UFO ile ilgili geniş araştırma yaptım (ilk defa)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Uzayla ilgili gezegenler yıldızlar takımyıldızlar ufolar güneş sistemi ay teleskop dürbün mikroskop ve daha fazlası yani astronomi merakını herşeyi bana sorabilirsin. Hepsini cevaplarım. :) mikroskop derken küçük canlılar deneyler çanak anten işleri ve aklına gelmedik şeyler saz çalma daha fazlası ben de :)

Şu yavaşça kayan bir sürü yıldız var onlar ne? :D

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Sonik Tornovida'yı bana verin gerçeğini ve T.A.R.D.I.S'i sizin elleriniz ayaklarınızdan öpüceğim.. :D

Astrosman

Astrosman

Üye
Şu yavaşça kayan bir sürü yıldız var onlar ne? :D
kardeş onlar yıldız değil sadece gök yüzünde ışık gibi görülür onlar iletişim uydular iridium uydular telefon sinyalleri felan yayıyo.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş onlar yıldız değil sadece gök yüzünde ışık gibi görülür onlar iletişim uydular iridium uydular telefon sinyalleri felan yayıyo.

Çok şükür ki, sorularımı cevaplayacak biri çıktı :). Yaw bende diyom bunlar bu kadar düzenli bir şekilde nasıl kayarlar? Meğer uyduymuş.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ufuları gökyüzünde aramayın denizde de olabilir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Denizin altında mı üstünde mi

Astrosman

Astrosman

Üye
Çok şükür ki, sorularımı cevaplayacak biri çıktı :). Yaw bende diyom bunlar bu kadar düzenli bir şekilde nasıl kayarlar? Meğer uyduymuş.
bi site vardı bu uyduların bulunduğun yerin konumunu giriyorsun bu uyduları gökyüzünde saat kaçta ne kadar parlaklıkta uçuyorlar görüyorsun siteyi yazacağım

Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
Karabük Kayabaşı Mahallesi Yıl 1998 Mekan Vericilerin ve Sivritepenin orası yayınlayan yerel kanal BRTV koskocaman bir tabak şeklinde ortası dönen ve aniden kaybolan bir cisim.Yer KARABÜK/EFLANÎ bunu dedem şu an rahmetli 82 yaşında olması lazım gördüğünde 8 yaşındaymis tarlada oynarken kısa boylu tüylü birşey onu fark edene kadar orda duruyormuş ve dedemi ve arkadaşlarını gördüğünde dönen bir araca binip hızlca gitmiş

kol@j

kol@j

Üye
ufonun ilk dizaynını hitlerin emriyle alman mühendisle yapmış ama imalata geçemeden savaş bitmiş

mühendisleri ise amrerikalılar göturmüşler

bunlar gün yüzüne çıkarmadıkları teknolojiler

lazım olunca kullanırlar

hem de kalleşçesine

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bi site vardı bu uyduların bulunduğun yerin konumunu giriyorsun bu uyduları gökyüzünde saat kaçta ne kadar parlaklıkta uçuyorlar görüyorsun siteyi yazacağım

Bak birşey daha hatırladım. Dengesiz hareket eden bir cisim görmüştüm yine gece ama bu sefer parlak değildi, yanıp sönüyordu. Bu konu hakkında konuştukça başka şeyler hatırlamaya başladı. Siteyi merak ettim.

Karabük Kayabaşı Mahallesi Yıl 1998 Mekan Vericilerin ve Sivritepenin orası yayınlayan yerel kanal BRTV koskocaman bir tabak şeklinde ortası dönen ve aniden kaybolan bir cisim.Yer KARABÜK/EFLANÎ bunu dedem şu an rahmetli 82 yaşında olması lazım gördüğünde 8 yaşındaymis tarlada oynarken kısa boylu tüylü birşey onu fark edene kadar orda duruyormuş ve dedemi ve arkadaşlarını gördüğünde dönen bir araca binip hızlca gitmiş

Önemli olan bizim görmemiz.

