Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
UFO ile ilgili geniş araştırma yaptım (ilk defa)
Astronomi merakım çok yüksektir ama genellikle boşverdiğim için bu merakım ile ilgili bilgilerim hiç artmaz
Ama bugün "yaw şu ufo muhabbeti neyin nesidir, biraz araştırayım" dedim. Bakın neler öğrendim...
Öncelikle başımndan geçen birkaç olaydan bahsedeyim, yoksa siz benide yalanlamaya kalkarsınız, "this video is fake" yerine "this man is fake" diyebilirsiniz
Neyse, gelelim işin ciddiyetine. Bizim evi bir dağın kenarındaki tepenin üzerine inşa edip, yerleştikten sonra, (5 yıl önce galiba) dayımın oğlu, ben ve kardeşim evin balkonunda biraz uzanıp yıldızlara bakmak ve sohbet etmek istedik. O zamanlar yıldızlara bakıp "acaba bu kadar uzaklıktaki gezegenlerde ne var, neden ışıkları oynuyor vs." diye merak ederdim. Yavaşça kayan yıldızlar görürdüm.
Geçen yıl öyle şeyler gördüm ki, UFO merakım hat safhaya ulaştı. Evin konumu nedeniyle şehir ışıklarından etkilenmeyen gökyüzünü geceleyin bulutsuz havada çok net görebiliyordum. Ara sıra gece, bulutsuz havalarca, pencerenin kenarında gökyüzüne bakıp, kayan yıldızlar görmek istiyordum. Kayan yıldız "çok hızlı ve net görülmeyecek bir şekilde 1sn den bile kısa sürede görünüp-kaybolur" diye biliyorum. Ama benim gördüklerim hep yavaşça kayan yıldızlardı.
Bir ara bu yıldızlardan birini dayıma gösterdim, kendisi "bende birşey sanmıştım, uçak bir kere o" dedi. Önce inandım. Fakat sonra "peki neden bu uçakları gündüzleri hiç görmüyorum" diye kendi kendime sordum
Bir kere, evden ben, babam ve kardeşim camiye teravih namazı için gidiyorduk. Şu en parlak yıldızdan bile (çoban yıldızıyde galiba) 2-3 kat büyük ve parlak bir yıldızın şehrin bir ucundan, bulutlu olan diğer ucuna doğru yavaşça gittiğini gördük. Babam bile hayret etti. Kendisi UFO nedir bile bilmez
O an keşke teleskop gibi birşeyim olsaydı dedim. Bakın kamera demedim, başkalarını "kandırma" hedefim değil, kendimi inandırmak derdimdi 
Bugün gece 12 den sonra kendimi internete saldım ve UFO araştırmaları yaptım. Malum gece olunca macera arıyor insan
İstanbul Kumburgaz daki çekilen UFO videolarını görünceye kadar, okuduğum ve izlediğim herşeye "sahtedir, orjinal bile olsa insan yapımı uçak vs. dir" diyordum. Ancak istanbulda çekilen videoyu çok merak ettim. Ülkem insanı UFO lara hiç meraklı değildir diye bildiğim için böyle bir ufo görüntüsünün yakalanması beni çok şaşırttı. Analiz videoları ve videoyu çeken kişinin açıklamalarını izledim.
Adam bir kere UFO lara meraklı olacak derecede bir çılgın değil (tipi öyleydi
). Konuşmasına gelince, teknoloji ile fazla arası yok. Çektiği UFO görüntülerinde ise öyle belirgin olmayan, uydurma görüntüler yok. Hiçbir kimsenin yakalayamadığı UFO ve içerisindeki canlıları videoya kaydetmiş. Önce inanmadım, ama analiz videolarında hareket eden uzaylının, şu bildiğimiz uzaylı otopsisindekilere benzediğini görünce iyice şaşırdım.
UFO ya her inanmamak istediğimde, evimden yukarı baktığımda yavaşça kayan, biraz dikkatli ve zorlamalı konsantre olup bakınca (malum teleskop yok
) sanki üçgen biçiminde nesneler gördüğüm aklıma geliyor.
Son olarak yine Türkiye'de kaydedilmiş, kamerasını yeni almış ve geceleyin yıldızları çekerek çekime başlayan birinin "büyük boyutlu üçgen biçiminde ufo" görüp, onu kayda almasına hayret ettim. Kamera kaydı sırasında önce herkes, bildiğimiz "ufo değildir bu" mantığıyla yaklaşıp sonra "hakkaten bu ne" demesi beni çok etkiledi.
Bundan sonra %51 UFO'ların birazının uzaylı olduğuna inanıyorum. UFO demek uzaylı demek değildir biliyorsunuz, ufo tanımlanamayan nesne demektir. O yüzden böyle söyledim.
İzlediğim Türkiye videoların yorumlarında "fake" ya da Türkçesiyle "sahte" kelimelerini nedense çok az gördüm. Mesela Mayamide sahte ufo videosunu 18 milyon insan izlemiş fakat yorumların hepsinde "sahte bu" yazısı varken, 300 bin kişinin izlediği Kumburgaz videosunda bu yazıları görmek çok zor.
Görüşümü değiştiren sadece 2 videoyu paylaşsam yeterli galiba
(Gerçi bir de Rosswell olayının videosu var ancak onu izlemişsinizdir)
Şu üçgen şeklinde ufo videosu
Şu da bildiğimiz Kumburgaz ufo videosu analizi (720p ile izlerseniz daha iyi olur)
Ama bugün "yaw şu ufo muhabbeti neyin nesidir, biraz araştırayım" dedim. Bakın neler öğrendim...Öncelikle başımndan geçen birkaç olaydan bahsedeyim, yoksa siz benide yalanlamaya kalkarsınız, "this video is fake" yerine "this man is fake" diyebilirsiniz

