bende bilmiyorum soğukta ekran gidiyor renkler salça oluyo. Telefon ısındığında ekran geliyo o.O aslında benim versiyona uygun cfw yapmışssın ama pek geliştirilmemiş.. Hack'lı mı o ? Onu yükledikten sonra geliştirilmiş cfw'yi yükleyebilirmiyim ??
Geliştirilmiş CFW ne demek yahu Sanırım telefonun donanımsal olarak arızalanmış. Yazılımsal olsaydı sıcak-soğuk demeden kalıcı olarak dediğin şekilde kalırdı.
Geliştirilmiş CFW ne demek yahu Sanırım telefonun donanımsal olarak arızalanmış. Yazılımsal olsaydı sıcak-soğuk demeden kalıcı olarak dediğin şekilde kalırdı.
ha bide. ekran geldikten sonra telefonu kilitliyorum kilidi açınca gidiyor ekran.. mesela ısıttın açtın tuş kilidini ekran gelmiş hiç kapamadan kullanarak soğuk biyere(balkon mesela) çıktın ekran gitmiyor . o.O
Anılbaran'ın dediği gibi aynen. Bir de N97 portlanıyor ancak C6 gibi stabil olmuyor. Ayrıca S60v5'in en üstün cihazı C6-00'dır. Diğer cihazlar arasında da portalama oluyor zaten. 5800-5230 gibi.
Anılbaran'ın dediği gibi aynen. Bir de N97 portlanıyor ancak C6 gibi stabil olmuyor. Ayrıca S60v5'in en üstün cihazı C6-00'dır. Diğer cihazlar arasında da portalama oluyor zaten. 5800-5230 gibi.