Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) CFW ve Mod Duyuruları | Genel Başlık | Güncel (02.03.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
Hayır, OmegA için böyle konuştum. Sonuçta OmegA kişisel bir CFW ve artık TCK ürünü olarak tescilli (:ehe). Ekip CFW'mizi aynı anda bütün telefonlar için çıkarmayı düşünüyoruz. Aynı zamanda bahsettiğimiz dillerde ve çeşitlilikte de çıkarmak ana hedefimiz.

----------Eklendi @ 23:40:01 ---------- Yazıldı @ 23:38:52 ----------

Anıl sana CFW çıkar demedim mi? Ne bekliyorsun, ekibimiz sana muhtaç. En azından duyur benim gibi ;)

Edit: Ağzımdan kaçtı :ehe
Haa tamam açarız :ehe

hasan0692

Üye
gerçekten çok başarılı işler çıkartıyorsunuz sürekli takip halindeyim teşekkürler maxi power ekibi cfw lerin devamını diliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve anılbaran
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
*-king-*

*-king-*

Üye
iyi geceler nokia 5800 xm facebook chat program linki verrmsnz acil ben bulamadım

nimbuzz yükle ordan chat yap ayarlardan hesaplarda facebook var orda email ve şifreni gir sonra chate başla

----------Eklendi @ 18:37:18 ---------- Yazıldı @ 17:12:04 ----------

furkan abi bu sorum sana senin mod arşivinde UI modu flan eklemıssın yanınada telefonu hızdan ucurun yazmıssın peki siz kullanıyo musunuz bu modu kullanmıyosanız neden??

anılbaran

anılbaran

Üye
kullanıyoz.

----------Eklendi @ 20:29:48 ---------- Yazıldı @ 18:41:18 ----------

offf nokia yaptıgım uygulamayı kabul etmedi :@ uygulama işi kısa süreligine iptal edildi. Pc ye geçiyim bi ara anlıcam ne oldugunu ingilizce uzun bi yazı yollamışlar :vur:

----------Eklendi @ 20:54:07 ---------- Yazıldı @ 20:29:48 ----------

neymiş efendim anahtar kelimeler marka içeriyomuş. Yokki öyle bişi . Girdigimiz haberleri içinde bulmuş onları ipad kullanmıcan diyo .Deli bunlar ya

neyse gırdım azcık bişi tekrar kuyruga soktu bizi 1 hafta daha beklicez :off:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[/COLOR]furkan abi bu sorum sana senin mod arşivinde UI modu flan eklemıssın yanınada telefonu hızdan ucurun yazmıssın peki siz kullanıyo musunuz bu modu kullanmıyosanız neden??

Kullanıyoruz. Çok iyi bir etkisini olduğunu görmedim ancak bu modu yapan kişi çok faydasını gördüğünü söylemiş.

kullanıyoz.

----------Eklendi @ 20:29:48 ---------- Yazıldı @ 18:41:18 ----------

offf nokia yaptıgım uygulamayı kabul etmedi :@ uygulama işi kısa süreligine iptal edildi. Pc ye geçiyim bi ara anlıcam ne oldugunu ingilizce uzun bi yazı yollamışlar :vur:

----------Eklendi @ 20:54:07 ---------- Yazıldı @ 20:29:48 ----------

neymiş efendim anahtar kelimeler marka içeriyomuş. Yokki öyle bişi . Girdigimiz haberleri içinde bulmuş onları ipad kullanmıcan diyo .Deli bunlar ya

neyse gırdım azcık bişi tekrar kuyruga soktu bizi 1 hafta daha beklicez :off:

Yayınlama işleri böyledir. İlk başta Ovi Mağaza Türkçe ürünler için yalvarıyordu, ürünüm yok diye; şimdi talep çok oldu diye reddetmeye başladılar.

anılbaran

anılbaran

Üye
Kullanıyoruz. Çok iyi bir etkisini olduğunu görmedim ancak bu modu yapan kişi çok faydasını gördüğünü söylemiş.

