UFO ile ilgili geniş araştırma yaptım (ilk defa)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
UFO ile ilgili geniş araştırma yaptım (ilk defa)
Astronomi merakım çok yüksektir ama genellikle boşverdiğim için bu merakım ile ilgili bilgilerim hiç artmaz :D Ama bugün "yaw şu ufo muhabbeti neyin nesidir, biraz araştırayım" dedim. Bakın neler öğrendim...

Öncelikle başımndan geçen birkaç olaydan bahsedeyim, yoksa siz benide yalanlamaya kalkarsınız, "this video is fake" yerine "this man is fake" diyebilirsiniz :D

Neyse, gelelim işin ciddiyetine. Bizim evi bir dağın kenarındaki tepenin üzerine inşa edip, yerleştikten sonra, (5 yıl önce galiba) dayımın oğlu, ben ve kardeşim evin balkonunda biraz uzanıp yıldızlara bakmak ve sohbet etmek istedik. O zamanlar yıldızlara bakıp "acaba bu kadar uzaklıktaki gezegenlerde ne var, neden ışıkları oynuyor vs." diye merak ederdim. Yavaşça kayan yıldızlar görürdüm.

Geçen yıl öyle şeyler gördüm ki, UFO merakım hat safhaya ulaştı. Evin konumu nedeniyle şehir ışıklarından etkilenmeyen gökyüzünü geceleyin bulutsuz havada çok net görebiliyordum. Ara sıra gece, bulutsuz havalarca, pencerenin kenarında gökyüzüne bakıp, kayan yıldızlar görmek istiyordum. Kayan yıldız "çok hızlı ve net görülmeyecek bir şekilde 1sn den bile kısa sürede görünüp-kaybolur" diye biliyorum. Ama benim gördüklerim hep yavaşça kayan yıldızlardı.

Bir ara bu yıldızlardan birini dayıma gösterdim, kendisi "bende birşey sanmıştım, uçak bir kere o" dedi. Önce inandım. Fakat sonra "peki neden bu uçakları gündüzleri hiç görmüyorum" diye kendi kendime sordum :)

Bir kere, evden ben, babam ve kardeşim camiye teravih namazı için gidiyorduk. Şu en parlak yıldızdan bile (çoban yıldızıyde galiba) 2-3 kat büyük ve parlak bir yıldızın şehrin bir ucundan, bulutlu olan diğer ucuna doğru yavaşça gittiğini gördük. Babam bile hayret etti. Kendisi UFO nedir bile bilmez :D O an keşke teleskop gibi birşeyim olsaydı dedim. Bakın kamera demedim, başkalarını "kandırma" hedefim değil, kendimi inandırmak derdimdi :)

Bugün gece 12 den sonra kendimi internete saldım ve UFO araştırmaları yaptım. Malum gece olunca macera arıyor insan :D

İstanbul Kumburgaz daki çekilen UFO videolarını görünceye kadar, okuduğum ve izlediğim herşeye "sahtedir, orjinal bile olsa insan yapımı uçak vs. dir" diyordum. Ancak istanbulda çekilen videoyu çok merak ettim. Ülkem insanı UFO lara hiç meraklı değildir diye bildiğim için böyle bir ufo görüntüsünün yakalanması beni çok şaşırttı. Analiz videoları ve videoyu çeken kişinin açıklamalarını izledim.

Adam bir kere UFO lara meraklı olacak derecede bir çılgın değil (tipi öyleydi :) ). Konuşmasına gelince, teknoloji ile fazla arası yok. Çektiği UFO görüntülerinde ise öyle belirgin olmayan, uydurma görüntüler yok. Hiçbir kimsenin yakalayamadığı UFO ve içerisindeki canlıları videoya kaydetmiş. Önce inanmadım, ama analiz videolarında hareket eden uzaylının, şu bildiğimiz uzaylı otopsisindekilere benzediğini görünce iyice şaşırdım.

UFO ya her inanmamak istediğimde, evimden yukarı baktığımda yavaşça kayan, biraz dikkatli ve zorlamalı konsantre olup bakınca (malum teleskop yok :D ) sanki üçgen biçiminde nesneler gördüğüm aklıma geliyor.

