Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

alpalp_06

Üye
ya arkadaşım her şeyin tşk ama bende oyun yüklerken ''file is corrupted.delete now?'' bu yazı çıkyor ve ben oyunları yükleyemiyorum lft yardım edin arkadaşlar

Thorbium

Üye
Tüm herşeyi yaptım. Ancak yeni FW kullanıyorum ve rompatcherdan sistem dosyalarını görüntülemeyi kapatamıyorm. Ne yapmalıyım?

xxaero

Üye
kardesim emeğin için teeşkkürler çok basit ve açıklayıcı bir çalışma yapmıssın benm telefonum n81 8gb
daha önceden ben n gage oyunlarını yükleyebiliyordum
telefonum 4kattan düştü ve düzelmez sorunlardan bitanesi usb sorunu =)
şuanda ngage oyunu yükleyebilmek için apptr krogramını kurmam gerekiyor ama bunu yapamıyorum
bluetooth çözümü varmı? yardım ederseniz sevinirim...

ajan007aek

Üye
ben 6120c kullanıyorum unsigned işlemini yaptığımı zannediyorum n-gage modülünü yükledim oyun yükledim o patch bilmemne onu da yaptım ama oyua girerken herhangi bir hatayı veriyor ardından error 6 diyor ardından error code 18 diyor hiç birşey yapılmıyor acaba nerde hata yaptığımı söyleyebilcek biri var mı lütfen yardım edin

elusive

elusive

Üye
ARKADAŞLAR BUNU E61 DE ÇALIŞTIRAN YOK MU ALLAH AŞKINA? YOUTUBE DA İZLEDİM ADAM YÜKLEMİŞ E61DE OYNUYOR ÇATIR ÇATIR. BU KONUDAKİ NGAGE 1318 İ YUKLE DİYORUM YUKLENEMİYOR DİYOR. BASKA MODUL BULDUM 1.00 (1262) YUKLEDIM.OYUN FILAN YUKLENDI, SYS DOSYASINA ERISIMI DE KAPADIM. OYUNU START GAME DIYORUM (FİFA 2008) BU SEFER DE error (805306368) HATASI VERİYOR. ARKADAŞLAR ADAM AKILLI E61DE NASIL ÇALIŞIR BU MELET Bİ YARDIM EDİN ALLAH AŞKINA? resimlerde telefonumda verdiği hatayı görebilirsiniz...

N73MUSICEDITON

N73MUSICEDITON

Üye
:D züper

--------------- Ekleme ---------------

yapamadım yardım ett :(

SlashGun

SlashGun

Üye
Reis..
Ben bu Bounce Voyage yi yükledim 1.bölümü geçince ikinci
bölüme geçmedi bende sildim birdaha seninkini yüklim
dedim inşallah olur bakalım ..

--------------- Ekleme ---------------

Reis sorun gene devam ediyor
1. bölümü geçiyorum 2.ye
geçmiyor nedeni
ne acaba ?

alpsolut

Üye
paylaşım güzel olmuş dyorlar ama ben kurdum oldu diyen yok, kardeş ben neredeyse 2 aydır bu telefona n gage oyunu yükleyemedim şu anlatım olayını güncelleyip bana aktarırmısın teşekürler resimli olarak.

Ben kurdum oldu hemde bal gibi oldu.N81İ olanlar bilir telefon hafızasının 24 mb oluşu insanı bazen çıldırcak duruma getirir.Gene bu siteden yüklediğim telefon hafızasını 5mb arttıran programla da beraber tadından yenmicek bişey oldu.25 26 full ngage oyunu kurulu şuan.
-Telefonu Sertifikasız programlara karşı hacklemek
-Telefon hafızasını arttırıcı programlar yüklemek
-Telefonu NGAGE 2.0 oyunları full olarak oynanabilir hale getirmek
Bütün bunlar maxicep ve içindeki teşekkürü borç bildgm insanlar sayesinde toplasan 1 1.5 saat anca sürer.2 saattede oyunları indirip yüklesen max 3.5 saatte telefonun boş vakitlerinde elinden bırakmıycagn bi alete dönüşebilio.Yazılanlar fazlasıyla yeterli ve açık yapamıyanlar problemi kendilernde arasınlar ve dikkatli okusunlar derim ben.

N73MUSICEDITON

N73MUSICEDITON

Üye
süper :D

ozcan58

ozcan58

Üye
tesekkürler

mustafa-turgut

Üye
beyler bu nasıl bi anlatış tarzı hiçbişey anlamadım n96 var bende datayla bağlağladım içine yeni n gage klasörü açtım dediiniz gibi sonrada modülü indirdim o klasörün içine attım klasörde 2 tane açılmayan dosya var neyi yüklüycem neyi kurucam hiçbişey anlamadım yardımlarınızı bekliyorum..

uA_abdül

uA_abdül

Üye
abicim vbag porogramını telefona attım dosya bozuk uyarısı çıktı sonra tele öncededn yüklediğim sis dosyalarından bir iki tane daha attım hepsinde dosya bozuk uyarısı verdi ne yapabilirim yardımcı okursan çok sevinirim

akin_55

Üye
usta bunlar n96 da olurmu acaba?

moglart

Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben N serisiyle hatta s60 serisiyle yeni aldığım n79'la ilk kez tanıştım. Dolayısıyla fazla bilgim yok. Forumu biraz inceledim, gerçekten çok faydalı paylaşımlar mevcut. Ancak, n79'uma n-gage oyun kurmayı başaramadım. Özellikle sonic kurmak istiyorum. Bu konuda anlatılanlar n79 için de geçerli mi yoksa farklı bir yöntem mi var, yardım edebilirmisiniz. Ne yapmalıyım?

legend5858

legend5858

Üye
n73 e kurdum hepsini oyunda yükledim ama oyun acılırken hata veriyorr telefonn hackli ondan acılmıyor olabilir mi

Rime

Üye
n73 le işe yarıyormu acaba bu? n-gage modülünü yüklemeye çalıştığımda çok az yüklendikten sonra "yüklenemiyor" diyip kapanıyor. ne yapmalıyım?

oxsinox

Üye
bunlar n gageye olmazmı arkadaslar yardım edın plzz

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
===> Team15 Worms v1.00 N-GAGE <===

İndirmek için:

oguziverson

oguziverson

Üye
worms için saolun

ZOMBIK

Üye
merhaba bende n79 var ben yaşamadım patch falan yaptım ama olmadı full görünüyo ama girince satın al falan diyo secman a da girmiyo ok diyosun bekliyorum bişey olmuyo yardım lütfen os 9.3 bilginize

Üst Alt