Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Ben her türlü yükleyemedim lsrt yi ben nokia nın proğramıyla yükledim

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
abi okuldayım normalde 40 dakika servis yolculuğum var %100le başlardım 3g açık müzik çalar açık kulaklık takılı instagram whatsapp snapchat açık olurdu okula gelirdim 1 saat sonra %98 olurdu. Bu sabah snapchat yok instagram yok 2g internetim de yavaştı sadece müzik dinledim 2. ders bir baktım %65 olmuş :D

Nokia Connectivity USB Driver mı bahsettiğin program
Snapchat derken :D

ndrcnr

Üye
Yav arkadaş anlamadım ben bu işi.

W10'u yüklemek istedim, tam çark ekranında hata verdi. Sonra teli sıfırladım 8.1'deyken.. Çoğu uygulama açılmıyor, htc telim Nokia görünüyor :) Sıfırlasam düzelir mi acaba?

Başına gelen varsa bir çare söylesin :)

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Yav arkadaş anlamadım ben bu işi.

W10'u yüklemek istedim, tam çark ekranında hata verdi. Sonra teli sıfırladım 8.1'deyken.. Çoğu uygulama açılmıyor, htc telim Nokia görünüyor :) Sıfırlasam düzelir mi acaba?

Başına gelen varsa bir çare söylesin :)

Dostum sen telefonu bence yeniden software yap

YkPkY

YkPkY

Üye
Ha denim ha demin farkı yokki Yakup bey gelsede gelmesede hoş

Yok arkadaşom,bi gelsede şu w10dan kurtulam.gdr1 in betası yüklüydü zaten aylardır,şimdi bide bu.cihazım zor dayanıyor artık

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

selckbass3834

Üye
Abi çarklara kadar geliyorum. Çarklarda 2 dakika duruyor sonra tel kapanıp baştan başlıyor.Güncelleme falan yok ortada. Neden ?

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar desteklemeyen cihazlar için bence artık uğraşmayın riskli bir yol. Şu ekranla her an karşılaşabilir(sin)iz.

Brick olan bir cihaz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar desteklemeyen cihazlar için bence artık uğraşmayın riskli bir yol. Şu ekranla her an karşılaşabilir(sin)iz.

Brick olan bir cihaz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da aşılabiliyor ama buradaki hiç bir kullanıcı yapamaz. O yüzden bu riske girmeye değmez. Zaten hack yoluyla yükleme yapılsa bile Gabriel Aul'un dediğine göre preview güncellemelerini almanız da riskli.

• Beğen
Tepkiler: Bay H
OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Bu da aşılabiliyor ama buradaki hiç bir kullanıcı yapamaz. O yüzden bu riske girmeye değmez. Zaten hack yoluyla yükleme yapılsa bile Gabriel Aul'un dediğine göre preview güncellemelerini almanız da riskli.
biraz merakımıza yenik düştük diyelim abi, geçti o da zaten :D

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Ben geri döndüğüm için mutluyum az kalsın Windows 10 da kalıyordum

dakamon

dakamon

Üye
Flaşhka kurtulamazmıyız bu ekrandan?

emz

emz

Üye
Ben yırttım:D Lsrt ile elimdeki inmiş romu çevrim dışı modda kurdum. Takar takmaz cihazı tanıdı. Ucuz yırttık o zaman :ehe

zbahadir

Üye
İster misiniz Çinliler bu yolla bütün cihazları IMEI bilgilerini toplasınlar. Zaten merdiven altı telefon üretiyorlar IMEI bilgisi çok değerlidir onlar için. Buna benzer hack işlemlerini fırsata dönüştürebilirler :)

prestijkatil

Üye
Arkaşlar ben kurdum ama inanın 8.1 daha hoş geri sildim cihazım 930

• Beğen
Tepkiler: emz

demir001

Üye
Arkadaşlar kesinlikle denemeyin XDA yazılımcılarının ürettiği bir yöntemdir telefonun kayıt defteri ile oynanmaktadır wp 10 gibi göstermektedir dünya çapında bu yöntemi uygulayanların % 90 kullanılamaz % 50 telefon da çöp olmuş durumda zaten şu anki wp 10 karasız durumda deneme sürümü ki windows bile asıl değil yedek telefonunuza geliştirici iseniz kurun diyor maxi cep gibi saygın bir sitenin bu tür zararlı işlemlere müdahale etmesi gerekir yayınlayanın telefon zarar görürse sorumluluk kabul etmem demesi çok bencilce bir tutumdur saygılarımla

zbahadir

Üye
Kesin olarak telefonların kalıcı zarar görebileceğine ben inanmıyorum çünkü yazılımların ve telefonun bir dizi güvenlik önlemi vardır.

Üst Alt