Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) CFW ve Mod Duyuruları | Genel Başlık | Güncel (02.03.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
ovi maps sonradan kurunca tel hafızası kaç mb yer kaplıyor ? Gömmesek mi acaba ? Ya içine ekstra özellik ne koyabiliriz ki onun yerine ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ovi maps sonradan kurunca tel hafızası kaç mb yer kaplıyor ? Gömmesek mi acaba ? Ya içine ekstra özellik ne koyabiliriz ki onun yerine ?

Yerine ne konur bilmiyorum ama çıkartmak çok mantıklı değil. Ama ayrı bir CFW için yaparsak o da ayrı :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Yerine ne konur bilmiyorum ama çıkartmak çok mantıklı değil. Ama ayrı bir CFW için yaparsak o da ayrı :)

gerek yok bence yanı mıllet olmuşken herşey tam olsun dıyor :)
amann boşver daha zaman var :D

fixana1

fixana1

Üye
Daha bir kac mod linki veriyorum belki isinize yarar, Gule gule kullanin.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

İndirip bana lazım olacakları arşivime alacağım teşekkürler.

fixana1

fixana1

Üye
:rica:

fixana1

fixana1

Üye
Bazi gorsel modlar ve bazi System modlari. Indir Ustam benim icin gerekli modlar.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

:tşk:

Maxi Power'in ispanyolca versiyonunun olup olmadığını soran 8 PM aldım pnht den. :alkis Sanırım bizim CFW ler çok beğenilecek. Sadece tanıtıma ihtiyacı var. İnşallah elimden geldiğince yayacağım.

fixana1

fixana1

Üye
Maxi Power'in ispanyolca versiyonunun olup olmadığını soran 8 PM aldım pnht den. :alkis Sanırım bizim CFW ler çok beğenilecek. Sadece tanıtıma ihtiyacı var. İnşallah elimden geldiğince yayacağım.

Ben bunun hayalini ederek, geceleri uyuyamaz oldum, ama Allaha Hand olsun ki hayallerim gerceklesiyor, Rambo FT Ustama cok icten tesekkürlerim le.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
...

• Beğen
Tepkiler: pitbull16, esqalsiz ve fixana1
anılbaran

anılbaran

Üye
ya abi sen omega yı 5800 e çıkarcakmışsın oooo o zaman hiç başlamayım ben :D doluşcaklar senin konuya :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ya abi sen omega yı 5800 e çıkarcakmışsın oooo o zaman hiç başlamayım ben :D doluşcaklar senin konuya :D

İlerde çıkaracam dedim ya :) Ne zaman çıkaracağımı yazmadım. Final versiyonuna kadar 5230 ile devam :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800 için en sonu mu bekleyeceğiz?

Hayır, OmegA için böyle konuştum. Sonuçta OmegA kişisel bir CFW ve artık TCK ürünü olarak tescilli (:ehe). Ekip CFW'mizi aynı anda bütün telefonlar için çıkarmayı düşünüyoruz. Aynı zamanda bahsettiğimiz dillerde ve çeşitlilikte de çıkarmak ana hedefimiz.

----------Eklendi @ 23:40:01 ---------- Yazıldı @ 23:38:52 ----------

Anıl sana CFW çıkar demedim mi? Ne bekliyorsun, ekibimiz sana muhtaç. En azından duyur benim gibi ;)

Edit: Ağzımdan kaçtı :ehe

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
iyi geceler nokia 5800 xm facebook chat program linki verrmsnz acil ben bulamadım

Üst Alt