Uygulama ve oyunları doğrudan SD karta taşıyın ya da yükleyin..

Sponsorlu Bağlantılar

yakup_

Üye
arkadaşlar bir kaç sorum var

1-garanti kapsamından çıkarmı
2-programı kullanıp sd karta veri taşısak sonra eski haline dönsek veriler sd kartta kalır mı?
3-mesela programı kullanıp sd karta taşıdık bi sorun oldu orjinal haline geçemedim fabrika ayarlarına dönsem eski haline döner mi?
4-usb modu diyorsunuz da ben gio kullanıyorum usb baglantısına tıklayınca çevirmeli baglantı oluyo direk pc yi internete baglıyo hatta şu an öle internete giriyom
tam olarak gio da çalıştıran arkadaş bi anlatabilir mi?

yakup_

Üye
arkadaşlar yardım edin usb sürücülerim yüklü telefonu pc görüyor ama kartatasi.exeye tıkladıgımda (error:device not fount) diyor

galaxy gio da

spiritemre

Üye
Cok tesekkurler HTC Wildfire S de sorunsuz çalıştı. Çalıstıramayan arkadaslar varsa bilgisayarlarına HTC Sync yi yukleyip denesinler. Htc driverlarinin yuklu olması gerekiyor çünkü.
Driver not found erroru veriyorsa muhakkak bilgisayarınızda telinizin eksik driveri vardir. Bilgisayarım>Aygıt yöneticisinden donanımınızı kontrol edin.

Deqqet

Üye
arkadsım ben samsung galaxy ace kullanıorum android sürümüm 2.2.1 yalnız bu programı yuklemek istedigimde soyle bir yazı cıkıorherhangi bir uygulama bu eylemi gercekleştirmez sence sorun nedir ?

azzuro

Üye
merhaba arkadaşlar,
telefonum xperia arc versiyon en son sürüm ,benim bir sorunum var..
ayarlar menüsünden uygulamalar ordan da uygulamaları yönet diyip telefon hafızasında olan bazı oyunları sd karta taşımaya çalıştım ancak oyunlar gitti...
tekrar karttan telefona atmaya çalıştım ama bulunamıyor dedi.
telefon hafızası dolmak üzere ,oyunları nasıl sd karta atabilirim yardımcı olursanız sevinirm!!!
yada marketteki oyunları direk sd karta yükleyemiyor muyuz

characterr

Üye
merhaba arkadaşlar,
telefonum xperia arc versiyon en son sürüm ,benim bir sorunum var..
ayarlar menüsünden uygulamalar ordan da uygulamaları yönet diyip telefon hafızasında olan bazı oyunları sd karta taşımaya çalıştım ancak oyunlar gitti...
tekrar karttan telefona atmaya çalıştım ama bulunamıyor dedi.
telefon hafızası dolmak üzere ,oyunları nasıl sd karta atabilirim yardımcı olursanız sevinirm!!!
yada marketteki oyunları direk sd karta yükleyemiyor muyuz

Sirf onun icin root yapman gerek. Benimki s degil halini sen anla :D ama root yaparken hata yaparsan telefonunu kaybedersin..

Sent from my LT15i using Tapatalk

caspertxt

Üye
samsung GİO çalışıyor programı yapan emeği gecene teşekürler ..

Nairobi

Üye
6- Android sistemlerde uygulamaların tamamının hafıza kartına kurulması veya taşınması gibi bir durum mümkün değildir. (gene dalvik cache SD yööntemini hariç tutuyorum bu yöntemle 1,6 GB ya kadar telefon hafızası kart üzerinde oluşturulabilir ve sanki dahili hafızaymış gibi kullanılabilir.)

8gb hafıza kartı alıp 1.6 yı dahili hafıza olarak atayabiliyoruz yani, bu şekilde yapan arkadaş var mı özellikle konuyu açan arkadaş cevap verirse sevinirim çünkü root düşünmüyorum gerçekten çok gerekli bi işlem bu bahsettiğiniz :)

arsenic9

Üye
benim telde zaten uygulamayı karta taşıma seçeneği var?

casset

Üye
10 numara bir paylasım allah razı olsun kardes

METRIX_2689

Üye
super... cok yardımcı oldu... teşekkurler ...... :)(:

karamurathan

Üye
Kardeş device not found dedi biri bana şu usb güncelleme olayını anlatsın allah rızası için

driver ı bi türlü güncelleyemediğim için kies yükledim

driver güncellendi telefonun versiyonu 2.2.1 di 2.3.4 e yükseldi birde uygulamaları hafıza artına taşıyabildim baya kıyak oldu :D

bu arada link ölüydü dün baktığımda

başka siteden indirdim ADB programını

alper_98

Üye
ya xinsurer bi türlü açılmadı ya ne yaptysm yok acılmıo bekldm bekldm acılmıo bi yardım et

babaaamet

babaaamet

Üye
Arkadaşlar programın kullanılışı yazarı taraından aşağıda detaylı bir biçimde açıklanmıştır, kendisine teşekkür ederiz.

Link:

*************************************************************************************************
Programın son sürümü bu linktedir; http://www.maxicep.com/android-sist...yukleme-yeni-versiyon-512078.html#post3554498
*************************************************************************************************

Telefonu usb ile bilgisayara bağlayıp (usb sürücüsü yüklü olmalı) kartatasi.exe isimli programı çalıştırıyoruz. Bundan sonra yükleyeceğiniz uygulamalar SD karta yüklenecektir. Önceden yüklediklerinizi de SD'ye taşıyabilirsiniz. Program uygulamaları tamamen taşımıyor ama buna da şükür, dahili hafızada epey yer kazandırıyor.
Eski haline dönmesini isterseniz, telefonu usb ile bağlayın bilgisayara, orjinal.exe programını çalıştırın.

Uygulama ile ilgili ek açıklama:

çok güzel bir çalışma,epey emek verilmiş.ellerinize sağlık.

Deleted.

Üye
deleted

Son düzenleme:
aBouT

aBouT

Üye
link bozulmuş güncelle plzz ltfnn

OsmanTuncer

OsmanTuncer

Üye
:tşk:

veliyavas

veliyavas

Üye
tesekkurler lınıze saglık ustam

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Link bozuk kardeş bi el at ya düzelt sunu!!!!!

levox26

Üye
link bozuk bir ilgilenebilirseniz..

Üst Alt