Neyse, gelelim işin ciddiyetine. Bizim evi bir dağın kenarındaki tepenin üzerine inşa edip, yerleştikten sonra, (5 yıl önce galiba) dayımın oğlu, ben ve kardeşim evin balkonunda biraz uzanıp yıldızlara bakmak ve sohbet etmek istedik. O zamanlar yıldızlara bakıp "acaba bu kadar uzaklıktaki gezegenlerde ne var, neden ışıkları oynuyor vs." diye merak ederdim. Yavaşça kayan yıldızlar görürdüm.
Geçen yıl öyle şeyler gördüm ki, UFO merakım hat safhaya ulaştı. Evin konumu nedeniyle şehir ışıklarından etkilenmeyen gökyüzünü geceleyin bulutsuz havada çok net görebiliyordum. Ara sıra gece, bulutsuz havalarca, pencerenin kenarında gökyüzüne bakıp, kayan yıldızlar görmek istiyordum. Kayan yıldız "çok hızlı ve net görülmeyecek bir şekilde 1sn den bile kısa sürede görünüp-kaybolur" diye biliyorum. Ama benim gördüklerim hep yavaşça kayan yıldızlardı.
Bir ara bu yıldızlardan birini dayıma gösterdim, kendisi "bende birşey sanmıştım, uçak bir kere o" dedi. Önce inandım. Fakat sonra "peki neden bu uçakları gündüzleri hiç görmüyorum" diye kendi kendime sordum

Bir kere, evden ben, babam ve kardeşim camiye teravih namazı için gidiyorduk. Şu en parlak yıldızdan bile (çoban yıldızıyde galiba) 2-3 kat büyük ve parlak bir yıldızın şehrin bir ucundan, bulutlu olan diğer ucuna doğru yavaşça gittiğini gördük. Babam bile hayret etti. Kendisi UFO nedir bile bilmez
O an keşke teleskop gibi birşeyim olsaydı dedim. Bakın kamera demedim, başkalarını "kandırma" hedefim değil, kendimi inandırmak derdimdi 
Bugün gece 12 den sonra kendimi internete saldım ve UFO araştırmaları yaptım. Malum gece olunca macera arıyor insan

İstanbul Kumburgaz daki çekilen UFO videolarını görünceye kadar, okuduğum ve izlediğim herşeye "sahtedir, orjinal bile olsa insan yapımı uçak vs. dir" diyordum. Ancak istanbulda çekilen videoyu çok merak ettim. Ülkem insanı UFO lara hiç meraklı değildir diye bildiğim için böyle bir ufo görüntüsünün yakalanması beni çok şaşırttı. Analiz videoları ve videoyu çeken kişinin açıklamalarını izledim.
Adam bir kere UFO lara meraklı olacak derecede bir çılgın değil (tipi öyleydi
). Konuşmasına gelince, teknoloji ile fazla arası yok. Çektiği UFO görüntülerinde ise öyle belirgin olmayan, uydurma görüntüler yok. Hiçbir kimsenin yakalayamadığı UFO ve içerisindeki canlıları videoya kaydetmiş. Önce inanmadım, ama analiz videolarında hareket eden uzaylının, şu bildiğimiz uzaylı otopsisindekilere benzediğini görünce iyice şaşırdım.UFO ya her inanmamak istediğimde, evimden yukarı baktığımda yavaşça kayan, biraz dikkatli ve zorlamalı konsantre olup bakınca (malum teleskop yok
) sanki üçgen biçiminde nesneler gördüğüm aklıma geliyor.Son olarak yine Türkiye'de kaydedilmiş, kamerasını yeni almış ve geceleyin yıldızları çekerek çekime başlayan birinin "büyük boyutlu üçgen biçiminde ufo" görüp, onu kayda almasına hayret ettim. Kamera kaydı sırasında önce herkes, bildiğimiz "ufo değildir bu" mantığıyla yaklaşıp sonra "hakkaten bu ne" demesi beni çok etkiledi.
Bundan sonra %51 UFO'ların birazının uzaylı olduğuna inanıyorum. UFO demek uzaylı demek değildir biliyorsunuz, ufo tanımlanamayan nesne demektir. O yüzden böyle söyledim.
İzlediğim Türkiye videoların yorumlarında "fake" ya da Türkçesiyle "sahte" kelimelerini nedense çok az gördüm. Mesela Mayamide sahte ufo videosunu 18 milyon insan izlemiş fakat yorumların hepsinde "sahte bu" yazısı varken, 300 bin kişinin izlediği Kumburgaz videosunda bu yazıları görmek çok zor.
Görüşümü değiştiren sadece 2 videoyu paylaşsam yeterli galiba
(Gerçi bir de Rosswell olayının videosu var ancak onu izlemişsinizdir)Şu üçgen şeklinde ufo videosu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu da bildiğimiz Kumburgaz ufo videosu analizi (720p ile izlerseniz daha iyi olur)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türkiye'ye gelen uzaylıların kabul edilmesi için Facebook hesabı gerekir. Hepsi Tikican olacak
anam kaçın ufoo