dj-61
Üye
arkadaşım ben de olmadı xperi x10mini var bende dediğini aynen yaptım olmadı değişen bir şey yok yugulama tıkladığımda acılan menüde kaldırma seceneği var ve aktif olamayan bir iki menü var onlarda zaten taşıma ile ilgili değil ( önbelleği temizle, varsayılanları temizle, durmayı zorla ) secenelkeri mevcut
ilk programı calışdırdım ekranda error uyarısı vermişdi sonra bişiler yazıyordu. sonra telefon uygulamlar menüsünde bir ayar değişiklik yaparak, bağlantı ile ilgili ,, yeniden denedim bu sever bir işlemler gercekleşti ve dediğin gibi sonra cektim telefonu ama bende değişen bişey olmadı nerede yanlış yapıyor olabilirim. android 2.1 olması lazım aldığımda güncelledim zaten son sürümmüş..
neysesorun nedir acaba ..
ilk programı calışdırdım ekranda error uyarısı vermişdi sonra bişiler yazıyordu. sonra telefon uygulamlar menüsünde bir ayar değişiklik yaparak, bağlantı ile ilgili ,, yeniden denedim bu sever bir işlemler gercekleşti ve dediğin gibi sonra cektim telefonu ama bende değişen bişey olmadı nerede yanlış yapıyor olabilirim. android 2.1 olması lazım aldığımda güncelledim zaten son sürümmüş..
neysesorun nedir acaba ..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

onları marketten yüklemiştim tekrar yükleyince hem çalıştı hemde sd karta otomatik yüklendi ,tekrar tekrar teşekkürler.