ufonun ilk dizaynını hitlerin emriyle alman mühendisle yapmış ama imalata geçemeden savaş bitmiş

mühendisleri ise amrerikalılar göturmüşler

bunlar gün yüzüne çıkarmadıkları teknolojiler

lazım olunca kullanırlar

hem de kalleşçesine

Yazdıkların bir ufo gizemi kadar gizemli birşey olmuş. Yani uzaylı görmeden inanmıyorsak, dediklerinide görmeden inanmayız :D

Astrosman

Astrosman

Üye
Bak birşey daha hatırladım. Dengesiz hareket eden bir cisim görmüştüm yine gece ama bu sefer parlak değildi, yanıp sönüyordu. Bu konu hakkında konuştukça başka şeyler hatırlamaya başladı. Siteyi merak ettim.Önemli olan bizim görmemiz.Yazdıkların bir ufo gizemi kadar gizemli birşey olmuş. Yani uzaylı görmeden inanmıyorsak, dediklerinide görmeden inanmayız :D
a gir ilk yerde select forum map yazıyo oradan bulunduğun yeri ayarla. Sonra iss uydular ay ve diğer gezegenler le ilgili bilgilere ulaşabilir inşallah yardımım olmustuur :D eğer yapamazsan memleket şehir ve ilçe yaz ayarları p veririm linki

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
a gir ilk yerde select forum map yazıyo oradan bulunduğun yeri ayarla. Sonra iss uydular ay ve diğer gezegenler le ilgili bilgilere ulaşabilir inşallah yardımım olmustuur :D eğer yapamazsan memleket şehir ve ilçe yaz ayarları p veririm linki

Ben daha basit bir site bekliyordum. Birkaç uydu varmış Ağrı üzerinde dolaşan. Bunu yaparken Google haritalarda birşey farkettim. Ağrı diye bir il ismi yok. Doğubayazıt ve Patnos tek var Ağrı il sınırları içerisinde :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Denizin altında mı üstünde mi

Denizin altında

----------Eklendi @ 02:34:14 ---------- Yazıldı @ 01:17:32 ----------

Bir ufu atmasfere girince dünyanın etrafında dolaşıp 80 günde devri alemi i yapıp
insanlara uçuş göstersi mi yapacak dünyaya turistlik gezi düzenliyorlar
Hava oksijen gibi gazların olmadıgı uzay boşlugundan geliyorsa ufu aracı basınça dayanıklı
olması gerekiyor. Yaşamaları için gereken gazlarda içeresinde mevcut olması lazım. deniz altından
farkı ne dogrudan denizin derinliklerine gitmesinler dünyayı teget geçip dönecek hallerı yok
geldikleri yer kim bilir ne kadar uzak yerdedir. geri dönüş içinde yakıta iktiyacları vardır
havada asılı durup neden enerji harçasınlar.

Astrosman

Astrosman

Üye
Ben daha basit bir site bekliyordum. Birkaç uydu varmış Ağrı üzerinde dolaşan. Bunu yaparken Google haritalarda birşey farkettim. Ağrı diye bir il ismi yok. Doğubayazıt ve Patnos tek var Ağrı il sınırları içerisinde :D
senin iline göre hemen linki koyuyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bekliyorum.

kol@j

kol@j

Üye
Yazdıkların bir ufo gizemi kadar gizemli birşey olmuş. Yani uzaylı görmeden inanmıyorsak, dediklerinide görmeden inanmayız :D
senin kadar biz de araştırıyoruzeğer 2012 de bir ufo saldırısı olursa bunu yapanların uzaylı olduklarıni sanmamçünkü uzaylısı olan bir gezegene henüz tehdit değiliz ama böyle bir saldırıdan ancak bir insan grubu çıkar sağlar...

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Katılıyorum arkadaşım.

Astrosman

Astrosman

Üye
üste verdiğim siteye gir en üste from database yazıyo oraya gir turkey seç sonra yaşadığın yeri yaz türkçe karakter kullanma submit e bas çıkan memleketinin üzerine bas ana sayfa senin memlekete göre olur :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam şimdi oldu. Saatleri bile yazıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt