Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

must0676

Üye
slm arkadaşlar bende v31.0.015 yazılımı kurulu telefonumda hackli ama yüklüyorum güncelleştirme hatası diyor neden acaba bilgisi olan cevplarsa sevinirim

hasan93

Üye
arkadaşlar ben unpack kısmını anlamadım
oyunu kuruyorum patchi yüklüyorum daha oyun yüklemiyor bir yardım ederseniz sevinirim

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
close some applications and retry stardimg the game error 1000002 hatası alıyorum telefon hello cabride ile hacklı app trk daha dokunmadım lütfen yardım:(

alpsolut

Üye
Sitedeki iki farklı sertifikalandırma olaynı telefona uyguladıktan sonra oyunları n-gage klasörüne attgm anda pack veya unpack yapmaya gerek kalmadan ngage oyunları full olarak çalışmaya başladı.An itibariyle 23 tane nagage oyunu full olarak n81imde.Sertifikalandırma ve ngage oyunlarının kurulumu konusuna kafa yoran tüm maxicep üyelerine teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca şunu da belirtiyim..Versiyon yükselttikten sonra bazı uygulamalrı yüklerken ''bu dahili bir bileşendir'' tarzında bi uyrı alıyodum ki versyon ykselten herkes bilir.Sertifikalandırma yaptıktan sonra bu problem de tamamen ortadan kalkıyor.Bu uyarıdan muzdarip herkesin sitedeki alternatif* sertifikalandırma işlemlerini dikkatlice araştarmalarını öneririm.

metaldeniz

Üye
olmuyorrrrrrrrrrr

oyok

oyok

Üye
yaw arkadaşlar n95 te n-gage yi kurdum oyun indirdim apps ve libs diye 2 klasör çıktı nasıl yüklerim acaba lütfen yardım tşkler

--------------- Ekleme ---------------

bekliyorum yardım bu işi başaran biri yokmu

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
close some applications and retry stardimg the game error 1000002 hatası alıyorum telefon hello cabride ile hacklı app trk daha dokunmadım lütfen yardım:(
bu sorunu nası çözeriz cvp bekliyorum:deal::deal:

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
bu 3250 de çaışmıyo bi yardım edin okadar mesaj attım kimse bişi demedi

nuriger

nuriger

Üye
teşekkürler güzel paylaşım..

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
eline saglık , ama 9,3 cihazlar olmuyo galiba benimki olmadı

FATİH_58

FATİH_58

Üye
eyvallah

mmzzkk

mmzzkk

Üye
resim koysaydın iyi olurdu..

mustoloji

Üye
çok teşekkür ederim bunca yaptığın emekler için

tevf00

Üye
off yaa 5320 express musik oluomu ki oluodur ama deneme versiyonu dio bu full versionumu

GÖCER

Üye
paylaşım güzel olmuş dyorlar ama ben kurdum oldu diyen yok, kardeş ben neredeyse 2 aydır bu telefona n gage oyunu yükleyemedim şu anlatım olayını güncelleyip bana aktarırmısın teşekürler resimli olarak.

oguziverson

oguziverson

Üye
kardeş sn yapamıyosan biz napalım bn kurulumu ilk okuyuşumda yaptım bu olayı bütün oyunları f.u.l.l olarak oynuyorum saolasın arkadaşlar çok güzel ve açıklayıcı anlatmış ,ngage için 3 tane konu var daha ne güncellemesinden bahsediyosun kafanı kullanda anla bitanesini:@

zallas

Üye
ya kanka dediğin herseyi harfiyen yaptım. N-gage klasörüne oyunu attım. N-gage uygulamasını çalıştırdıktan sonra direk kuruyor senin dediğin gibi sadece patch diye bir secenek yok :/ bi yardım etsen :/ oyuna girince KERN-EXEC 3 hatası verip oyun kapanıyor :/

alican5335

Üye
k.bakma ama pek açıklayıcı olmamış anlatım,bazı sölediklerini yapmak için 1,2 saat ugraştım neyse sorunuma gelirse..

3-) Kartınıza ya da yığın hafızanıza (yazıldığı gibi) n-gage adlı 1 klasör oluşturun ve .n-gage uzantılı oyun dosyasını n-gage klasörünün içine kopyalayın.
4-) Daha sonra N-Gage'i açın. Yükleme otomatik başlayacaktır.

N-Gage'i açın derken n-gage klasörünümü açıcaz?
Ben o klasor içine .n-gage uzantılı oyunları attım fakat o klasor içine girince ve oyunlardan herhangi birine tıklayınca not biçiminde açıyor ve daha sonra '' Önce 'Hafıza kartını kaldır'ı seçmeden hafıza kartının kaldırılması güvenli değil '' diye bir hata alıyorum.

oguziverson

oguziverson

Üye
N-Gage'i açın derken n-gage klasörünümü açıcaz?
Ben o klasor içine .n-gage uzantılı oyunları attım fakat o klasor içine girince ve oyunlardan herhangi birine tıklayınca not biçiminde açıyor ve daha sonra '' Önce 'Hafıza kartını kaldır'ı seçmeden hafıza kartının kaldırılması güvenli değil '' diye bir hata alıyorum.
n-gage uzantılı dosyayı içine attınğın n gage klasöründen girmiceksin ngage emilatörünü açtığında otomatik yüklemeye başlayacak

Üst Alt