Son olarak yine Türkiye'de kaydedilmiş, kamerasını yeni almış ve geceleyin yıldızları çekerek çekime başlayan birinin "büyük boyutlu üçgen biçiminde ufo" görüp, onu kayda almasına hayret ettim. Kamera kaydı sırasında önce herkes, bildiğimiz "ufo değildir bu" mantığıyla yaklaşıp sonra "hakkaten bu ne" demesi beni çok etkiledi.

Bundan sonra %51 UFO'ların birazının uzaylı olduğuna inanıyorum. UFO demek uzaylı demek değildir biliyorsunuz, ufo tanımlanamayan nesne demektir. O yüzden böyle söyledim.

İzlediğim Türkiye videoların yorumlarında "fake" ya da Türkçesiyle "sahte" kelimelerini nedense çok az gördüm. Mesela Mayamide sahte ufo videosunu 18 milyon insan izlemiş fakat yorumların hepsinde "sahte bu" yazısı varken, 300 bin kişinin izlediği Kumburgaz videosunda bu yazıları görmek çok zor.

Görüşümü değiştiren sadece 2 videoyu paylaşsam yeterli galiba :) (Gerçi bir de Rosswell olayının videosu var ancak onu izlemişsinizdir)

Şu üçgen şeklinde ufo videosu

Şu da bildiğimiz Kumburgaz ufo videosu analizi (720p ile izlerseniz daha iyi olur)

• Beğen
Tepkiler: ka'in, Ediz Yiğit, ogul8 ve 1 kişi daha

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Evet evet türkiyeye gelmişler koca dünyada.nasa filan hiç çekememiş devasa makineleriyle.ama bizim türkler hemen çekmişler.kesin kebabın tadını merak etmişlerdir

• Beğen
Tepkiler: enginzz
serecans

serecans

Üye
doktor bu ne???

----------Eklendi @ 13:51:26 ---------- Yazıldı @ 13:51:03 ----------

ufo gören masum köylü koçum benim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Biraz googledan arayın, Türkçe konuştukarı filan iddia ediliyor :D

Del Rey

Del Rey

Üye
:alkis Türkiye'ye gelen uzaylıların kabul edilmesi için Facebook hesabı gerekir. Hepsi Tikican olacak :D

cihan10

cihan10

Üye
ufolar yoktur
deliller boştur
inanan 46 lıktır

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ufolar yoktur: Tanımlanamayan nesne hiçbir zaman olamaz.

Ne yazdığına dikkat et :D Ben bir tabak fırlatsam, sen onu tam göremezsen "bu ne" dersin, o da olur sana ufo :D

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Tabak xD, tabağı olan var mı bizim evde bir sürü var iyi anlışıyoruz fazla sorun çıkartmıyorlar :D

The X.Files'ın ilk bölümünü hatırlattın bana.. :D

--------------------------

Doctor Who ve X Files'ı izleyin..

y n s c n

y n s c n

Üye
Teknoloji çok gelişti üstad.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teknoloji çok gelişti üstad.

Bence teknoloji yavaş yavaş sınırlara yaklaşıyor. Bir ışınlanmadığımız kaldı bir de ölümün çaresi yok, onun dışında herşey teknolojiyle halloluyor. Gerçi o da paraya bakıyor.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Unutmaki bir de Felsefe Taşı bulunmadı ama etraftaki Auro ve değişiklere bakarsak 2012'de Yakın Çağ'dan Yeni bir çağa atlayacakmışısız gibi geliyor.. Bu arada bende Astroloji konusunda iyi birisiyim..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Unutmaki bir de Felsefe Taşı bulunmadı ama etraftaki Auro ve değişiklere bakarsak 2012'de Yakın Çağ'dan Yeni bir çağa atlayacakmışısız gibi geliyor.. Bu arada bende Astroloji konusunda iyi birisiyim..

2012 deme aklıma Nasa mavi ışın projesi geliyor, hepimize birden çağ atlattıracaklar :D

y n s c n

y n s c n

Üye

Bence teknoloji yavaş yavaş sınırlara yaklaşıyor. Bir ışınlanmadığımız kaldı bir de ölümün çaresi yok, onun dışında herşey teknolojiyle halloluyor. Gerçi o da paraya bakıyor.

