Türk Telekom Sahur Kampanyası (Faturalı/Faturasız)

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
3 aylık McAfee üyeliği verdi. Boş boş hediyeler. Hiç kimse antivirüs kullanmıyor artık.

PALA.

PALA.

Üye
3 aylık McAfee üyeliği verdi. Boş boş hediyeler. Hiç kimse antivirüs kullanmıyor artık.
Ben kullanıyorum, Eset Nod 32 falan verse işe yarardı. Uygun bir teklif gelse taahhütü yenilerim.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda (LG G3) McAfee var ondan dolayı mı veriyor? Daha önce de aynısını vermişti, kullanmadım. Bana bunlar lazım değil, internet lazım. Artık internetsiz birşey yapılmıyor telefonda.

PALA.

PALA.

Üye
Telefonda (LG G3) McAfee var ondan dolayı mı veriyor? Daha önce de aynısını vermişti, kullanmadım. Bana bunlar lazım değil, internet lazım. Artık internetsiz birşey yapılmıyor telefonda.
İntelin antivirüsü olması lazım, zaten faydalı bişey olsa verir miydi :sirit:

Yok, McAfee yüklü ise kaldır gitsin, android için gereksizdir.
Banada kod verip duruyor, istesem vermez.

Kampanya olursa haberleşelim. En az 20gb internet, taahhütlü.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
İntelin antivirüsü olması lazım, zaten faydalı bişey olsa verir miydi :sirit:

Yok, McAfee yüklü ise kaldır gitsin, android için gereksizdir.
Banada kod verip duruyor, istesem vermez.

Kampanya olursa haberleşelim. En az 20gb internet, taahhütlü.
Uğurlu 20 GB Tarifesi;

12 Fatura dönemi, taahhütlü: 20 GB + 1000 dakika + 250 SMS = 255 TL
Taahhütsüz 645 TL

Ek faydaları; İlk ay 20 GB internet hediye, sınırsız internetli e-dergi, yaay

PALA.

PALA.

Üye
Uğurlu 20 GB Tarifesi;

12 Fatura dönemi, taahhütlü: 20 GB + 1000 dakika + 250 SMS = 255 TL
Taahhütsüz 645 TL

Ek faydaları; İlk ay 20 GB internet hediye, sınırsız internetli e-dergi, yaay
Yeni abonelere özeldir, yani yeni hat alan veya numarasını taşıyanlara. Mevcut abonelere 15+2 gb veriyor o fiyata. Dolayısıyla Temmuzda bir kampanya olmazsa tarife yenilemem, Turkcelle geçerim, o fiyatlara o tarafda iniyor.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Arattım internette onu buldum başka da yok. Ben senin için ekledim konuya. Yoksa benim faturalı ile hiç işim olmaz.

PALA.

PALA.

Üye
Arattım internette onu buldum başka da yok. Ben senin için ekledim konuya. Yoksa benim faturalı ile hiç işim olmaz.
Teşekkürler, daha epey var taahhüt bitimine. Bir kampanya olur. Böyle çok daha hesaplı oluyor, neden işiniz olmaz taahhütlü faturalı ile ? Sonuçta 1 aylık yerine 1 yıllık anlaşma yapıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Senelerdir böyleyim faturasız daha iyi.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Güvensizlikle alakası yok da yani ne bileyim faturalıya alışık değilim. Sonuçta faturalı hat da pahalı, tarifeleri de paketleri de.

PALA.

PALA.

Üye
Güvensizlikle alakası yok da yani ne bileyim faturalıya alışık değilim. Sonuçta faturalı hat da pahalı, tarifeleri de paketleri de.
Hocam kampanyalar oluyor, yarı fiyatına geliyor diyebilirim. Geçen sene numara taşıyan veya yeni abonelik alımına 10 gb 1000 dk 135 lira, 20 gb 1000 dk 180 lira birşeydi Türk Telekomda 12 ay taahhütlü sabit fiyat. Mevcut abonelere fiyat yüksek oluyor. Takipteyim bakalım daha zaman var.

• Beğen

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Bende mevcut aboneler için isyandayım zaten. İnternette çok rastlıyorum. Yüksek fatura yüzünden bir çok kişi dertli. Ama muhattap bulabilirsen bul.

PALA.

PALA.

Üye
Bende mevcut aboneler için isyandayım zaten. İnternette çok rastlıyorum. Yüksek fatura yüzünden bir çok kişi dertli. Ama muhattap bulabilirsen bul.
Yüksek fatura hikaye hocam, mevcut abonelere biraz daha pahalı satıyorlar, bunun çözümü kampanyaları takip edip uygunsa Turkcell'e geçmek, 1 yıl sonra geri TT yapmak.

• Beğen

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Numara taşımakla olacak iş değil. Bunun sonu bitmez.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Alıştık artık dert çekmeye. Gelen vuruyor giden vuruyor.

PALA.

PALA.

Üye
Alıştık artık dert çekmeye. Gelen vuruyor giden vuruyor.
Alışmak sevmekten daha zordur, zora alışmışsın, sevmiyorsun ama alışkanlık baskın geliyor, f/p dengesi iyi olan tarafta olmayı tercih ederim, takipte kalın muhtemelen Temmuz Ağustos arası kampanya olur. Herşeyin fiyatının yükseldiği şu zamanda 1 yıl sabit fiyat her türlü avantajlıdır.
Mesaj birleştirildi:

Yine haftalık 250 dk :ehe
Yine kağıt çıktı :zzz:

Son düzenleme:

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Yine günlük. 1 GB sosyal medya verdi.

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Yine günlük. 1 GB sosyal medya verdi.
Günlük dediğine bakmayın hocam 2 günlük sayılır, saat 6 dan başlayıp, ertesi gün 23.59 da bitiyor, yine sosyal medya iyidir, YouTube harcıyor benim internetin çoğunu.

Bakalım haftaya ne hediye verecek, yine mi 250 dk ?

Yine altın ararken, kağıt mı çıkacak ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt