kurduğun gibi nasıl geri kaldırdın anlatabilir misinBen Windows 10 kurdum kurduğum gibi geri kaldırıp denimi kurdum Windows 10 daha hazır değil bence şu an kullanılmaz Kasım Kasım kasılıyor ayrıca hataları çok telefonu yoruyor şimdilik ben Windows 10 hayalini erteledim
e yani gerekli tabiRecovery toolsile wp8.1'e dönmek için internet gerekli mi

sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum kurulumda
Şarj sorunu olmasa kullanırdımGeri dönüşler başlamış![]()

Benim direk U dönüşü yapma sebebim o zatenŞarj sorunu olmasa kullanırdım![]()

abi okuldayım normalde 40 dakika servis yolculuğum var %100le başlardım 3g açık müzik çalar açık kulaklık takılı instagram whatsapp snapchat açık olurdu okula gelirdim 1 saat sonra %98 olurdu. Bu sabah snapchat yok instagram yok 2g internetim de yavaştı sadece müzik dinledim 2. ders bir baktım %65 olmuşBenim direk U dönüşü yapma sebebim o zaten![]()

Nokia Connectivity USB Driver mı bahsettiğin programDostum lumia software recuvary tools ile yapamadım bende nokianın bir nokia usb drivers gibi bir proğramla yaptım aynı işi yapıyor
rom bilgisayarında hazırsa gerekmezRecovery toolsile wp8.1'e dönmek için internet gerekli mi
Ha denim ha demin farkı yokki Yakup bey gelsede gelmesede hoşŞu denimi naaptılar be valla cırkını çıkardılar.
abi okuldayım normalde 40 dakika servis yolculuğum var %100le başlardım 3g açık müzik çalar açık kulaklık takılı instagram whatsapp snapchat açık olurdu okula gelirdim 1 saat sonra %98 olurdu. Bu sabah snapchat yok instagram yok 2g internetim de yavaştı sadece müzik dinledim 2. ders bir baktım %65 olmuş
Nokia Connectivity USB Driver mı bahsettiğin program
aynen ondan dolayı yüklemiyormuş lsrt'yi teşekkür ederimOda lazım olabilir onuda yükle usb için gerekli olabilir ben onuda yükledim