Anladım orayıo.O beyindenmi :O ekranın değişmesi gerekiyo diye biliyorum ben. sen nerden biliyooon ?

ovi maps sonradan kurunca tel hafızası kaç mb yer kaplıyor ? Gömmesek mi acaba ? Ya içine ekstra özellik ne koyabiliriz ki onun yerine ?

Yerine ne konur bilmiyorum ama çıkartmak çok mantıklı değil. Ama ayrı bir CFW için yaparsak o da ayrı![]()

Daha bir kac mod linki veriyorum belki isinize yarar,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGule gule kullanin.
Bazi gorsel modlar ve bazi System modlari. Indir Ustam benim icin gerekli modlar.

Daha bir kac mod linki veriyorum belki isinize yarar,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGule gule kullanin.

Sanırım bizim CFW ler çok beğenilecek. Sadece tanıtıma ihtiyacı var. İnşallah elimden geldiğince yayacağım.Maxi Power'in ispanyolca versiyonunun olup olmadığını soran 8 PM aldım pnht den.Sanırım bizim CFW ler çok beğenilecek. Sadece tanıtıma ihtiyacı var. İnşallah elimden geldiğince yayacağım.
ya abi sen omega yı 5800 e çıkarcakmışsın oooo o zaman hiç başlamayım bendoluşcaklar senin konuya
![]()
Ne zaman çıkaracağımı yazmadım. Final versiyonuna kadar 5230 ile devam 
İlerde çıkaracam dedim yaNe zaman çıkaracağımı yazmadım. Final versiyonuna kadar 5230 ile devam
![]()

İlerde çıkaracam dedim yaNe zaman çıkaracağımı yazmadım. Final versiyonuna kadar 5230 ile devam
![]()
5800 için en sonu mu bekleyeceğiz?
). Ekip CFW'mizi aynı anda bütün telefonlar için çıkarmayı düşünüyoruz. Aynı zamanda bahsettiğimiz dillerde ve çeşitlilikte de çıkarmak ana hedefimiz.
iyi geceler nokia 5800 xm facebook chat program linki verrmsnz acil ben bulamadım