Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Ben Windows 10 kurdum kurduğum gibi geri kaldırıp denimi kurdum Windows 10 daha hazır değil bence şu an kullanılmaz Kasım Kasım kasılıyor ayrıca hataları çok telefonu yoruyor şimdilik ben Windows 10 hayalini erteledim

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Ben Windows 10 kurdum kurduğum gibi geri kaldırıp denimi kurdum Windows 10 daha hazır değil bence şu an kullanılmaz Kasım Kasım kasılıyor ayrıca hataları çok telefonu yoruyor şimdilik ben Windows 10 hayalini erteledim
kurduğun gibi nasıl geri kaldırdın anlatabilir misin
çözüm önerisi olan ?

saynesim

saynesim

Üye
630 dan kaldıramıyorum Windows 10 nu

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar LSRT ile geri dönüş mümkün. Şuan bende geri dönüyorum denim sürümüne

remzi33

remzi33

Üye
Recovery toolsile wp8.1'e dönmek için internet gerekli mi

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Nokia software recovary tools ile döndüm nasıl olacak abi gdr2 geliyormuş bekleyin derim Windows 10 daha olgunlaşmamış adamlar az daha çalışsınlar üzerine acele etmeyin derim

n8 refresh

Üye

Ben bu proğramla 8.1 dönüş yaptım cihaz 930

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum kurulumda

YkPkY

YkPkY

Üye
Şu denimi naaptılar be valla cırkını çıkardılar.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

skynet

Üye
Geri dönüşler başlamış :D

• Beğen
Tepkiler: OhMyDrogba
hakimnokta

hakimnokta

Üye
sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum kurulumda

Dostum lumia software recuvary tools ile yapamadım bende nokianın bir nokia usb drivers gibi bir proğramla yaptım aynı işi yapıyor

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Benim direk U dönüşü yapma sebebim o zaten :D
abi okuldayım normalde 40 dakika servis yolculuğum var %100le başlardım 3g açık müzik çalar açık kulaklık takılı instagram whatsapp snapchat açık olurdu okula gelirdim 1 saat sonra %98 olurdu. Bu sabah snapchat yok instagram yok 2g internetim de yavaştı sadece müzik dinledim 2. ders bir baktım %65 olmuş :D
Dostum lumia software recuvary tools ile yapamadım bende nokianın bir nokia usb drivers gibi bir proğramla yaptım aynı işi yapıyor
Nokia Connectivity USB Driver mı bahsettiğin program

• Beğen
Tepkiler: skynet
hakimnokta

hakimnokta

Üye
Ben nokia software updater retail ile dönüş yaptım eğer sorun yaşayan olursa bu proğram işe yarar lumia software recovary tools bazı pc lerde kurulmuyor hata mesajı alan olursa dönüşü bu şekilde yapabilirsiniz

hakimnokta

hakimnokta

Üye
abi okuldayım normalde 40 dakika servis yolculuğum var %100le başlardım 3g açık müzik çalar açık kulaklık takılı instagram whatsapp snapchat açık olurdu okula gelirdim 1 saat sonra %98 olurdu. Bu sabah snapchat yok instagram yok 2g internetim de yavaştı sadece müzik dinledim 2. ders bir baktım %65 olmuş :D

Nokia Connectivity USB Driver mı bahsettiğin program

Oda lazım olabilir onuda yükle usb için gerekli olabilir ben onuda yükledim

Üst Alt