Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar kesinlikle denemeyin XDA yazılımcılarının ürettiği bir yöntemdir telefonun kayıt defteri ile oynanmaktadır wp 10 gibi göstermektedir dünya çapında bu yöntemi uygulayanların % 90 kullanılamaz % 50 telefon da çöp olmuş durumda zaten şu anki wp 10 karasız durumda deneme sürümü ki windows bile asıl değil yedek telefonunuza geliştirici iseniz kurun diyor maxi cep gibi saygın bir sitenin bu tür zararlı işlemlere müdahale etmesi gerekir yayınlayanın telefon zarar görürse sorumluluk kabul etmem demesi çok bencilce bir tutumdur saygılarımla
Bu bilgileri nereden aldınız?

Bu işlemin riskli olduğu ve riskin kullanıcıya ait olduğu belirtilmiş. Gerisi kullanıcıya bırakılmıştır. Onun dışında yüzden fazla kişi bu işlemi yapmış ve geri döndürülemeyecek derecede sorun oluşan bir kişi bile çıkmamış. Dünya genelinde %90 oranında oluşan sorun herhalde burada da bir iki kişide gerçekleşmesi gerekirdi.

Maxicep saygın bir sitedir ve üyelerini ve cihazlarının güvenliğini ön planda tutar. Fakat biz hiç bir zaman üyelerimizin yerine karar vermeyiz. Seçenekleri onların onların önüne sunar son kararı onlara bırakırız.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, skynet, sazobalı ve 3 diğerleri

zbahadir

Üye
Arkadaşlar desteklemeyen cihazlar için bence artık uğraşmayın riskli bir yol. Şu ekranla her an karşılaşabilir(sin)iz.

Brick olan bir cihaz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Windows kurulum diskini takın diyor. :)
Belki ilerde OTG çok gelişirse başka medyalar üzerinden işletim sistemi yükleme imkanımızın olması mümkün olur.

demir001

Üye
Maxicep in dünkü üyesi değilim yaklaşık en az yanlış söylemek istemiyorum ama 6 yılı geçkindir bu siteye üyeyim ve wp meraklısı biriyim yerli ve yabancı tüm siteleri takip ediyorum bende 1520 me wp 10 u kurmak için sabırsızlanıyorum ama bu gibi yollarla deyil

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
üyelik yarışımı var burda :D :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Maxicep in dünkü üyesi değilim yaklaşık en az yanlış söylemek istemiyorum ama 6 yılı geçkindir bu siteye üyeyim ve wp meraklısı biriyim yerli ve yabancı tüm siteleri takip ediyorum bende 1520 me wp 10 u kurmak için sabırsızlanıyorum ama bu gibi yollarla deyil
Beş seneyi doldurmuşsun :D
Ama 11 mesaj atmışsın ;)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Biri eski üye mi dedi? :)
Bu hesap eski üyeliğimin şifresinin bağlı olduğu mailini bilmediğim için aldım.
11 Kasım 2009 tarihinde üyelik almışım . Vay be nerden nereye;)

Son düzenleme:

caner1010

Üye
daha önce sormuştum birkaç arkadaş daha sormuş ama cevap veren olmamış..920 telefonuma w10 yüklemeye çalıştım çarklar geldi,telefon açılıp kapndı ama w10 kurulmadı,güncelleme yüklenemedi diye hata verdi..bende kurmaktan vazgeçtim..şimdi ise windows insidere giremiyorum..sürekli atıyor.yardım edebilecek biri varmı acaba

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
6 eylül 2009 :) 6 senede ancak binbaşı olmuşum :D
daha önce sormuştum birkaç arkadaş daha sormuş ama cevap veren olmamış..920 telefonuma w10 yüklemeye çalıştım çarklar geldi,telefon açılıp kapndı ama w10 kurulmadı,güncelleme yüklenemedi diye hata verdi..bende kurmaktan vazgeçtim..şimdi ise windows insidere giremiyorum..sürekli atıyor.yardım edebilecek biri varmı acaba
Bu bende de var kardeş, çözümü sanırım yazılımı en baştan kurmaktan geçiyor :(

