Uygulama ve oyunları doğrudan SD karta taşıyın ya da yükleyin..

Sponsorlu Bağlantılar

cebim44

Üye
teşekkürler indirdim şimdi

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Umarım cihazınızda işe yarar, kullananların çoğu memnun kaldı..

cebim44

Üye
bir şey paylaşmak istiyorm. telefonum samsung gt i5510. programı dün kurdum. her şeyi sd ye taşıdım güzel oldu epeyce yer açıldı. gelgelelim bugün telefonu açıp kapattığımda sd ye taşıdıklarımın %90 ı gitmişti. programlar kurulu görünüyor (ayarlar/uygulamalarda görünüyor) ama erişemiyordum. kısayol ve wingetleri gitmişti. sd kartta da problem yoktu görüyordu. telefonu tekrar yeniden kapatıp açtığımda ise düzeldi. demekki bazen kaypaklık yapabiliyor:oke:

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
SD karta taşınan programların widgetleri çalışmaz. Widgetin sağlıklı çalışması için uygulamanın telefon hafızasında olması gerekir. Android böyle ne yazık ki. Çözüm; gereksiz widgetleri kullanmayacağız, gerekirse uygulama ve oyunların kısayollarını masaüstüne taşıyabiliriz :)

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar duckload'dan indiremeyenler için Fileserve linki eklenmiştir..

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Konu arkalarda kalmış.. herkes faydalansın :emzik:

fthakan

fthakan

Üye
arkadaşlar 2.2 yüklü olanlarda ayarlar * uygulamalar * uygulamaları yönetten uygulama seçip sd karta taşı ya basmanı yeterli oluyor.?

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 2.2 yüklü olanlarda ayarlar * uygulamalar * uygulamaları yönetten uygulama seçip sd karta taşı ya basmanı yeterli oluyor.?

Bu uygulamayı yüklemeyince her program sd karta taşınamıyor..

Ahmet_Tesbihses

Ahmet_Tesbihses

Üye
Easypad imde denedim önce çalıştıramadım fakat biraz uğraşınca çalıştırdım teşekkürler dostum..

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Nalet olası filesonic :D bi slover download çıkmadı tam süre biriyor yeniliyor kendini :vur

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
hacı bende sürücü yazılımı yok sürücü yazılımı dedikler kiesmi baska bseyse bana link filan verebilirmisiniz ????

----------Eklendi @ 12:19:40 ---------- Yazıldı @ 12:19:00 ----------

xixsunker yarıdm ed hacı yahwn

----------Eklendi @ 12:30:53 ---------- Yazıldı @ 12:19:40 ----------

tmm yardıma Gerek Kalmadı Yaptım... SÜPERSİN ARKADAŞIM BU ARADA [Galaxy Ace de Çalışırıyor]Yani Andrioid 2.2.1 İşletim sisteminde mükemmel bide bu arada garanti kapsamı dışında bırakırmı telefonu

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
:) :)

semender44

Üye
Uygulamanın yeni versiyonunu yazdım arkadaşlar. kartatası programındaki bazı sorunlar giderildi yeni özellikler eklendi. Kartatası programını bu versiyonla abondone ettim. Paylaşım yapan arkadaşların yeni versiyonu paylaşmalarını rica ederim.

YENİ SÜRÜMÜ BURADAN İNDİRİN

nexpow

nexpow

Üye
konu güncel

cosi

cosi

Üye
teşekkürler :oke:

mesutho

Üye
gio da çalışıyor, baya bir yer açtım sayesinde, eyvallah:yuru