Ben kullanıyorum, Eset Nod 32 falan verse işe yarardı. Uygun bir teklif gelse taahhütü yenilerim.3 aylık McAfee üyeliği verdi. Boş boş hediyeler. Hiç kimse antivirüs kullanmıyor artık.
İntelin antivirüsü olması lazım, zaten faydalı bişey olsa verir miydiTelefonda (LG G3) McAfee var ondan dolayı mı veriyor? Daha önce de aynısını vermişti, kullanmadım. Bana bunlar lazım değil, internet lazım. Artık internetsiz birşey yapılmıyor telefonda.
Uğurlu 20 GB Tarifesi;İntelin antivirüsü olması lazım, zaten faydalı bişey olsa verir miydi
Yok, McAfee yüklü ise kaldır gitsin, android için gereksizdir.
Banada kod verip duruyor, istesem vermez.
Kampanya olursa haberleşelim. En az 20gb internet, taahhütlü.
Yeni abonelere özeldir, yani yeni hat alan veya numarasını taşıyanlara. Mevcut abonelere 15+2 gb veriyor o fiyata. Dolayısıyla Temmuzda bir kampanya olmazsa tarife yenilemem, Turkcelle geçerim, o fiyatlara o tarafda iniyor.Uğurlu 20 GB Tarifesi;
12 Fatura dönemi, taahhütlü: 20 GB + 1000 dakika + 250 SMS = 255 TL
Taahhütsüz 645 TL
Ek faydaları; İlk ay 20 GB internet hediye, sınırsız internetli e-dergi, yaay
Teşekkürler, daha epey var taahhüt bitimine. Bir kampanya olur. Böyle çok daha hesaplı oluyor, neden işiniz olmaz taahhütlü faturalı ile ? Sonuçta 1 aylık yerine 1 yıllık anlaşma yapıyorsun.Arattım internette onu buldum başka da yok. Ben senin için ekledim konuya. Yoksa benim faturalı ile hiç işim olmaz.
Sanırım güven vermiyor demek istediniz.Senelerdir böyleyim faturasız daha iyi.
Hocam kampanyalar oluyor, yarı fiyatına geliyor diyebilirim. Geçen sene numara taşıyan veya yeni abonelik alımına 10 gb 1000 dk 135 lira, 20 gb 1000 dk 180 lira birşeydi Türk Telekomda 12 ay taahhütlü sabit fiyat. Mevcut abonelere fiyat yüksek oluyor. Takipteyim bakalım daha zaman var.Güvensizlikle alakası yok da yani ne bileyim faturalıya alışık değilim. Sonuçta faturalı hat da pahalı, tarifeleri de paketleri de.
Yüksek fatura hikaye hocam, mevcut abonelere biraz daha pahalı satıyorlar, bunun çözümü kampanyaları takip edip uygunsa Turkcell'e geçmek, 1 yıl sonra geri TT yapmak.Bende mevcut aboneler için isyandayım zaten. İnternette çok rastlıyorum. Yüksek fatura yüzünden bir çok kişi dertli. Ama muhattap bulabilirsen bul.
Asıl böyle beklerseniz bitmez, mevcut müşterileri çantada keklik görürler güzel kampanya yapmazlar.Numara taşımakla olacak iş değil. Bunun sonu bitmez.
Alışmak sevmekten daha zordur, zora alışmışsın, sevmiyorsun ama alışkanlık baskın geliyor, f/p dengesi iyi olan tarafta olmayı tercih ederim, takipte kalın muhtemelen Temmuz Ağustos arası kampanya olur. Herşeyin fiyatının yükseldiği şu zamanda 1 yıl sabit fiyat her türlü avantajlıdır.Alıştık artık dert çekmeye. Gelen vuruyor giden vuruyor.
Yine kağıt çıktıYine haftalık 250 dk![]()
Günlük dediğine bakmayın hocam 2 günlük sayılır, saat 6 dan başlayıp, ertesi gün 23.59 da bitiyor, yine sosyal medya iyidir, YouTube harcıyor benim internetin çoğunu.Yine günlük. 1 GB sosyal medya verdi.