Bu lafına dayanarak, kıyamet yaklaşıyor diyebilirmiyiz ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bana kalırsa ufolar paralel evrenlerde yaşayanların yansımaları ya da hologram nesneler.illuminati oyun kartlarına göre sahte ufo baskınları olcak,ve bu baskınlardan birisinde amerikada bir bina yıkılacak.evrende yalnız değiliz bundan eminim ama bence evrendeki en zeki varlıklar bizleriz ve diğer canlıların henüz daha ışınlanmayı ya da uzay araçlarını bulabileceklerini hiç sanmıyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu lafına dayanarak, kıyamet yaklaşıyor diyebilirmiyiz ?

Kıyamet herzaman yaklaşmaktadır. Her geçen saniye biraz daha yaklaşıyor. Ancak kıyametin ne zaman kopacağını sadece Allah bildiği ve bunu hiçbir mahlukata bildirmediği için bilmeyiz. Ancak Peygamber Efendimiz, ümmetim 1500 küsür sene yaşayacak demiştir.

bana kalırsa ufolar paralel evrenlerde yaşayanların yansımaları ya da hologram nesneler.illuminati oyun kartlarına göre sahte ufo baskınları olcak,ve bu baskınlardan birisinde amerikada bir bina yıkılacak.evrende yalnız değiliz bundan eminim ama bence evrendeki en zeki varlıklar bizleriz ve diğer canlıların henüz daha ışınlanmayı ya da uzay araçlarını bulabileceklerini hiç sanmıyorum.

Senin söylediklerin, uzaylılara inanmanın ötesinde birşey. Sen inanmayı bile geçmişsin, paralel evrenlere inanıyorsun. Ama kâinattaki en muhteşem varlıklar insanlardır ve en muhteşem cihazlar yine insanların elinden çıkıyor. Aynı şekilde muhteşem manzara, barınak, yiyecek, içecek, hayvanlar vs. hepsi insanların hizmetindedir. Önce bi uzaylı var mı yok mu onu kanıtlayalım da, ondan sonra paralel evren vs. düşünürüz :)

Bu arada bir sürü oyun, film, başka eserlerin çıkış tarihi 2012 ye denk geliyor. Buna anlam veremiyorum ....

mangdaşire

mangdaşire

Üye

Kıyamet herzaman yaklaşmaktadır. Her geçen saniye biraz daha yaklaşıyor. Ancak kıyametin ne zaman kopacağını sadece Allah bildiği ve bunu hiçbir mahlukata bildirmediği için bilmeyiz. Ancak Peygamber Efendimiz, ümmetim 1500 küsür sene yaşayacak demiştir.

Senin söylediklerin, uzaylılara inanmanın ötesinde birşey. Sen inanmayı bile geçmişsin, paralel evrenlere inanıyorsun. Ama kâinattaki en muhteşem varlıklar insanlardır ve en muhteşem cihazlar yine insanların elinden çıkıyor. Aynı şekilde muhteşem manzara, barınak, yiyecek, içecek, hayvanlar vs. hepsi insanların hizmetindedir. Önce bi uzaylı var mı yok mu onu kanıtlayalım da, ondan sonra paralel evren vs. düşünürüz :)

Bu arada bir sürü oyun, film, başka eserlerin çıkış tarihi 2012 ye denk geliyor. Buna anlam veremiyorum ....
2012 ye denk gelmesi çok da olağanüstü birşey değil.genelde her yıl öyle olur.çıkacak şeyler 1 yıl sonra çıkar.paralel evrenlere kesin inanmıyorum,ama olamaz da demiyorum.hani eğer varsa yansıma olabilir diyordum ama biraz yanlış anlatmışım sanırım :D.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende olabilir diyorum, yani uzaylıları yalanlayacak kadar görmedim ben :D

Astrosman

Astrosman

Üye
Uzayla ilgili gezegenler yıldızlar takımyıldızlar ufolar güneş sistemi ay teleskop dürbün mikroskop ve daha fazlası yani astronomi merakını herşeyi bana sorabilirsin. Hepsini cevaplarım. :) mikroskop derken küçük canlılar deneyler çanak anten işleri ve aklına gelmedik şeyler saz çalma daha fazlası ben de :)

pelın_

:aman2:anam kaçın ufoo

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bu ülkede uzaylılar türk mu dıye manşetler atıldı.programlar yapıldı.hala bu ülkenın normal olduğunu düşünüyorsanız pes dıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt