Türk Telekom Sahur Kampanyası (Faturalı/Faturasız)

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
Adalet tutuklu, çok birşey bekleme. :D
Nazımın dediği gibi Türkiye'de adalet aramak, genelevde bakire aramaya benzer. Baklava çalan çocuklara 9 yıl hapse tıkıp hayatını karartırlar, bu çocukları yakalatan feto bağlantılı kişiler serbest bırakılır. Teröre destek verip, milleti soyanlar şu baklava çalan çocuklar kadar çekmedi, çünkü bunlar sahipsiz değiller, hepsi birbirini sahip çıkıyor. Etme bulma dünyası, şu çocuklara yaptıklarının tam cezasını cekecekler bir de bakıyorsun adalet yine yok. Şu 11 seçim kaybedenler bir defolup gitselerdi bugün böyle olmazdık ama bu millete herşey müstehak. Kendi çocuklarını lüks okullarda, yabancı ülkelerde okutanlar, milletten aldıkları oy ile meclise girenler yıllardır bu milletin evlatlarını birbirine kırdırıyor. Gün geliyor Türk milletini askeri ile karşı karşıya getiriyorlar, gün geliyor polisi ile karşı karşıya getiriyorlar, sonra da karşıya geçip keyifle milletin birbirini yemesini izliyorlar. Bu sarı muhalefete destek oldukça, bu ülkeye asla adalet gelmez. Kendileri ve çocukları keyif yapsın, goygoy yapsın, olan milletin çocuklarına olsun. Bu millettede öyle böyle değil yani enayilik var :hmmm

Sanki 85 milyon ülkede başka adam yok gibi hep olmazların peşindeyiz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Adayı çaldılar çünkü. Adalet kadıyı satın alınca öldü.

BTK iktidara çalışacağına vatandaşlar için çalışsaydı şuan operatörler daha az zamla daha az sorunla karşılaşırdı.

PALA.

PALA.

Üye
Adayı çaldılar çünkü. Adalet kadıyı satın alınca öldü.

BTK iktidara çalışacağına vatandaşlar için çalışsaydı şuan operatörler daha az zamla daha az sorunla karşılaşırdı.
Muhafet bile iktidara çalışıyor, BTK ikdidara çalışsa ne olur.

Orjinali zaten ülkenin başında, birde çakmasını aday yapmanın alemi yok, başkası aday olmasın diye uğraşıyorlar.

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
2 günlük 2 gb verdi, efferim (h)

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Yıldızlı günler başlamış yine, ilgililere duyurulur.

• Cool
Tepkiler: PALA.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Günlük 4 gb YouTube verdi. Kafayı tırlatacağım arkadaş. Etmediğim küfür kalmadı zaten.

PALA.

PALA.

Üye
Günlük 4 gb YouTube verdi. Kafayı tırlatacağım arkadaş. Etmediğim küfür kalmadı zaten.
4 gb youtube de güzeldir, hediye işte... 3 ay sonra yeni kampanyalar olursa, biraz daha yüksek paket tercih edilebilir.
Yine ne varsa Türk Telekomda var, diğerleri hep hortumluyor.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
4 gb youtube de güzeldir, hediye işte... 3 ay sonra yeni kampanyalar olursa, biraz daha yüksek paket tercih edilebilir.
Yine ne varsa Türk Telekomda var, diğerleri hep hortumluyor.
Sanki türk telekom kazıklamıyor. Her 2 ayda 1 zam geliyor paketlere.

PALA.

PALA.

Üye
Sanki türk telekom kazıklamıyor. Her 2 ayda 1 zam geliyor paketlere.
Keşke doğrudan numara taşıma ile faturalıya geçseyiniz, şuan fiyatlar çok uygun. Bu hafta kampanya var, 3 ay sonra yine bir kampanya gelir.

Turkcell cok fiyatlı, hiç sevmesemde Vodafone gecebilirsiniz, tabi şikayet varmı araştırıp geçin.

Türk Telekom faturalı daha hesaplı, 20 gb paket 204 lira uygundur. Vergiyle 225 liraya gelir. Paranın bir değeri kalmadı.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Yine günlük dakika verdi. Nasıl sövmeyeyim bunlara?

PALA.

PALA.

Üye
Yine günlük dakika verdi. Nasıl sövmeyeyim bunlara?
Sövecek bişey yok, Hediye işte ne verdiyse teşekkür etmek lazım, algoritması biraz ters köşe yapsada taahhüt edilen pakete bakacaksın, 5 defa peşi peşine 250 dk verdi bana ancak onunda işe yaradığı durumlar oluyor, vermese vermez.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Sövecek bişey yok, Hediye işte ne verdiyse teşekkür etmek lazım, algoritması biraz ters köşe yapsada taahhüt edilen pakete bakacaksın, 5 defa peşi peşine 250 dk verdi bana ancak onunda işe yaradığı durumlar oluyor, vermese vermez.
Bugün deprem oldu tam da 23 nisan çocuk bayramında ama hiç bir işe yaramadı. Turkcell dalga geçer gibi müşterilerine 2 gb vermiş. Gülelim mi ağlayalım mı bilemedim. Gerçi turkcelli değilim ama turk telekom ne yapar acaba? O da diğerinden farklı değil.

PALA.

PALA.

Üye
Bugün deprem oldu tam da 23 nisan çocuk bayramında ama hiç bir işe yaramadı. Turkcell dalga geçer gibi müşterilerine 2 gb vermiş. Gülelim mi ağlayalım mı bilemedim. Gerçi turkcelli değilim ama turk telekom ne yapar acaba? O da diğerinden farklı değil.
Bu operatörlerin yeni müşterilerileri öz, eski müşterileri üvey evlat gibi görmesinin altında illakin bir sebep vardır. Yeni müşteriye 150 dediği paket, eski müşteriye 2 katı oluyorsa ve gitmek isterseniz paşa gönlünüz bilir deniyorsa vardır bir bit yeniği :hmmm

Araştırın Vodafone müşterileri memnunsa geçin faturalıya, 1 sene sonra Türk Telekom, Turkcell... Böyle Seyyar Tayyar gibi her sene numaranı farklı operatöre taşıyacaksınız. Bu arada NetGSM de sıkıntıda, Türkcell hop dedik deyip, engel çıkartmış, fiyatlarıda 2 kat uçurdular, bunuda böylece halletmiş olduk.

Uygun fiyatlı +20 gb ve üzeri bir faturalı senin işini görecektir. Paranın da degeri kalmadı, 20 gb 200 liraya alınıyor, birkaç ay sonra bu paraya 2 yada 3 kilo meyve alacağımız günler gelecek.

• Beğen

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Bende bunlardan muzdaribim. 2003'ten aynı hattı aynı numarayı kullanıyorum. İlk başlarda güzeldi kampanyalar iyiydi. Ama sonra ne olduysa özelleştirdiler, her ay zam bazende 2 ayda 1 zam, kullanabileceğimiz paket yok. 1 GB bile 200 TL hemde SMS dakika yok bide.

PALA.

PALA.

Üye
Bende bunlardan muzdaribim. 2003'ten aynı hattı aynı numarayı kullanıyorum. İlk başlarda güzeldi kampanyalar iyiydi. Ama sonra ne olduysa özelleştirdiler, her ay zam bazende 2 ayda 1 zam, kullanabileceğimiz paket yok. 1 GB bile 200 TL hemde SMS dakika yok bide.
Ben zaten senin için söyledim, kâr neredeyse o tarafa geç hocam, bu zamanda millet 2 sene evli kalmıyor sen 22 sene aynı operatörü kullanınca bunlar sana madalya mı takacak ? Benim Turkcell hattı daha eskiydi, onun yanına Vodafone aldım, baktım ikisi birden külfet, birini kapattım diğerini bimcele taşıdım, baktım o da bozdu, tövbe ettim, Turkcell ile Türk Telekom arasında gidiyorum. Vodafonu boşver, ben dahil herkes şikayetçi, milletin bakiyesini hortumluyorlar.

Turkcel 12 ay taahhütlü 25 gb 1000 dk 250 sms 350 lira
Türk Telekom 12 ay taahhüt 20 gb 1000 dk 250 sms 255 TL, geçiş için son 6 gün.

• Beğen

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten senin için söyledim, kâr neredeyse o tarafa geç hocam, bu zamanda millet 2 sene evli kalmıyor sen 22 sene aynı operatörü kullanınca bunlar sana madalya mı takacak ? Benim Turkcell hattı daha eskiydi, onun yanına Vodafone aldım, baktım ikisi birden külfet, birini kapattım diğerini bimcele taşıdım, baktım o da bozdu, tövbe ettim, Turkcell ile Türk Telekom arasında gidiyorum. Vodafonu boşver, ben dahil herkes şikayetçi, milletin bakiyesini hortumluyorlar.

Turkcel 12 ay taahhütlü 25 gb 1000 dk 250 sms 350 lira
Türk Telekom 12 ay taahhüt 20 gb 1000 dk 250 sms 255 TL, geçiş için son 6 gün.
Benim faturalı ile işim olmaz. Bu saatten sonra da operatörlerden beklentim yok. Madalya verseler de almam zaten. Telsimin olduğu zamanlar güzeldi.

PALA.

PALA.

Üye
Benim faturalı ile işim olmaz. Bu saatten sonra da operatörlerden beklentim yok. Madalya verseler de almam zaten. Telsimin olduğu zamanlar güzeldi.
Hocam bence bazı şeyleri kaçırıyor veya denk gelmiyorsun. 1 yıllık anlaşma yaptın mı çok hesaplıya geliyor, hemde en az 2 kat hesaplı oluyor, sabit fiyat garantisi. Seneye bu fiyatlar daha da uçacak. Şuan Türk Telekom yıllık paket 2500 lira, 100 gb internet 1 sene yeter mi ? Yetmez. Kampanyaları takip edip, faturalıya geçin yarı fiyatına gelir.

PALA.

PALA.

Üye
Yine haftalık 250 dk :ehe

Üst Alt