Diğer modder arkadaşlar ne düşünüyor acaba? Ben diyorum ki: S30'u test sürecine tabi tutalım. Başarılı olursa ekibe alınır. Grafiker olur, modder değil. Bizler ondan grafik isteğinde bulunuruz. Kendiside eşsiz (yani hiç bir CFW de olmayan) grafikler yapar ve bize gönderir.
Yalnız test süreci CFW çalışmalarımızla beraber başlayacağı için, takıma da o zaman alınman uygun olur.
Hayirli ugurlu olsun kardslerim, calismamarinizda kolay gelsin diyorum ve sabirsizlikla beklediyimi bilmenizi istiyorum, sizlere bir kac yeni mod linki vermek istiyorum ayrintilari ile birlikte, katkim olsun diye.
Hayirli ugurlu olsun kardslerim, calismamarinizda kolay gelsin diyorum ve sabirsizlikla beklediyimi bilmenizi istiyorum, sizlere bir kac yeni mod linki vermek istiyorum ayrintilari ile birlikte, katkim olsun diye.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir[/URL]
Anıl şuanda symbian .wgz uzantılı C6 ev ekranına widget olarakta eklenebilen CNN Türk benzeri bir uygulama yapmış ve test ediyor. Bunun gibi uygulamalar çoğalınca güzel bir görüntü oluşacaktır. Daha fazla ayrıntı vermiyorum zaten uygulama beta ötesi.
10. sayfadan okumaya başla anlarsın şöyle bi kişi grafiker olmak istiyor logo yapımında başarılıda bizim avatarları o yapmış. beni grafiker olarak gruba alın diyo benle rambo onayladık senin kararını bekliyoruz
ya bize yardımı dokunurmu bilemem. normal resim yapmaya benzemiyor bu işler.Rambo nun da dedigi gibi ikonlar falan yapabilir.Bir sürü resim formatını istegimiz şekilde ayarlayabilir.özellikle mif konusunda iyi olmalıdır.Biz ona dicez mesala bize şu şekilde bi şebeke ıkonu hazırla diye. Oda istedigimiz gibi yaparsa işler yolunda gider.Tabi o resimleri yaparken kaliteli yapıcam diye boyutu büyük olmamalı. performansı etkılıyor çünki sonra ben uğraşıyom milletle
Ben kararsız kaldım. Serdar ne diyor bu işe ?
ya her isteigimizi düzgünce yapması lazım. Yok ben onu yapamıyom durumu olursa yarı yolda kalırız.Yani dürüst olmalı sonradan caymamalı.
Bende böyle düşündüm. Zaten arkadaşı direkt takıma almayacağız, bir süre test edeceğiz. Bakalım istediğimiz kişi mi diye . Seni çekimser olarak düşünürsek Serdar'da henüz işleri olduğundan dolayı meşgul. Sonuç: S30'u test sürecine tabii tutacağız. Bu süreç biz CFW yapımına başladığında işleyecektir.