Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

necdetbulut

necdetbulut

Üye
Arkadaşlar gece ben 3 4kere denedim fast yaptım slov yaptım olmadı telofon restarlıyor kendini normal şekilde başlıyor güncellemere bakıyorum telefon güncel diyor

orian

orian

Üye
ben fast seçiyorum ama restart yapmıyor tel ?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Windows insider e giremiyorum yokmu çaresiiiii :( atıyor Build ara dedikçe help meeee please

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En temizi wp 8.1 + Denim kullanmak. Şu an için kesinlikle uzak durun derim.

@emz basit taktikler bildiğin şeyler. klavyedeki tüm tikleri kaldır. Arka plan görevlerini engelle , ekran parlaklığını en düşük seviyeye al. Çok gereksiz oyun ve uygulama kurma. Gleance ekranı kullanma, gps (konum) kapat gibi şeyler. 1 haftada kendine gelince sistem zaten kendini ele verir. Şu anda ben Denim güncellemesine geri dönüş yapmak zorunda kaldım. Yükleme sonrası sıfırlamak sorunu yüzünden (eski sistem dosyaları çakışmasın diye yaparım) erişim noktası maalesef çalışmadı.

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Olmuyorsa zorlamayın derim inanın bu kadar uğraştığınıza değecek bir sürüm değil :)

• Beğen
Tepkiler: OhMyDrogba
YkPkY

YkPkY

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Malumumuz Windows 10 yayınlandı, ancak ilk etapta sadece belli cihazlar için görücüye çıktı. Bu listede Lumia 63x, Lumia 730 ve Lumia 830 bulunuyor.

Xda'da bir yöntem var fakat bende işe yaramadı. Farklı bir yöntem buldum. Anlatıma başlıyorum.

Cihazınız WiFiye bağlı olsun.
1) Telefonunuzdan İnternet Explorer'ı açıp adres satırına 'upwp10.chinacloudapp.cn:7777' yazıp git diyoruz ve sertifikayı yüklüyoruz.
2)Ayarlardan bağlı oldugunuz wifi ağına tıklayıp ara sunucu kısmına giriyoruz. Ara sunucu(proxy) adresi olarak upwp10.chinacloudapp.cn bağlantı adresi olarakda 7777 giriyoruz
3) Windows İnsidera giriyoruz.
4)Get prewiew build e basıyoruz. Sonra çince yazılar gelecek. Eğer güncellemeleri hızlı almak istiyorsanız Fast kısmına basıyoruz.
5)Tekrar wifi ayarlarına girip ara sunucuyu kapatıyoruz.
6) Windows İnsidera girip next,next işlemleri tamamlıyoruz.

Telefonunuz yeniden başlayacak. Açıldığında güncellemeleri kontrol ediyoruz. Hayırlı olsun :ehe

ÖNEMLİ: CİHAZINIZI WİNDOWS 10'A YÜKSELTTİKTEN SONRA SIFIRLAMAYINIZ. SORUN OLABİLİYOR
NOT: CİHAZINIZDA HERHANGİ SIKINTI OLURSA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.

Yalnızca aşağıdaki durumlarda ön izlemeyi indirip yükleyin
•Birincil telefonunuza yüklemiyorsanız. Yedek bir telefonunuz varsa, bu cihaz Technical Preview'u yüklemek için harika bir adaydır.

•Hala gelişmekte olan yazılımları denemek ve bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız.

•Pek çok güncelleme veya zaman içinde ciddi oranda değişebilecek bir kullanıcı arabirim tasarımı sizin için sorun değilse.

•Windows Phone kullanmayı en ince ayrıntısına kadar biliyor ve sorunları giderirken, veri yedeklerken ya da bir sorun çıkması durumunda eski işletim sisteminizi geri yüklerken sorun yaşamıyorsanız.

Uzmanlıktan bahsederken gerçekten ciddiyiz. Yani APN'in bir haber kanalı olduğunu düşünüyorsanız, Technical Preview size uygun olmayabilir.
TEST EDİLEN CİHAZLAR
520, 620, 625, 820, 920, 925 (32 GB), 930, 1020, 1320, 8X

RESİMLER

[[[

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Windows insider e giremiyorum yokmu çaresiiiii :( atıyor Build ara dedikçe help meeee please

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
nedendir bilmem bugün durduk yere 820 guncellme buldu yükledim yarım,saat dfilan bekledi bi,yuklerken sonra baktım tmamladıktan sonra Windows 10 teknik onizlmesi yukleyin yazıyor indirdi yukluyor şu an nasıl oldu bende anlamdım

YkPkY

YkPkY

Üye
nedendir bilmem bugün durduk yere 820 guncellme buldu yükledim yarım,saat dfilan bekledi bi,yuklerken sonra baktım tmamladıktan sonra Windows 10 teknik onizlmesi yukleyin yazıyor indirdi yukluyor şu an nasıl oldu bende anlamdım
ilk yüklemeden sonra denim mi yükledi.baktınmı hiç ve buradaki işlemleri yapmışmıydın

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
ilk yüklemeden sonra denim mi yükledi.baktınmı hiç ve buradaki işlemleri yapmışmıydın
ilk yuklemede denime hoşgeldiniz dedi sonraki yuklmede cyana hoşgeldiniz yazdı.. Burdakini. Aynısını yaptım sonuç vermemişti kendiliğinden 2 gün sonra yükleme yaptı

Bay H

Bay H

Üye

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar wp10tp kurdum. hücresel veri bağlantısı yok. çözümü var mı?

YkPkY

YkPkY

Üye
OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
recovery tools'la 8.1'e geri dönmek istiyorum kurdum uygulamayı ama telefonumu bulmuyor. pc'm win8.1 ve driverları da kontrol ettim sorunsuz yüklü, ne yapmalıyım :(

Üst Alt