. Şu ekranla her an karşılaşabilir(sin)iz.
Brick olan bir cihaz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
biraz merakımıza yenik düştük diyelim abi, geçti o da zatenBu da aşılabiliyor ama buradaki hiç bir kullanıcı yapamaz. O yüzden bu riske girmeye değmez. Zaten hack yoluyla yükleme yapılsa bile Gabriel Aul'un dediğine göre preview güncellemelerini almanız da riskli.

Nasıl oluyor o ?
Flaşhka kurtulamazmıyız bu ekrandan?Bu da aşılabiliyor ama buradaki hiç bir kullanıcı yapamaz. O yüzden bu riske girmeye değmez. Zaten hack yoluyla yükleme yapılsa bile Gabriel Aul'un dediğine göre preview güncellemelerini almanız da riskli.
Cihazı görmez bilgisayar.Flaşhka kurtulamazmıyız bu ekrandan?