Yayınlama işleri böyledir. İlk başta Ovi Mağaza Türkçe ürünler için yalvarıyordu, ürünüm yok diye; şimdi talep çok oldu diye reddetmeye başladılar.

:oke:

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Anıl nasıl bı uygulama yaptın ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben söyliyim: Technodestek sitesinin haberlerini yayınlayan CNN Türk benzeri bir uygulama. Ben çok beğenmiştim. Ama yayınlanmamış.

anılbaran

anılbaran

Üye
Ben söyliyim: Technodestek sitesinin haberlerini yayınlayan CNN Türk benzeri bir uygulama. Ben çok beğenmiştim. Ama yayınlanmamış.

1 hafta beklicez bakalım. Başka bi yerde gıcıklık yapmazlarsa tabi . :D

----------Eklendi @ 23:31:54 ---------- Yazıldı @ 23:25:46 ----------

:) yazılım yazdını blmydm :D
yaptıgım abartılacak bişi degil .Basit bişi. Yani uygulama yazmakla çok bi alakası yok.Ama o tip şeylerde yapıcam ama yogunum. Biraz geç ögrenecem gibi. Ama 1 ,1.5 sene sonra güzel bi uygulama yazarım belkide :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu istekle Fransayı bile dize getirirsin :ehe

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Pnht'den olumlu PM ler almaya devam ediyorum. MaxiPower oldukça sevildi. Şu anda 193 görüntüleme var ve 30 küsür PM aldım. En çok orijinal ikon olduğu için teşekkür aldım (Rambo_FT'nin adına tabi). Oradakilerde benim gibi anna ikon sevmiyor galiba :) Çoklu dil versiyonunu bekliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pnht'den olumlu PM ler almaya devam ediyorum. MaxiPower oldukça sevildi. Şu anda 193 görüntüleme var ve 30 küsür PM aldım. En çok orijinal ikon olduğu için teşekkür aldım (Rambo_FT'nin adına tabi). Oradakilerde benim gibi anna ikon sevmiyor galiba :) Çoklu dil versiyonunu bekliyorlar.

O zaman orjinale yaklaştırma işini daha sıkı tutucaz :eller:

anılbaran

anılbaran

Üye

----------Eklendi @ 14:56:30 ---------- Yazıldı @ 14:56:01 ----------

bizde mi yayınlasak orda yaw :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 14:56:30 ---------- Yazıldı @ 14:56:01 ----------

bizde mi yayınlasak orda yaw :ehe

Anıl bizi kimse tutamıcak :oke: Baksana maxi power gibi bir cfw bile çok beğenilmiş. Üstelik sizlerin ilk CFW si olmasına rağmen.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
:D warol :D orjınallk arayan tek ben değlmsm ama anna ikon da n8 ikonda çok hos 2 de wazgeclmez :D

fixana1

fixana1

Üye
Ilk olmasi okadarda onemli degil Furkan Ustam, bir seyi kalpten ve merakla yapmalari yeterli. Anil, Pitbull ve Serdar arkadislarimiz in yaptigi gibi, onlar nasil calismalarini kalpten ve merakla yaptiysalar, bende onlara oyle tesekkurlerimi kalpten ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran ve Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:D warol :D orjınallk arayan tek ben değlmsm ama anna ikon da n8 ikonda çok hos 2 de wazgeclmez :D

Evet aynen öyle :oke:

Ilk olmasi okadarda onemli degil Furkan Ustam, bir seyi kalpten ve merakla yapmalari yeterli. Anil, Pitbull ve Serdar arkadislarimiz in yaptigi gibi, onlar nasil calismalarini kalpten ve merakla yaptiysalar, bende onlara oyle tesekkurlerimi kalpten ediyorum.

Bu mesajları okudukça ekip üyeleri bu işe daha sıkı sarılıyorlar. Eğer herkes dışlayıp "ekip kurmuşlarmış, böyle CFW mi olur" deseydi ne ekip kalırdı ne yeni CFW hedefleri çıkardı. Bunları siz sağladınız. Teşekkür ederim ekip adına.

Üst Alt