Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
asphalt4 henüz n-gage il açlı olarak yok

danger_alp

danger_alp

Üye
yha 211mb boşuna çeqmişim.. :( Bnm telefonum hacklenmio....:S:S:(

PµŋĭsЋ£я

Üye
close some applications and retry starting the game(error-1000002) hatası alıyorum arkadaslar trk ile erişimde kapalı caps on yani ama sürekli aynı hata..:S

sam_o_ktay

Üye
kardeş bunlar demo mu ona göre ındırelım cevabın için şimdiden saol:)

ardaaga

Üye
yaaaa ağlıycam yaaa olmuyor( telefonum n80 )ngage programı yükleniyor klöser olusuo oyunu içine atıyorum oyun yüklenio start game diyorum seyah bi ekran giliyor sonra error diyor napabilirim

bulentba

bulentba

Üye
saol

v.Persie

Üye
n95 e de olur mu

ardaaga

Üye
Yard1mc1 olab1leck b1r1 yokmu hersey oldu ama oyuna girerken siyah bi ekran gelio sonra error

v.Persie

Üye
evy bro

fikretd

Üye
bana n-gage modülü lazım telefon n95 versiyon 31.0.017 bu versiyona uygun olanını nereden bulabilirim?

JAGLER-22

JAGLER-22

Üye
SAGOLASIN...

shempatick

Üye
ya arkadaşLar ben iLk sayada yönLendiriLen adımLarı takip etmek istedim ama App TRK teLefona yükLemek isterken uyarı geLdi ''yükLenemiyor.bu dahiLi bir biLeşen '' şekLinde.yardımcı oLabiLir misiniz? ne yapmam gerekiyo?

delgado_fero

Üye
arkadaşlar hr şey tamam ama n gage görmüyo attığım oyunları bi bilen anlatırsa iyi olur

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
kimse neden cevap vermiyo 3250 ye n-gage kurulurmmu???

leonxx

Üye
kardeş hepsi çok iyi çalışıyo emeğine sağlık ama system rush ta 3. bölümden sonra oyun içinde data hatası veriyo diğer bölümlere geçmiyo.
son olarak da asphalt 4 çıkmış onuda bulabilir misin? şimdiden teşekkür ettim

Victor_Crane

Üye
Tümm Yapamayan arkadaşlar adına eyer telefonunuzu güncellediyseniz ve veya bu dahili bir bileşen hatası alıyorsanız lütfen telefonunuzun modeline göre aşağıdaki konuda bulunan Dosya 1 veya dosya 2 yi bilgisayarınıza indirin
http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-oyunlari/n-gage-fifa-2008-full-n-gage-2-0-a-129905.html
akabinde bize yeni secman gerekmekte 1.1 sürümü forumda aşağğıdaki adreste mevcut
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...meyen-modeller-icin-sis-exe-degil-175109.html

öncelikle telefonunuzun hafiza kartına secman 1.1 uygulamasını kopyalayın
telefonunuzun dosya yöneticisi ile hafı kartındaki programı çalıştırıp mutlaka TELEFON hafızasına (c:\) Kurun daha sonra uygulamalardan secmanı çalıştırın size bir soru soracak ve ok basmadan bekleyin telefonu yeniden başlatacak yeniden başladıktan sonra telefonumuz yine secmanı çalıştırıp ayarlardan install root certificate yada herneyse onu seçin bir süre bekleyin size bir mesaj daha verecek secman işimiz bitti..
dosya 1 veya dosya 2 den telefonunuzun modeline uygun olan n_gage modulunu telefonun hafıza KARTINA ( D:\ ) kopyalayın ve yine telefonunuzun dosya yöneticisi ile hafıza kartına girip n_gage modulunu yine TELEFONUN Hafızasına ( c:\ ) kurun bu iş bukadar......

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
victor bu 3250 ye olacak mı?

mdh_ua

mdh_ua

Üye
6120c ye olan prog varmı
bi de sistem hack engellendi onun başaka bi çözümü varmı

Üst Alt