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
O değilde şimdi 8.1e döndüm. İnternet Explorer çok yavaş geldi :D @Mr.H

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
emz

emz

Üye
O değilde şimdi 8.1e döndüm. İnternet Explorer çok yavaş geldi :D @Mr.H

Ben nedense hız olayını fark edemedim hiç. Bana hep aynı geldi. Gerçi bende 128kb/sn hız sınırlaması var. Elimde değil. Ondan olabilir :sirit: Hiç hızlı internet yoktu. Tam bilemeyeceğim ama şu an kararlı sürümdeyim ve daha hiç takılma sürdürülüyor falan da demedi. Basınca açıyor çoğu şeyi. Bazen tam yazı geliyor açılıyor. :ehe

kesasd

kesasd

Üye
Bir tüyo da benden olsun: XDA'daki yöntemle yaptığınızda (chinacloudapp yönteminde çalışmayabilir), 2.kez microsoft account'uyla giriş yapmanız gerektiği yazıyor adımlarda. Gene de no-builds ekranı karşılıyorsa sizi çözümü basit. Daha önce no-builds ekranı almadığınız bir Microsoft account'uyla giriş yapın ve win10'a merhaba diyin :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Şu kurulumla uğraştığınız kadar atomla uğraşsaydınız şimdiye çoktan parçalamıştınız :P :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: kraliletisim ve Rainesto
parberk99

parberk99

Üye
Bir tüyo da benden olsun: XDA'daki yöntemle yaptığınızda (chinacloudapp yönteminde çalışmayabilir), 2.kez microsoft account'uyla giriş yapmanız gerektiği yazıyor adımlarda. Gene de no-builds ekranı karşılıyorsa sizi çözümü basit. Daha önce no-builds ekranı almadığınız bir Microsoft account'uyla giriş yapın ve win10'a merhaba diyin :)

Win10 için SDK yayınladı mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki build bulup konfigürasyon yaptıktan sonra restore yapınca güncelleme kontrolünde neden güncelleme görünmez.? Hadi buyurun bakalım. :ehe

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur

demir001

Üye
Maxicep sitesini 6 yılı geçkindir kullanıyorum fazlası vardır azı yoktur saygınlığına asla laf etmedim yazımda da bunu belirttim yerli ve yabancı Windows Phone sitelerini sıklıkla takip ediyorum ve ihtiyaca istinaden programlama yapıyorum 1520 kullanıcısıyım buradaki lumia kullanan arkadaşların bir zarar görmemesi adına doğru bir paylaşım yaptığımı biliyorum tepkiniz çok amlamsız

Bay H

Bay H

Üye
Maxicep sitesini 6 yılı geçkindir kullanıyorum fazlası vardır azı yoktur saygınlığına asla laf etmedim yazımda da bunu belirttim yerli ve yabancı Windows Phone sitelerini sıklıkla takip ediyorum ve ihtiyaca istinaden programlama yapıyorum 1520 kullanıcısıyım buradaki lumia kullanan arkadaşların bir zarar görmemesi adına doğru bir paylaşım yaptığımı biliyorum tepkiniz çok amlamsız

Size karşı gösterilen bir tepki yok, tutumunuzun yanlış olduğu dile getiriliyor.

Forum bilgi paylaşım yeridir ve içinde bulunduğumuz konuda bir bilgi paylaşımıdır.

Ancak bu bilginin içeriğinin riskli olduğu ve mesuliyetin kullanıcılara ait olduğu belirtiliyor.

İnsan düşünme yetisine sahip bir varlıktır, bundan dolayı neyin doğru olduğu neyin yanlış olduğunu ayırt edebilir/seçebilir.

Biz kullanıcılar/yöneticiler bilgiyi paylaşırız onların kararına müdahale etmeyiz/edemeyiz, bu konu evet risklidir -ki zaten yöneticilerimizden ve üyelerimizden sürekli riskli işlem olduğu yazıldı- ancak uygulamak veya uygulamamak siz kullanıcıların iradesine kalır.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve byibo

Üst Alt