Türk Telekom Sahur Kampanyası (Faturalı/Faturasız)

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 kullanıyorum. Vpn şuana kadar hiç kullanmadım. Tor Browser bile yüklü onu bile kullanmıyorum. Hotspot ile zaten internet paylaşım yapıyorsun. Benim kastettiğim sadece sosyal medya internetinin çok yavaş çalışması, görüntüleri çok geç yüklemesi, videoları çok geç açması yada bazen hiç açmaması.

PALA.

PALA.

Üye
LG G3 kullanıyorum. Vpn şuana kadar hiç kullanmadım. Tor Browser bile yüklü onu bile kullanmıyorum. Hotspot ile zaten internet paylaşım yapıyorsun. Benim kastettiğim sadece sosyal medya internetinin çok yavaş çalışması, görüntüleri çok geç yüklemesi, videoları çok geç açması yada bazen hiç açmaması.
Ağa burda interneti bedava vermiyorlar, ben de hediyelerden bahsediyorum. Hediyeleri hem telefonda hemde hotspot ile bilgisayarda falan kullanıyorum, gayet iyi hız normal yani senin sorun ya cihazdan yada bölgedeki yükle alakalı olabilir.

Zaten bu hediye olayına çok takılma, böyle böyle aslında daha çok tüketime alıştırılıyoruz, hediyede olsa israf etmemek lazım, zararı yine bizedir, fazla yüklenmemek lazım. Ben geçen ay hediyeler ile normal paketin yüzde 130 üzerine çıkmışım, yani normal paketten çok hediye kullanmışım, beni aradılar, sana daha büyük paket satalım ağam diye, 5 dk dil döktüler kabul etmedim, ayağımızı yorganımıza göre uzatalım (h)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Faturalıysan derler tabii. Hediyelerden de bir beklentim yok. Zaten hediyelerin parasını yine satın aldığımız paketlerden ve tarifelerden kesiyorlar. Milyonluk maaşlı müdürlerini yine doyuramıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Ben bunun faturalı da olduğunu yeni fark ettim simdi aldım. :zong:

• Beğen
  • Düşünceli
Tepkiler: PALA. ve Cadillac34
PALA.

PALA.

Üye
Ben bunun faturalı da olduğunu yeni fark ettim simdi aldım. :zong:
Okumuyorsun, bakıyorsun :kop2:
Mesaj birleştirildi:

Milyonluk maaşlı müdürlerini yine doyuramıyoruz.
Müdürler işi zora sokuyor ama asıl parayı götürenler ağa babaları.
Mesaj birleştirildi:

Faturalıysan derler tabii. Hediyelerden de bir beklentim yok. Zaten hediyelerin parasını yine satın aldığımız paketlerden ve tarifelerden kesiyorlar.
Fiyat olarak iyi aslında paranın değeri kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34 ve Dobraokuyucu
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
1 gb bile harcayamadim, hep benim paketi bitirdi.

PALA.

PALA.

Üye
1 gb bile harcayamadim, hep benim paketi bitirdi.
Sizin motor gaz yemiyor galiba :sofer: 8 gb dan fazla harcadım, birkaç güne 1 gb falan ya kalır ya kalmaz, gayet güzel iş görüyor hediyeler. Paketi açarken besmele falan çekin :coold:

1 hafta da konuşma hakkı verdi 250 dk hediyeleri güzel.

Muhtemelen sırada 2-4 gb sosyal medya var, 2 günlük.
Mesaj birleştirildi:

Tam gaza basacaktım ki, baktım mazot bitmiş :kop2:
Normalde 1 Nisan bitişi görünen paket tak diye bitti, 29 son diye bir yerde görmüştüm, neyse yine epey kullandım. Hediyelerin devamını bekliyoruz, elini korkak alıştırma (h)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Benimki Ramazan ayının yarısı olmadan bitti. Türk Telekom'dan paket almak artık imkansız. Bunlar bu kadar parayı nereye yiyor. Hep sömürülüyoruz. Hiç muhatap alan yok. Bunların hepsi iktidara mı bağlı arkadaşlar?

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
PALA.

PALA.

