Uygulama ve oyunları doğrudan SD karta taşıyın ya da yükleyin..

Sponsorlu Bağlantılar

ammorules

Üye
Üstadlar ellerinize sağlık, gerçekten çok faydalandım, varolun:alkis

Yalnız bir sorum olacak, HTC Wildfire S kullanıyorum; uygulamaları karta taşıdıktan sonra bağlantıyı kesip, tekrar bağlandım. Ancak uygulamaları karta taşı diye bir seçenek çıkmadı? Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Stock hale çevirmek için yapılması gereken konusunda yardım ederseniz çok sevinirim.

Necmati

Necmati

Üye
Azda olsa ise yaradı.
Eyvallah ...

ilkerr59

Üye
htc wildwire s te çalıstıtesekkürler

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
HTC Wildfire S modelinde bu uygulamayı yapan arkadaşlar resimli anlatım yapabilirlermi?

kalkan3434

Üye
Elinize sağlık Teşekkürler.. :oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kardeş peki uygulama köktenmi sd karta taşınıyo

zaferturan53

Üye
arkadşım sonsuz teş..az da olsa işimizi gördü ve hafızamızı artırdı..allah razı olsun..

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim, android 2.3.3'de uygulamaların daha büyük kısmını (neredeyse tamamını) SD karta taşıyor. Cihazımı gingerbread'e güncellemedn önce aynı uygulamalarla tel hafızasında 75 mb yer kalıyordu güncelleme sonrası 125 MB'ye yükseldi :oke:

omniao

Üye
xperia arc 2.3.3 de çalıştı.emeği geçenlerin ellerine sağlık

KELGER

KELGER

Üye
xinsurer senin verdiğin iki yönetmi de denedim htc wildfire s de sorun çıkmadı hafıza kartınada kuruyo ama 30 mb yerim kaldı
hepside hafıza kartına kuruluyo ama dahili bellek neden doluyor.
bide senin telefonun dahili belleğin toplamı kaç benimki toplam 150 dan 30 mb kaldı.

bide bu dalvik sd yöntemini nasıl kullanabiliriz

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Bu soruyu diğer konuda da sormuşsun, orada yanıtlamaya çalıştım.

azza

Üye
2- Çalıştıramıyan arkadaşların muhakkak bilgisayarlarında telefonlarının usb sürücüsü yüklü değildir. (error:device not fount) mesajı alırsanız veya ikinci satırda telefonunuzun model numarasını görmediyseniz USB sürücüsü yüklü değildir, önce usb sürücüsünü yüklemelisiniz. Ayrıca USB bağlantınız Active Sync olmalı Mass Storage olmamalı.

Bende bu hatayı veriyor. ancak buradaki usb sürücüsü yüklü değili tam olarak anlamadım. Windows 7 makinamdan usb kablosuyla telefonu bağlayınca depolama alanına rahatlıkla ulaşabiliyorum ama usb sürücüsünden kasıt nedir açıklayabilirseniz sevinirim.

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Samsung Galaxy Gio için usb diriver'ı buradan indirip bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz:

NaPuZaR

Üye
xperia arc 2.3.3 de çalıştı.emeği geçenlerin ellerine sağlık

Bendede aynı telefon var. Fakat bür türlü cihazı görmüyor.
Bilgisayar ıma girince telefonu görüyorum. Fakat programı çalıştırınca cihaz bulunamadı diyor.
USB bağlantı modundan Medya aktarımı ve Yığın Depolama Modunda denedim ama sonuç aynı.
PC Companion ile de denedim fakat gene olmadı.

İşletim sistemi winXP

casper_7

casper_7

Üye
hocammm bende ace kullanıyorum ama yapamadım tammm olarak anlatırmısınnn hic birsey atlamadan

hasan.zan

Üye
HTC wildfire S çalışıyor!!!

ankara_bjk

ankara_bjk

Üye
t20 de çalışmıyoo

Üst Alt