Üye
Benimki Ramazan ayının yarısı olmadan bitti. Türk Telekom'dan paket almak artık imkansız. Bunlar bu kadar parayı nereye yiyor. Hep sömürülüyoruz. Hiç muhatap alan yok. Bunların hepsi iktidara mı bağlı arkadaşlar?
Kanalizasyon borusu bağlanalı çok oldu da hangisi iyi ki ? Yine TT f/p olarak iyi sayılır, bakalım yarın ne hediye gelecek. Bende bir sıkıntı yok nedense bilmiyorum, tasarruf olsun diye hem uygulama üzerinden operatör, hem telefon üzerinden 4,5g kapalı, fark ediyor.
Mesaj birleştirildi:

Ulen yine haftalık 250 dk :kop2:

Son düzenleme:

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Bana yine günlük 100 dk verdi. Burdan Türk Telekom dakilerin hepsine lanet okuyorum. Allah belanızı versin.
Mesaj birleştirildi:

Bana yine günlük 100 dk verdi. Burdan Türk Telekom dakilerin hepsine lanet okuyorum. Allah belanızı versin.

PALA.

PALA.

Üye
Mesaj birleştirildi:

Adı üzerinde hediye için bişey demeyi doğru bulmuyorum. Ancak taahhüt edilen paketinizden hizmet alamıyorsanız, bu durumu belirtip çözüm üretilmezse cayma hakkınız vardır. Onlarda biliyor ki caysan diğeri de farklı değil.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Doğru dürüst paket aldığım yok. Zaten paketler çok pahalı. 1 gb internet bile 200 tl nerdeyse. Üçlü paketleri hiç sorma.

PALA.

PALA.

Üye
Doğru dürüst paket aldığım yok. Zaten paketler çok pahalı. 1 gb internet bile 200 tl nerdeyse. Üçlü paketleri hiç sorma.
TT taahhütlü yine diğerine göre neredeyse 2 kat hesaplıdır, kampanya dönemleri oluyor, bana 150 lira civarına geliyor, günlük 300-500 mb civarında internet kullanıyorum, yetiyor.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Türk Telekom artık işin suyunu çıkardı. Sil süpür gene günlük dakika verdi. Bunlar ne yapmaya çalışıyorlar, bizimle dalga mı geçiyorlar? Müşteri hizmetlerine bile bağlanılmıyor 9333 kontör sorgulama servisine yönlendirmişler. Milli operatörümüzün getrirdiği noktaya bakın. Boykot listesine bu da eklenmeli.

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Türk Telekom artık işin suyunu çıkardı. Sil süpür gene günlük dakika verdi. Bunlar ne yapmaya çalışıyorlar, bizimle dalga mı geçiyorlar? Müşteri hizmetlerine bile bağlanılmıyor 9333 kontör sorgulama servisine yönlendirmişler. Milli operatörümüzün getrirdiği noktaya bakın. Boykot listesine bu da eklenmeli.
Boykot hiçbir şeyin çözümü değil, yeni bir gezi parkı tiyatrosundan başka bişey değildir, tek çözüm sandıkta bu ülkenin insanının ilk turda veya ikinci turda, mevcut ikdidar ve sarı muhalefetin üzerini çizip, Türklük ve Atatürk ile sorunu olmayanları seçmesidir.

Türk'ün bayramı Nevruz'da Türk bayrağı yerine, terör paçavraları sallanırken seyreden, özür dileyen, alkışlayan ikdidar ve onun sarı muhalefetinin üzerini çizip, demokrasiyi ikilemden kurtamak yine bizim elimizdedir. Bu seçim o seçimdir.

5. Defa 250 dk hediye edildi, metaverse takipte :D

• Beğen

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Depremde bile birbirlerini suçladı operatörler. Ne beklersin ki.

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
Depremde bile birbirlerini suçladı operatörler. Ne beklersin ki.
Yıllardır vatandaştan yardım toplayan Kızılay, Milletten aldığı parayla çadır alıp, kara günde geri millete parayla sattı, kimse istifa etmedi. Bugünler gelir geçer, yeterki millet geçmişteki hataları yapmasın, sureti muhalefetten görünen sarı muhaliflere kapıyı kapatsın, normalleşme başlar.

Son düzenleme:
  • Beğen

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Kızılayı bilmem ama ülkede yolsuzluklar hala var.

• Beğen

Üst Alt